Pages:
Author

Topic: Fiyat Üzerindeki Balon patladı mı sizce ? - page 2. (Read 502 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
OPEN GAMING PLATFORM
Haala biraz asagilari gorme riski var ama bari bizim forumda balon diye bahsetmeyelim. Daha asagilara birakmaz da 20000usd leri gordugu zamanki hacme erisirse bu sefer 600000usd gorur herhalde. Sadece popularitesini kaybetmesin yeter
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bu balon öyle çabuk patlayacak bir balon değil gibi baya bi esnek, O kadar spekülatif habere rağmen 7k-8k seviyelerinden çok da aşağı inmedi bitcoin. Piyasada halen var ve uzun bir süre de olacak gibi...
member
Activity: 322
Merit: 12
Bence patladi cok ucuk bir fiyata oldukca desteksiz cikti. Orada kalabilmesi mucize olurdu. Saglam adimlarla guzel cikislar bekliyoruz.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
bitcoin balon olsaydı kaç yıldır patlatan illa ki olurdu. arkadaşların dediği gibi havasını indirip top gibi oynuyorlar arada canları sıkılırsa olay o yani. Smiley

işin içinde para olunca illa ki borsa mantığı ve yatırımcı kazıklama olacak. bu bir süreç. Smiley
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Kendisi balon olmasada 2018’in sonundaki hızlı artışın bir şişirmeye maruz kaldığını bu düşüşle gördük. Şu anki fiyatların balon olduğunu düşünmüyorum, bence balon patladı.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Balon patlamadı hafiften havasını indirdiler o kadar. Son zamanlarda ki fiyat hareketlerini gözönüne aldığımda artık fiyatın yüzde 80 oranında balinaların elinde oyuncak olduğu kanaatine vardım.
newbie
Activity: 79
Merit: 0
Balon patladı mı denilen bitcoin in ölüsü 5600$ etti minimum bu dönemde. Patlayan bir şey yok. Yola devam Smiley
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
balon patladıysa niye günlük 10 milyar dolar dönüyor.sadece mtgox dan dolayı düeşeceğini bile bile para basmıyor.
full member
Activity: 252
Merit: 105
Bitcoin piyasası da düzeltmeler peşinde, bunlar her piyasada yaşanır hiç bir patlama göremedim şahsen, elinde yüksekten çok coin olanlar için zarar çok fakat sabredip bekleyen durumunu düzeltecektir.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Yav balon olsa bu kadar olumsuz foodlara,devletlerin olumsuz açıklamalarına rağmen hala ayakta durabilir miydi? Fiyat düşer-çıkar ama yıkılmayacak.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Bitcoin balondur bitcoin patlayacak az kaldı patlıyor büyük çöküş falan filan ekşi sözlüğünü geçtiniz valla.
Milyar dolarlarca hacim ve $144.389.493.459 marketcapi ila patladı tebrik ederim seni.
Patlaması için 200 doların altına inmesi gerek.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Balon diyenler buyursun önden elindekileri satsınlar derim o zaman.  Ne Bitcoin'in funboy'u olun ne de balon diye diye ortalıkta yaygara koparanlara teslim olun...
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
2017 ağustos ayında Bitcoinin değeri tl bazında 8000 lere kadar düşmüştü aylardan 2018 mart ve şimdi btcturk 33 bin yani bu piyasanın hali böyle ben 70 bin den 33 bine piyasanin gerilemesinin normal olduğunu düşünüyorum balon falan yok yani.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Ortada bir balon yoktu bence, düzeltme fiyrlim. Büyük bir düzeltme oldu ve bir süre dsha bu düzeltmenin ssrsıntıları olur ardından piyasa toparlanmaya başlar.
jr. member
Activity: 33
Merit: 1
Create Your Decentralized Life
Volatilite olacak  borsa bu ne bekleniyordu ki. İlelebet artacak mı.  Şu senaryo olursa balon patladı diyebiliriz. 1000 dolar altına düşer 2-3 yıl sürünür balon patladı denilebilir.
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Keşke patlamış olsa en azından rahatlardık ve toparlama dönemine girerdik. Değişik bir dönemden geçiyoruz şiş-patla dönemi denebilir. Hızlı reaksiyon gösterip artışlar geliyor ve piyasanın ilk 100 coini aynı grafiği çizerek düşüyor. Eskiden btc düşerken eth sabit kalırdı şimdi grafiklerine bakın normal değil Huh
Bildiğiniz küçük yatırımcıya koyun muamelesi yapıp dalga geçiyorlar
member
Activity: 224
Bir şeyin patladığı yok bana kalırsa da. Düşüşler oldukça dikkat çekmeye başladı ve belki de uzun sürdü ancak piyasanın biraz dinlenmesi gerekiyordu bence. Daha sağlam adımlarla bir yükseliş başlayacak ve soru işaretlerini silecek bence.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Kesinlikle bir düzeltmeydi bence. Çünkü 20bine çıkışı desteksizdi bana kalırsa. Bundan sonraki çıkışı oldukça sağlam ve emin adımlarla olacaktır.

Ben de sana katılıyorum dostum bundan sonra en azından bitcoin adına ağır adımlarla ama destekli bir çıkış bekliyorum. Tabi destekli çıkış uluslararası bir düzenlemenin olması ve dünya geneli kripto paraların yasal zemine oturtulmasına yönelik adımların atılmasıyla mümkün gibi görülüyor.
full member
Activity: 742
Merit: 112
balon patlamış olsaydı eğer 20 binden başlayan düşüş bir, iki haftada yerini 1000 dolara getirirdi. yani çok hızlı düşüş olurdu ki bunu daha dengeli yapıyorlar. iki, üç aydır dirençler oluşturup teknik analiz kalıbı içerisinde düşüşüne devam ediyor. medyada çıkan haberler bu derece fazla olmasaydı şu sıralar belki 5 bin dolardan felan olurduk yani daha yavaş büyüme kaydederdi. ne zaman hızlı yükselişler olursa bir noktada bitcoini fena satıyorlar.
member
Activity: 224
Kesinlikle bir düzeltmeydi bence. Çünkü 20bine çıkışı desteksizdi bana kalırsa. Bundan sonraki çıkışı oldukça sağlam ve emin adımlarla olacaktır.
Pages:
Jump to: