Pages:
Author

Topic: Fenerbahçe Mi? Yoksa Galatasaray Mı ? Coin Çıkarsa Rekor Kırar - page 3. (Read 376 times)

member
Activity: 154
Merit: 10
Taraftar tipolojisini göz önünde bulundurduğum da Fenerbahçe nin taraftarının daha varlıklı ve bu tür gelişmelere daha açık olduğunu düşünüyorum
member
Activity: 238
Bence başakşehir çıkarırsa daha çok satılır Cheesy Hem devlet de destek verir kesinlikle. işlem ücreti falan da çok az olur.
newbie
Activity: 24
Merit: 0
burada bence herhangi bir coinin çıkması. Cheesy her türlü iş yapar. tayyipcoin çıksa bile alınır. Cheesy
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
beşiktaş nyie yok lsitede Smiley beşiktaş zaten şampiyon bunları illa bir coin çıkararak belki şampiyon yaparız mantığıyla mı eklemediniz Smiley bence kesin o yüzdendir
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Sporun her alanında buna benzer sağlam atılımlar var ancak " eski köye yeni adet getirme " mentalinde olmayan birileri çıkmak zorunda
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
paso lig zimbirtisi var, gerci bende yok, nasil kullanildiginida bilmiyorum ama galiba onunla bilet falan aliniyormus...
bu pasoligciler bir coin cikarsa, tüm pasolig islemleri bu coin ile yapilsa... bakin siz cümbüse... coinmarketcap kalici olacak top50 garanti diyorum...
member
Activity: 76
Beşiktaş BJK coin pump yapar. Yöneticiler duysun.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Sizce Hangi Takım Bi Coin Çıkarsa Rekor Kırar
Pages:
Jump to: