Pages:
Author

Topic: Fon ihtiyacı - page 2. (Read 2454 times)

hero member
Activity: 714
Merit: 500
Alenktrik Teknikeri
February 02, 2016, 09:20:57 AM
En İyi Yatırım, Az Miktarlarda Bankalardan Fon Almak.
Bazıları Genelde Kesinti Yapıyor Yine Ama, Ne Kadar Olduğu Belli Olmuyor.
Altın Hesabı Altın Piyasasına Göre İşlem Yapar, Ancak Bankanın Verdiği Fiyattan Alım ve Satım Yapmak Zorundasın.
Hisse Senedi Sıkıntı
Forex Daha Beter
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
February 02, 2016, 09:17:35 AM
Hocam Kendiniz Peki Nasıl Söyleyeyim, BTCTurk 'ten Alım Emri ve Satım Emri Yapsanız İyi Olmaz mı?

Alış ve Satışa İstediğiniz Fiyatı Girersiniz.

BtcTURK de malesef hacim olmadığı için gün içerisinde dişe tırnağa dokunur bir fark yakalamanız çok zor. Ani yükseliş ve düşüşlerde ancak BtcTURK'te kıpırdamalar oluyor.

coinbase, btc-e gibi sitelerde işlem yapılırsa küçük miktarlarda başlayarak yatırım yaparım ben
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
February 02, 2016, 07:42:24 AM
Hocam Kendiniz Peki Nasıl Söyleyeyim, BTCTurk 'ten Alım Emri ve Satım Emri Yapsanız İyi Olmaz mı?

BtcTURK de malesef hacim olmadığı için gün içerisinde dişe tırnağa dokunur bir fark yakalamanız çok zor. Ani yükseliş ve düşüşlerde ancak BtcTURK'te kıpırdamalar oluyor.
legendary
February 02, 2016, 07:39:19 AM

gün içindeki hareketleri takip edemiyorum bu yüzden böyle bir şey olsa işime gelir
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Alenktrik Teknikeri
February 02, 2016, 07:16:40 AM

legendary
February 02, 2016, 07:05:09 AM
Biliyorsunuz, bitcoin marketleri çok değişken volatil piyasalar, gün içerisinde bir çok kar ettirecek hareket oluyor.
Şahsen ben toplu hareket ederek, tanınan forumdaşlarımızdan birine bitcoin emanet etmeyi çok isterim, emanet edilen kişi günlük olarak piyasayı takip eder al sat yapar, karın da yüzde 30'unu 40'ını alır. Böylece bitcointalk türkçe bölümü de kazanmış olur, oynayan kişi de. Ne dersiniz bu konuda gönüllü var mı aramızda?
Pages:
Jump to: