Pages:
Author

Topic: Fark Ettiniz mi Ortaya Saçılan Yüzlerce Yeni Coinlerde ki Durumu ??? - page 2. (Read 411 times)

member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Eski coinler bile bu denli düşmüşken insanlar yeni çıkan coinlere dönüp bakmıyorlar bile bu yüzden ortalık coin çöplüğüne döndü
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Sağlam bi altcoin token bulup almak zor su sıralar ıco dönemindeki tokenlere güven olmuyor
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Herkes ICO yapmaya kalkınca böyle bir durum ortaya çıktı. Bir denetim şart, STO'lar bunun önüne geçer mi göreceğiz. İnsanların böyle projeler inanmaması ve yatırım yapmaması gerekiyor, en önemlisi bilinç aslında.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Bazı altcoinlerde çok güzel al-sat imkanı doğabiliyor. Geçenlerde Vidt Idex girdi mesela elimdeki tokan ico fiyatına göre 23 dolardı borsaya girdiği gün de bu civarlardaydı ancak bir iki gün sonra 5x yaptı çıkardım elden ama 2 gün sonra sattığım miktarın 2 katına yükseldi. Binance'ın ico'larını saymıyorum ancak diğer ico'lar böyle güllük gülistanlık olmuyor maalesef. Ico fiyatının 10'da biri olduğu için 0.5 Eth yatırdığım coin şu an 0.03 Eth ediyor. Daha böyle örnekler çok fazla verilebilir.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Şu an en güzeli sağlam gemiye binmek.Fırtına devam ediyor.Btc normale dönene kadar fazla kıpraşmamak lazım.İyi araştırma şart.Yoksa sermaye puff olur gider.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Her şey ico denen meretin ortaya çıkmasıyla oldu. Bunları denetleyen kontrol eden var mı yok. Sitenin birine girip 2 ethye ico düzenleyebilirsiniz.
jr. member
Activity: 560
Piyasaya çıkan ico'ların çoğu scam ve borsaya çıkmayacak yatırımları ve riskleri buna göre değerlendirmek lazım, üstelik bazıları dediğiniz gibi fiyat olarak çok yüksek açılıyor.
jr. member
Activity: 280
Ortam riskli ne olacağı meçhul coinlerden uzak durmak lazım.İcodan çıkanların çoğu borsaya giremiyor.Girenlerde zaten katakulle dönüyor.Yükseldikçe kitliyorlar millete.Sağlamlarda durmak en güzeli şu an.
member
Activity: 406
Merit: 12
Her yer coin çöplüğü oldu zaten. Piyasada 2300 den fazla kripto para vardı en son. %95 inin çöp olduğu gerçeğini herkes biliyordur. Onu tekrar söylemeye gerek yok. İlk 30 dan ekibi çalışanları ve etkin olanları seçmek en mantıklısı. Macera peşinde koşmaya gerek yok.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
2017'nin sonlarından itibaren başlayan ICO bombardımanının en büyük sebebi olan PoA.network'ün dApps'ı ICO Wizard'ı bu konuda anlattım. Yakında projeyi baştan sonra anlatan Türkçe bir başlık açıp topluluk oluşturacağız.
full member
Activity: 980
Merit: 152
İki yıl öncesine kadar coinlerin bir ağırlığı vardı, sundukları blockchain altyapısı en azından güven veriyordu, şimdiyse token olarak piyasaya çıkan çoğu proje u dönüşü yaparak kendi blockchainlerini oluşturmaya başladı. Temelde sundukları yeni olan hiçbir şey olmamasına rağmen kendilerini öyle güzel pazarlıyorlar ki bilmesek tek projeyle dünyayı değiştirecek sanırsınız. Sistemin bir ciddiyeti kalmadı anlayacağınız, hepsi para tuzağı.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Benim herzaman elimde dgb mutlaka olur. Dgb olmazsa kendimi donsuz hissederim.  Cheesy
İlk göz ağrım diyebilirim.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Yatırım yapmayi düşündüğüm bir token ya da coin ne kadar piyasada dolaşımda ki miktar nedir. Ne kadarı ekibin elinde mutlaka bakarım. Eğer ekibin elinde çoksa uzak dururum.
member
Activity: 532
Merit: 12
sanırım bundan 1-2 ay önce ben de coinmarket sitesinde yer alan yeni koinler için "kim bunlar?" diye bir soru sormuştum. bildiğim kadarıyla orada listelenmek için günlük 50 bin dolar civarında bir hacminiz olması gerekiyor. adam ico yaptım diyor sonra da 1 ay boyunca da elindeki token/koinleri alıp satıyor. gün geliyor cmc'ye girdiği vakit de proje sahibi elindekileri yavaş yavaş millete ittiriyor. (toplam adedin %90'ı büyük ihtimalle elinde.) o yüzden bilinmedik isimler üzerinden hareket etmenin çok mantıklı bir yanı yok.

O yüzden qkc den uzak dururum. Tokenlerin çoğu ellerinde belli miktar piyasada dolanıyor. Adamlar pinti. Bountyden dağıtılan 1 milyon du. Şimdi 2 milyon daha o kadar az ki devede kulak.
member
Activity: 630
Merit: 37
eski coinlerin çoğu halen 100-200x değerli çıkış fiyatına göre ama şimdi çıkan icoların yüzde doksanı borsaya girer girmez ölüyor arada bir istisnalar oluyor kazandıran geçenlerde btt güzel kazandırmıştı ico yatırımcısına
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
sanırım bundan 1-2 ay önce ben de coinmarket sitesinde yer alan yeni koinler için "kim bunlar?" diye bir soru sormuştum. bildiğim kadarıyla orada listelenmek için günlük 50 bin dolar civarında bir hacminiz olması gerekiyor. adam ico yaptım diyor sonra da 1 ay boyunca da elindeki token/koinleri alıp satıyor. gün geliyor cmc'ye girdiği vakit de proje sahibi elindekileri yavaş yavaş millete ittiriyor. (toplam adedin %90'ı büyük ihtimalle elinde.) o yüzden bilinmedik isimler üzerinden hareket etmenin çok mantıklı bir yanı yok.
newbie
Activity: 29
Merit: 0
Burada bulunan tespitlerim SATOŞİ fiyatı olarak değerlendirilmiştir .

FİYAT :   SATOŞİ olarak kabul edin Smiley

Sanıyorum ki bunların çoğunluğu piyasadan para bile toplayamadı ve toplam arzın belki tamamı kendilerinde ?

Ve son zamanlarda ortaya çıkan çoğu yeni coin, 2018 Ocak ayında boğa fiyatlarına yükselen eski coinlerin en tepe fiyatlarına yakın; Şu açıdan yakın toplam arz edilen coin sayısı ve fiyat ilişkisi açısından...

Eski coinler piyasaya düşük çıkarak, yaptığı onlarca kat yükseliş sonrası çıkabildi, şuanda piyasaya çıkan ve güncel bulunan yeni coinlerin fiyatlarına... Şuan piyasaya çıkan çoğu coin 2018 boğa fiyatında çıkıyor

Yukarıdan kitleme operayonu tamamen Tabi arada şansına alıp kazananlar yine oabilir

Ne olursa olsun köklü eski coinlerden şaşmayacaksın İsterse yüz kat düşmüş olsun Smiley
Pages:
Jump to: