Pages:
Author

Topic: FİNTRUX %99 Kucoinde 30martta! - page 2. (Read 236 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
March 28, 2018, 01:33:38 PM
bence piyasanın gidişatına göre kucoinde pump yada dump yiyor ki 30 martta yön yukarı bence o yüzden fintruxda hızını daha hızlı almış olacaktır. ytd.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
March 25, 2018, 05:47:47 PM
Kucoin Binance'nin 10'da 1'i bile etmez ayrıca şu anki piyasa da 5x hayali kurmak gerçekten aşırı derece de acemi olduğunuz anlamına geliyor.. %30-%40 değerlenirse öpüp başınıza koyup btc'ye geçin.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
March 25, 2018, 05:43:02 PM
Ooo kucoin dipsiz kuyu bu kripto piyasasında  Grin Huobiye falan da girebilir o zamanda güzel hypelanır ve pump yer diye düşünüyorum. Icosunu daha önce görmemiştim ama şimdi söyledin takibime alacağım.
member
Activity: 448
Merit: 10
March 25, 2018, 05:38:02 PM
sıçtı ozaman fintrux a girenler dumpı görürler kucoinde mk borsası full dump oluyor başka bi bok olmuyo eskiden iyiydi şimdi hiç kimse girmesin istiyor bu borsaya
member
Activity: 224
Merit: 12
March 25, 2018, 03:05:21 PM
kucoin i ben sadece bu tür coinleri borsasına aldığı için kullanıyorum bountylerden gelen koinleri değerlendirebileceğiniz iyi bir borsa hacim yok binance avm yse kucoin bitpazarı gibi ama işe yarıyo sonuçta:))
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 25, 2018, 02:57:48 PM
bu da kucoinden ziyade biance ye girseydi belki bir şey yapardı ama kucoin şuan için çok aman aman bir borsa değil bende zamanında kucoine üye oldum binance ye çok takılmadım ama şuan için lokomotif binance...
newbie
Activity: 42
Merit: 0
March 25, 2018, 01:37:09 PM
ÖNCELİKLE PROJENIN ETHLEND E BENZEDIGINI SOYLEMEK ISTERIM . ETHLEND KI BINANCEYE GIRINCE X20 YAPMISTI BU FIRMA YILLARDIR BU ALANDA FAALIYET YAPTIGI ICIN en azından x5 süpriz olmayacaktır... 30 martta listelenecek(MUHtemelen kucoinde) 25m ile hardcap yaptılar bence takibe alın...

fintrux hakkında:
FintruX teminatsız kredileri son derece güvenli hale getirmeyi amaçlamaktadır. Menkul kıymetleştirme sektörüne hizmet veren yirmi yıllık deneyimden yararlanarak, teminatsız kredilere karşı eşi görülmemiş bir risk indirimi sağlamak için kademeli kredi geliştirmeleri uyguluyoruz. Faiz azaltma, menkul kıymetleştirmede en önemli motivasyonlardan biridir. Genellikle kredi geliştirme yoluyla yapılır. Normalde teminatsız kredilerle ilişkilendirilen yüksek faiz oranlarını azaltmak için aynı ilkeleri uygulayabiliriz; bu da hem borç alan hem de borç verenlere cazip gelir. FintruX Network'teki amacımız teminatsız kredilerin kaynaklanma ve yönetilme şeklini bozmaktır. Bu yenilikçi konsept, küçük işletmeler için, özellikle de yeni yatırımlar ve finansal kurumlardan borç almak için üç ana sorunu çözmektedir. Kredi geliştirmeleri uygulayarak, FintruX Network borç verenin kredi riskini etkisiz hale getirmeyi hedeflemektedir ve bir temerrüt halinde, kaybı karşılamak için kademeli düzeyde sigortalar sağlamakta ve böylece genel kredi notunu arttırmakta ve faiz oranlarını aynı anda düşürmektedir. Kredi artışının dört basamaklı seviyesi, ek teminat, aşırı yerel teminat, teminat olarak çapraz teminatlandırma ve FintruX nihai koruma rezervi olarak aşırı teminatlandırmadır. Herhangi bir tahkime gerek duyulmadığında, kesin, değişmez ve sansür dirençli kayıtlar sağlamak için her bir borçlanma için FintruX Network tarafından gerçek bir akıllı sözleşme oluşturulmakta ve dağıtılmaktadır. Kredi başvuru sürecini anlık eşleştirme yoluyla basitleştirmenin yanı sıra, FintruX Network ayrıca borç alanlara, refinansman ve ön ödeme gibi kendi kendini idare eden yönetim seçenekleri sunar. FintruX Network, sadece borç alanlara ve borç verenlere değil, aynı zamanda üçüncü taraf garantörlere ve uzman servis ajanlarına da değer veren çok taraflı bir pazar ve ekosistemdir. Hem borç alanlar hem de yatırımcılar için borç almadan ve borç vermeden borç veriyoruz.
Pages:
Jump to: