Pages:
Author

Topic: Ferrum Network için çalışmak ister misiniz? - page 2. (Read 485 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bounty ve ICO dönemi iyi yönetildi zamanında. Sonrasında "social mining" başlatıldı ve bu da günümüze kadar devam etti. Fiyatı da şu anda iyi seviyelerde denebilir. Ben sadece imzasına katıldığım için sonraki social mining süreçlerini pek bilmiyorum. Fakat biraz fazla uzadı sanki bu tanıtım dönemi. Firma olarak elbette tanıtımlarını kendileri yapsınlar. Kişiler aracılığıyla yapılan bounty görevleri tadındaki kampanyalar uzadığı zaman antipati uyandırabiliyor. Ben artık bunun sonlandırılması ve firmanın kendi reklamını doğrudan kendi yapmaya devam etmesinden yanayım.
UniFyre, gayet işlevsel bir cüzdan olarak görünüyor. Bunu öne çıkartacak reklamlar yapabilirler; belki yapıyorlardır...
member
Activity: 462
Merit: 14
bu resmen ferrum networkun ayağa düştüğünü gösteriyor, linke basıp gidin sizi karşılayan şey şu eğer telegram kanalımıza en çok kişiyi getirecek ilk 3 kişiden birisi sen olursan ( ki ben hiç olamam heralde ) sana 30 usd ödülümüz olacak onuda bizim cüzdanımızı indircen sana token mi atacaz falan diyor.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Hayır!

edit: yanlış anlaşılma olmasın. ferrum network hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim, iyidir ya da kötüdür diyemem. "hayır" diye yazmamın sebebi biraz uyuzluk biraz da komiklik.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Baktım linke ama faradayhirozaki ne ayak onu anlamış değilim.
Şeffaflık vs denmiş de volkan hocam daha şeffaf ve bu token için epey zamandır uğraşıyor. Hirozaki hiç içime sinmiyor. Tavırları vs başka birisi olsa daha iyi olur
Gayet iyi hatırlıyorum, geçen boğa döneminde forumda çok aktif aynı isimde bir arkadaş vardı, epeydir ortalarda yok (belki de halen aktif birisinin multilerinden birisi ve şu an kullanmıyor), muhtemelen aynı kişidir. Bildiğimden konuşmuyorum elbette, linkteki twitter kullanıcı adını görünce doğrudan aklıma geldi, çok yaygın kullanılan bir nick olmadığı için bu yorumu yapıyorum.

Hirozaki forumda vardi bende hatırlıyorum. Bu merit olayları gelince bazi postlarında merit istedi diye galiba o tarz birşeyler den ötürü banladilar. Suan Twitter da bazen bakıyorum. Eskiden takip ederdim o hesabını başlamış twitter. Yeni hesap açmış ve chz shilliyor son zamanlarda ara ara hesabı kilitliyor . Bence de @vycl daha uygun birisi.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Şeffaflık vs denmiş de volkan hocam daha şeffaf ve bu token için epey zamandır uğraşıyor. Hirozaki hiç içime sinmiyor. Tavırları vs başka birisi olsa daha iyi olur
Gayet iyi hatırlıyorum, geçen boğa döneminde forumda çok aktif aynı isimde bir arkadaş vardı, epeydir ortalarda yok (belki de halen aktif birisinin multilerinden birisi ve şu an kullanmıyor), muhtemelen aynı kişidir. Bildiğimden konuşmuyorum elbette, linkteki twitter kullanıcı adını görünce doğrudan aklıma geldi, çok yaygın kullanılan bir nick olmadığı için bu yorumu yapıyorum.
full member
Activity: 980
Merit: 207
member
Activity: 295
Merit: 57
Ferrum ile ilgili bir konu vardı keşke oradan devam etseydik  ama yinede tesekkurler
member
Activity: 229
Merit: 11
Herkese selamlar,

Ferrum Network yeni duyurduğu UniFyre Wallet https://unifyre.io/ kapsamında bizlere özel bir etkinlik duyurdu.

Ferrum Network için çalışmak isteyen ilgili arkadaşlar için ayrıntılı bilgi aşağıdaki tweette.

https://twitter.com/FerrumnetworkT/status/1267735489970425856
Pages:
Jump to: