Pages:
Author

Topic: Folm Coin--Yeni Scam Yerli ve Milli Paramız? - page 2. (Read 575 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Scam projesi olmazsa ölecek hastalığına yakalanmış gibiyiz asla bitmiyor dolandırma hevesimiz sadece bu konuda hevesliyiz ne yazık ki
member
Activity: 532
Merit: 29
Yerli proje denince artık kafalarda tek bir soru işareti beliriyor. Yine mi?

Bu zamana kadar adam gibi tek bir proje çıkmamasının yanı sıra, bir sürü scam proje ile karşı karşıya kaldık. Durum böyle olunca insan ister istemez önyargı ile yaklaşıyor ve bu önyargı gayet faydalı. Kripto para piyasasında büyüklü küçüklü bir dünya proje var. Bir şekilde yatırımcılar kendilerini korumalı.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
türiyeden proje cikarsa ne olur biliyormusun?
1) iyi proje ise, vatandas anlamaz zaten, anlamadiklara ise para yatirmaz
2) yüksek faiz yada kazanc vaat edmen lazim, bilala anlatir gibi, o zaman girerler..tosuncuk gibi, bitconnect gibi
3) proje iye'de olsa kötü'de olsa adamlara ne oldu, neden oldu sormadan edmeden kendimiz yargilariz, scam diye bagirip
4) sonra forum'a gelip post kasariz, kendi acigimizi bilmeden is becermis gibi, bak scam daha bizim türklerden
5) is yapacak göt yoktur bizim cogumuzda, ama deneyenede ardindan scam demeyi iyi biliriz.
hal bögle olunca, cin hindistan rus amerikan gelip bize gecirip diyor coin lerini

tamam hocam sen haklısın. biz hiçbir şey anlamayıp yargısız infaz yapıyoruz. sırf post kasmak için açtım bu başlığı. biraz da bizim türkler dolandırsın insanları.
legendary
alex
Türkiye üzerinden ciddi bir proje çıkması çok güç. Halen ekonomik olarak Bitcoin ve türevlerine karşı genel bir güvensizlik var. Bu forum dışında çok sayıda insan kripto paranın ne olduğunu cidden biliyordur.
benim çok fazla bilgim yok ama suqa iyi gibi. nedense bizim bölümde çok fazla konuşulmuyor. gerçi iyi dediğimiz 3 ay yaşamıyor:)
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
türiyeden proje cikarsa ne olur biliyormusun?
1) iyi proje ise, vatandas anlamaz zaten, anlamadiklara ise para yatirmaz
2) yüksek faiz yada kazanc vaat edmen lazim, bilala anlatir gibi, o zaman girerler..tosuncuk gibi, bitconnect gibi
3) proje iye'de olsa kötü'de olsa adamlara ne oldu, neden oldu sormadan edmeden kendimiz yargilariz, scam diye bagirip
4) sonra forum'a gelip post kasariz, kendi acigimizi bilmeden is becermis gibi, bak scam daha bizim türklerden
5) is yapacak göt yoktur bizim cogumuzda, ama deneyenede ardindan scam demeyi iyi biliriz.
hal bögle olunca, cin hindistan rus amerikan gelip bize gecirip diyor coin lerini
copper member
Activity: 252
Merit: 0
Bir kerede bizden düzgün bir şeyler çıksın dişimi kırcam, bizdeki bu dolandırıcılık sevdası nerden geldi acaba. Biz çok mert delikanlı milletiz diye bizi yemişler demekki yıllardır. Mertliğin msi yok ortalıkta. Yaptığımız hiç bir işe güven olmuyor, biz nasıl bu hale geldik yoksa hepsi mi böyleydik?
member
Activity: 713
Merit: 31
Türkiye üzerinden ciddi bir proje çıkması çok güç. Halen ekonomik olarak Bitcoin ve türevlerine karşı genel bir güvensizlik var. Bu forum dışında çok sayıda insan kripto paranın ne olduğunu cidden biliyordur.
legendary
alex
En çok zoruma gidende dünya da hep kötü imajımızın olması. Jr Tolkien için yüzüklerin efendisi kitabında ki ork karakteri ni Türklerden esinlendiği ni duydum . En çok zoruma giden bir bu birde sürekli 3 kağıt olayı.
"insanların çağı sona erdi, devir orkların devridir." hep atilla'nın kılıcını yemekten bunlar Grin
copper member
Activity: 191
Merit: 0
Neden bizim ülkemizden bir tane doğru düzgün proje çıkmıyor ki? Nerede dolandırıcılık varsa ilk sıralarda yer alıyoruz. Güzelim blockchain sektörünü bile kendimize alet ediyoruz. İnşallah yakın zamanda bizim ülkemizden de doğru projeler çıkar ve sektörde yerini alır. Bu sektör gelecekte bir çok alanda kullanılacak, Geç kalmadan yerimizi almamız gerekiyor
member
Activity: 539
Merit: 20
bu işleri yapanlar sadece türkler değil ki arkadaş her yerden çıkıyor boyle andavallar.  gönül isterki ülkemiz bu piyasada daha başka şekilde anılsın ama malesef her zaman boyle olaylar olmaya devam edecek.
member
Activity: 532
Merit: 22
En çok zoruma gidende dünya da hep kötü imajımızın olması. Jr Tolkien için yüzüklerin efendisi kitabında ki ork karakteri ni Türklerden esinlendiği ni duydum . En çok zoruma giden bir bu birde sürekli 3 kağıt olayı.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Yüzlerce yıllık gelenek değişmiyor, nedeni değişiyor ama kendisi değişmiyor. Eskiden korktukları için derlermiş, şimdi rezilliğimizden dolayı diyorlar...
Türkler geliyor, kaçın !!!
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Basit para kazanma ihtimalini gören dallamalar hemen doluşmaya başladılar. 1 tişört bastır, template kullanarak bir site, derme çatma bir whitepaper derken al sana ICO, sonra üç beş kişiye bile satsan kar. Ekibe bakıyorum hepsi çer çöp.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Saçma sapan bir takım. Sadece nickname'i olan yazılımcılar mı dersin? CTO dersin bu alanda tecrübesi yok, bir kaç diğer linkedin'i olan hiç bir tecrübesi yok. Adamlar resmen biz scamız diye bağırmışlar.

Buradaki en kötü şey, Türklerin adının bu piyasada kötüye çıkmasıdır.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Şimdi benimde projem vardı. Bu Scam olaylarından dolayı beynimin içinde kaldı gitti. Resmen blockchainde yapılan her şey scam oluyor bizde. Neyse bir şey diyemeyeceğim artık. Umarım adam akıllı scam olmayan projeler çıkar bizden. Endonezyalılar, Taylandlılar bile yapıyorlar. Bizim neyimiz eksik.
jr. member
Biz millet olarak en büyük özelliğimizdir. Hızlı başlarınız hızlı ilerleriz ama sonunu getiremeyiz. Şu ana kadar bir çok projemiz öyle oldu. Adam akıllı bir projemiz çıkıpta yol katedemedim. Ya da ben duymadım.
Yerli projelerimize ön yargılı değilim ama şu ana kadar sonunun getirilmemesi elbette güvenimi zedeliyor.

2018'den basarili proje cikmaz, nerden geldigi farkedmez.
adamlar hangi para ile proje yapacak. proje ne kadar verimli olacak.
yatirimcilar yada trade'yapanlar kendi cebine bakar, proje icerigini dahi okumazlar.
makulen bögle bu iste para yok diyip kapatmis adamlar.
arada bir iki enayi token, coin nedir bilmeden alip elimize verdiler diye agliyordur simdi.
gidip ilk 20 de olan bir coin al yat uyu madem anlamiyorsun burda risk nedir, kazanc nedir.
Birde bu coin zaten bir günde 8000$ üstü volume yapamamis zaten. akli olan kimse almamisdir bunu
copper member
Activity: 224
Merit: 1
Biz millet olarak en büyük özelliğimizdir. Hızlı başlarınız hızlı ilerleriz ama sonunu getiremeyiz. Şu ana kadar bir çok projemiz öyle oldu. Adam akıllı bir projemiz çıkıpta yol katedemedim. Ya da ben duymadım.
Yerli projelerimize ön yargılı değilim ama şu ana kadar sonunun getirilmemesi elbette güvenimi zedeliyor.
jr. member
Kemalcoin çıkarsalar daha fazla kar ederlerdi. Bakın yılmaz özdile toplam arzı 1881 tane olan dandik bir kitabı tanesi 2500 liradan sattı. 3-4 saatte tamamı satıldı.  
4702500 TL kazandı bu sürede. Fazla görmeyin yukardaki elemanların yaptıklarını.

limit'li ve kaliteli bir kitap, fiyati oldukca uygun....bir kac yil sonra tanesi 10.000TL den gidecek.
4.7milyon almis ama kacpara ve kac saat zaman harcamis birde onu sorun adama. ne kadar kar yapmis?
yedigi küfürlere degmismi.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Kemalcoin çıkarsalar daha fazla kar ederlerdi. Bakın yılmaz özdile toplam arzı 1881 tane olan dandik bir kitabı tanesi 2500 liradan sattı. 3-4 saatte tamamı satıldı.  
4702500 TL kazandı bu sürede. Fazla görmeyin yukardaki elemanların yaptıklarını.
Aslında sanırım Yılmaz özdil bu sektöre uzak yoksa dediğiniz gibi bir token çıkarır satmaya çalışırdı bu şekilde ne din tüccarlarına nede Atatürk tüccarlarına fırsat verilmemeli güzel ülkemde
member
Activity: 560
Merit: 12
Pages:
Jump to: