Pages:
Author

Topic: Film Önerisi - page 5. (Read 631 times)

member
Activity: 266
Merit: 12
December 02, 2017, 01:25:02 PM
Bank of bitcoin filmini izleyebilirsin işimizle alakalı zaten

Öneri için teşekkür ederim şuan o modda değilim Cheesy

Life güzel filmdir. Bilim kurgu-korku filmi tarzında daha çok. Ben çok zevk almıştım izlerken. Edge of Tomorrow da güzel film.

Güzel öneri ama izledim. Aynı türden bir çuval film izledim isimleri aklıma gelse tek tek yazıcam yok mu başka bir şeyler Cheesy

Uzay filmi değil ama zamanda yolculukla alakalı bi film Looper. Çok güzeldi bu da.

Güzele benziyor indiriyorum teşekkür ederim.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
December 02, 2017, 01:16:27 PM
Life güzel filmdir. Bilim kurgu-korku filmi tarzında daha çok. Ben çok zevk almıştım izlerken. Edge of Tomorrow da güzel film.

Güzel öneri ama izledim. Aynı türden bir çuval film izledim isimleri aklıma gelse tek tek yazıcam yok mu başka bir şeyler Cheesy

Uzay filmi değil ama zamanda yolculukla alakalı bi film Looper. Çok güzeldi bu da.
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
December 02, 2017, 01:05:20 PM
Bank of bitcoin filmini izleyebilirsin işimizle alakalı zaten
member
December 02, 2017, 01:04:21 PM

newbie
Activity: 11
Merit: 0
December 02, 2017, 12:49:24 PM
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
December 02, 2017, 12:45:54 PM
Dram filan varsa paylaşın izleyelim Smiley
member
December 02, 2017, 12:22:39 PM
Merhaba, aşağıda bir tane daha film önerisi başlıklı konu var fakat benim aradığım genel olarak güzel değil bilim kurgu dalında güzel bir film. Genellikle uzay temalı filmleri severim ama güzel film bulma özürlüsüyüm Cheesy

İzlediğim ve hoşuma giden bir kaç film:
The Passengers
Yıldızlar arası

Şuan aklıma pek gelmiyor ama genel olarak bu tür filmleri severim ve 2015 sonrası olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Pages:
Jump to: