KardiaChain (KAI) bundan 3x kadar kazandım ama hala gidecek yolu var ama ben hala alım yapmadım.
SNTR Kucoin'den almıştım dönemsel olarak 3-5x yapan bir proje ve çıkışa yakın gördüğüm için üzmeyecek miktarda yatırım yaptım.
DMG takip listemde fırsatını bulunca bakınacağım.
XSN uzunca bir süredir hold olduğum bir proje ama artık harekete başladı gibi. projeyi incelerseniz bu fiyatın aslında çok ucuz olduğunu görebilirsiniz ama ben hold sonrasında yeni yatırım yapmadım. sermayenin tamamını tek projeye atmıyayım diye almadım.
not1: XSN eski bir proje ama yeni aksiyon aldığı için yazdım.
not2: yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. sadece takip listemi ve bu konudaki düşüncelerimi beyan ediyorum. herkes kendi süzgecinden geçirip kendi riskini alsın lütfen.
Xsn maalesef cok dandik borsalar da hocam ben onun posw oldugu zamanlari bilirim. Sonradan xsn oldu ama ekibi vs gizli olduğu için cogu borsa onlari kabuk etmiyor. Bir de total suply nedir xsn de ben en son bıraktığım da 80 milyon idi. Dolaşımda 78 milyon vardı. Daha dün baktim 100 küsur milyon olmuş. Duracağı yer var mi?
Bu soruları eleştiri olsun diye yazmadım var mi bilginiz diye sordum yanlış anlama olmasın saygılar
hocam xsn ilk posw olduğu dönemde çok az bir meblağ yatırım sonra unuttum ve ordan xsn olmadan 12x yaptı ama meblağ az olunca çok önemli bir değer oluşturmadı. daha sonra ekip kaçtı ve şuan mevcutta bulunan ekip geldi ve projenin kontrolünü almak için swap yaparak XSN olarak güncellediler. bu süreçten sonra kademeli olarak alım yaptım. ekip gizli vs ama ciddi anlamda az parayla çalışıyorlar. tabi bana göre yanlış stratejiler oluşturdular vs ama nihayetinde ilk hype yapacak olan DEX ürünü ortaya çıktı. şuan lansman tarihi vs ayarlanmaya çalışıyor.ben bu projeden çok umutluyum umarım üzmez.
max supply olayı burda yok malesef. ETH gibi sürekli üretilen bir proje ama enflasyon için bazı modelleri var. xsn ekibinin oluşturduğu DEX normal bir dex gibi değil ve herhangi bir merkezi olmayacak çünkü masternode üzerine kurulacak. bu borsadan elde edilen fee gelirinin %10'u ile XSN alınıp yakılacak ve kalan %15 ise masternode sahipleri arasında paylaştırılacak.
XSN ile ilgili olarak son gelişmelere ve resmi açıklamalara twitter aracılığı ile ulaşabilirsiniz. https://twitter.com/xsnofficial https://twitter.com/XSNturkish