Bu dönemde film bulmakta zor valla. Netflix yüzünden dizici olduk çıktık.
Ama geçen akşam "Extraction" ı izledim. (Yine Netflix filmi) Aksiyon severlerin soluksuz izleyebileceği bir filmmiş. Evde kalırken izlenecek güzel filmler bulmak önemli.
Ben artık yavaş yavaş eski filmlere dönüş yapmaya da başladım. Dün Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi serisini arka arkaya izlemeye başladım. IMDB top 100 ardı ardına izlenebilir gibi. Özellikle böyle boş zaman bulunabilen zamanlarda seri filmler izlenebilir.
Aklıma ilk gelenler;
1- Hobbit ve The Lord Of the Rings
2- Fast and Furious
3- Back the to Future
4- Indiana Jones
5- James Bond
6- Tüm çeşit süper kahraman filmleri ( Avengers, Iron Man, Hulk, Thor, Superman, Batman, ...)
7- Expendables
8- Saw
9- Ice Age
10- Mission Impossible
11- Ocean's 11-12-13
12- ...
Daha çok yazarım da işallah ben bunları izleyene kadar şu corona muhabbeti biter de normalimize döneriz. Yoksa ne yeni film gelecek, ne yeni dizi...
Bu arada yeni bir website buldum. Çok detaylı ve bir çok filmin olduğu ne kadar dayanır, kalitesi nasıldır bilmiyorum ama film izlemek isteyenler için güzel olabilir. Ben izleyebileceğim filmleri buradan seçtikten sonra Kodi, Stremio, PopcornTime ve tabiki diğer seçenekleri kullanıyorum. Ama burası da fena değil gibi geldi. Genellikle Türkçe Dublaj olduğu için bana pek hitap etmedi. Ama film seçmek için falan güzel.
https://filmakinesi.net/ (Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum)