Pages:
Author

Topic: FIYAT SON KEZ DUSTU - satmıyorum aq- - page 2. (Read 704 times)

jr. member
Activity: 72
Merit: 8
March 05, 2018, 12:31:42 PM
fiyat biraz pahali degil mi hocam ?
degil hocam. ama baska bi teklifiniz varsa pm atin.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
March 05, 2018, 12:16:56 PM
fiyat biraz pahali degil mi hocam ?
member
Activity: 269
Merit: 20
March 05, 2018, 10:18:32 AM
Ekiller forumun eskilerindendir. Sözü teminattır
jr. member
March 05, 2018, 05:48:30 AM
Selamlar,

Arkadaşa  yukarıda ilanda yazdığı Rig sistemini ben sattım.
Ürünler benden çıkmadır ve  sorunsuzdur.

Hayırlı satışlar.

sizinle alisveris yapmak gercekten ayricalik. bu surecteki desteginiz icin tesekkurler.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
March 05, 2018, 05:34:13 AM
Selamlar,

Arkadaşa  yukarıda ilanda yazdığı Rig sistemini ben sattım.
Ürünler benden çıkmadır ve  sorunsuzdur.

Hayırlı satışlar.

jr. member
March 05, 2018, 05:03:40 AM
Arkadaslar Merhaba
Durup dururken çıkan alakasız bir vergi borcunu kapatmanın en kolay yolunun rig satışıyla üstesinden gelirim diyerek rig satış ilanı açtım iki hafta önce falan.
Fiyatı ederinden başlayarak zararına bir aralığa kadar kademe kademe düşürdüm. En son zararına satsam da vergi borcumu ödeyip yoluma baksam dedim.
Bu süreçte 6.000 teklif edeni gördüm, 9.000tl teklif ettiği halde çok yüksek fiyat verdiğini idda edeni de gördüm.
Neyse ki vergi borcunu hallettim. Ve rigimi değil tırnağımı bile sizin gibi (tüm teklif verenler alınmasın, her okuyan alınmasın. O ölücüler kendisini biliyor. ) ölücü orospu çocuklarına vermeme kararı aldım. Zarar ettirsin, çöpe gitsin, sevdiğim güvendiğim birine bedavaya gitsin ama ölücü orospu çocuklarının parası cebime girmesin.
Başlık lütfen silinmesin ibret olsun. Kilitliyorum.

5 adet evga bir adet asus gtx 1060 6gb tan olusan rigimi satiyorum. su an 6gb gtx 1060 kart fiyatlari 2400tl civarindan basliyor. ve evga marka kart bulmaniz imkansiza yakin. Sogutma sistemi en iyi kartlar evga kartlardir.
uzerinde 1000w psu var. 4 gb ram ve modelini hatirlamadigim bir pentium islemcisi var. Hdd yok simple miningde calisiyor. anakart 6 ekran karti destekliyor.

Stabil olarak 135-140mh kaziyor. elektrik maliyeti en uygun riglerden birisidir. duvardan 600-650w araliginda cekiyor eth kazarken.

Kartlar Amazondan alinma 20 ay daha global garantileri devam ediyor.

Forumun eski ve taninmis uyelerinden almak isteyen olursa ben once gonderimi yapabilirim. aksi bir durumda escrowsuz satis yapmayacagim.

Fiyati 14.000 13.000  11. 500 TL degerinde BTC veya altcoindir.

Gelipte sacma sapan rakamlar teklif eden arkadaslar lutfen kendilerini yormasinlar. Donanimhaber e gitsinler. orda kendileri gibi oluculerle hosca vakit gecirebilirler.
Pages:
Jump to: