milleti bu işe sokanın kim olduğunu az çok herkes biliyor ya da tahmin ediyor ama kendisine tam olarak dokunulamıyor. şayet gerçekten dokunmak istiyorlarsa bakalım iş nerelere kadar gidecek.
Kesinlikle öyle, transfer döneminde kulüplerin karşısına menajer, avukat ordusuyla çıkıp kulüplerden maksimum para kopartmak için yırtınan tipler bunlar (eleştirmiyorum, bu kısım gayet normal), mümkün mü "hee, bağa bankanın fonu didiler, ben oraya yatırdım sandıydımdı" saflığında olmaları?
Vurgun işi patladı, orospu çocuklarının da tamamı kendisini sıyırabilmek için salağa yatıyor. Bakalım göreceğiz, nereye kadar yürüyebilecek bu soruşturma ama emin olun her şekilde bir miktar yol alacak, taşı olduğu gibi kadının sırtına bırakamayacaklar.
Hocam valla normal şartlarda ortalama bir hukuk ülkesinde bu olay patlak verse, vurgunu yapana tabii ki gerekli yaptırım zaten yapılır ama daha önemlisi, bu vurgundan avanta elde etmek isteyenleri de bir güzel sirkeler sistem. Kardeşim sen para veriyorsun, eeee kaydı kuydu nerde, buradan gelecek kazancın vergisi ne olacak gibi sorularla adamın işkembesini sökerler ama bizde devletin en tepesine gidiliyor biz bir bok yedik bizi kurtarın lütfen diye, ulan bu memleketin burnu boktan kurtulur mu bu kadar yozlaşmaya gırtlağına kadar batmışken.
Haklısın, gerçekten büyük yüzsüzlük, hatta bu kadarı artık hainlik. Sen bile isteye antin kuntin karanlık işlere gireceksin, o yolda seni bir güzel çarpacaklar ve sonra koşa koşa devlete gideceksin, ben milleti düdükleyeceğim derken beni düdüklediler, halledin şu işi diye mızırdanacaksın.
İşin acı tarafı şu, o iş özel değil, bir devlet bankası üzerinden yapılsaydı halkın sevgilisi "bu kardeşiniz" onlara paralarını banka kasasından (yani bizim paralarımız) ödetirdi.