Pages:
Author

Topic: Farkli Bir Sepet - page 2. (Read 282 times)

sr. member
Activity: 655
Merit: 258
February 28, 2018, 04:30:05 PM
HSR hakkında birkaç yerde scam iddiaları vardı. Ben yaklaşık 2 ay elimde tuttum. 1280'den aldığım HSR'leri 1035'ten bozdum ve Komodo ile Stratis'e dağıttım. Beklenti Türk halkında çok yüksekti ama düşmekten başka bir işe yaramıyor ve scam iddiaları çok rahatsız edici. Bir yanda da deli gibi bir hacmi var. Değişik bir coin.

ETC
bana göre boş muhabbet, fork muhabbeti olmasa düşüşten o da etkilenirdi ama fork muhabbetine bu seviyelerde.

Wepower
yatırımım kısa süre olmuştu ama %30 kar görünce satmıştım ama geleceği parlak bir coin görülüyor.

Diğer yatırımların hakkında bilgim yok sadece Bancor'u duydum ama araştırmadım hiç.

full member
Activity: 1050
Merit: 152
February 28, 2018, 04:23:43 PM
 Altcoinler bircok yeni baslayanlarin 1kac ay sonra ugradiklari duraktir maglum once bitcoinden baslanir herseye,  sonra biraz isin icine girince, birazda bu islere merakiniz ve ilginiz varsa 2. duraktir altcoinler.

Bir cok yeni yatirimci nereden oldugunu bilmemekle birlikte tahmin ediyorum google arama motoruna bitcoin yazdiklarinda birkac site sonra karsilarina Ripple cikiyor  Smiley
Cogu kiside anlam veremedigim bir merak Ripple'a karsi...
Ripple'dan basladim ama listeye diger coinleri eklememek olmaz.  Bir cok  yeni veya biraz eski yatirimcinin sepetinde su coinler yer almakta  Smiley

Ripple
Tron
Verge
Iota
Doge
Dgb
Sia

Bunlarin ortak noktalari sizinde tahmin ettiginiz gibi fiyatlarinin 1 dolardan dusuk olmalari.  
Ama 1 dolardan dusuk olmalari bunlarin yukselecegi anlamina gelmiyor tabi ki,  toplam dolasimdaki coin miktari bu noktada cok onemli.

Benim sepetim biraz daha farkli,  herkes ayni yoldan gidecek degil ya,  eller gider mersine biz gideriz tersine Smiley

Benim sepetim

Bitcore (BTX)  (Yatirimimin %40'ı)
Hshare (HSR)  %10
Rebellious (REBL)  %4
Wepower (WPR)  %7
Pascal (PASC)  % 3
EthereumClassic (ETC)  %12
Bancor (BNT)  %3
Tierion (TNT)  %2
Polymath (POLY)  %7
SirinLabs (SRN)  %2
Ve Tabiki Bitcoin (BTC)  %10

Sizlerde konunun altina kendi sepetinizi paylasirsaniz sevinirim.

Konuyu yapici bulduysaniz,  merit gondermeyi unutmayiniz  Smiley

HERKESE BOL KAZANCLI GUNLER DILERIM

NOT: Bu baslik kesinlikle bir yatirim onerisi degildir.
Pages:
Jump to: