Pages:
Author

Topic: Farkli algoritmalardaki tecrübelerimiz: Scrypt, X11, Groestl - page 2. (Read 3077 times)

sr. member
Activity: 243
Merit: 250
vert coininin bana göre geleceği parlak. hem iyi bir geliştirici ekibi  hemde topluluğu var.Yalnız daha üretilen coin sayısı çok az. Toplamda 84 M olacak ve henüz 3.3 üretilmiş.Uzun vadede çok güzel yerlere gelir.Sağlam yatırımcılarıda var gördüğüm kadarıyla fiyatın artmasını istemiyorlar. Geçen birileri pump denedi 30 lara kadar çıktı sonra 20 30 btc den kaç sefer sattılar pumpcıya  fiyatı tekrar indirdiler.
full member
Activity: 130
Merit: 100
1 ay önce Vert'e geçtim. Bekleriz Smiley
member
Activity: 108
Merit: 10
Scrypt yerine başka alternatif ne olabilir. bu yeni çıkacak KNCminerların kazamayacağı bi piyasa olması lazım
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
x11 / scrypt-n ile en azından elektrik faturalarını düşürebilirsiniz
hero member
Activity: 840
Merit: 532
marketi ne alemde bu coinlerin?
newbie
Activity: 81
Merit: 0
Normalde 70 lira gelen faturam 192 lira geldi. 120 liralık coin kasmıştım .Kendini zor ödüyor. Yalnızca geleceğe yatırımmış gibi geliyor bana ...
legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
Bu değerli bilgileri paylaştığın için teşekkürler.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Scrypt coin kazmak artık anca elektrik masrafını kurtarıyor - o da doğru coin kazıyorsak belki... Üzerine bir de ekran kartlarının yıpranması vs. Bazı arkadaşlar riglerini parçalayıp ikinci el piyasasında satmaya başladı, bazıları fişi çekip beklemede, benim gibi macera sevenler ise değişik alternatif arayışı içindeler... Biraz önce - yaklaşık son bir ay boyunca kazdığım Einsteinium'u bıraktım ve şimdilik scrypt algoritmalı coinlara (belki tamamen, belki bir süreliğine) veda ettim.

Myriadcoin ile Groestlcoin arasında gidip geldim ve biraz önce ikincisinde karar kıldım. Şu an Groestlcoin kazıyorum. Okuduklarıma göre ekran kartına çok fazla yüklenilmiyor: makul bir ısı seviyesi ve enerjide "tasarruf" (şu an ekran kartlarım 43-46 derecelerde).

Var mı aramızda değişik algoritmalardaki coınları kazanlar? Tecrübelerinizi bizimle paylaşın (avantaj, dezavantaj vs.)...

Hash algoritmalari: Scrypt, Keccak (SHA-3), Scrypt-A.-Nfactor, SHA-256, X11, Groestl, SKein

Groestl ile GPU verimi tablosu:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Atmcd1XbwbURdFVhT0w5RXdvcUdKdXVQVUt1blZZSHc#gid=0

FdJgTTpt5pdjanASpVsFb74X2D8ChonEEQ
Pages:
Jump to: