Pages:
Author

Topic: Fonlar Hakkında Bilgi. - page 3. (Read 4111 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
February 16, 2017, 05:35:12 AM
Yatırımcı arkadaşlar sormaya çekiniyor belki bir umut diye ama  benim yatırırım yok dolayısıyla çekinmiyorum ve soruyorum senaryo çok güzel öncelikle tebrik ediyorum.
İlk olarak bu anlattıklarınızı kanıtlayabilirmisiniz hastanede yattığınıza dair herhangi bir kanıt rapor olabilir patlayan marginden ekran görüntüsü veya hesap bilgisi mağdur arkadaşlar için yeterli olabilir.
hero member
Activity: 678
Merit: 501
February 16, 2017, 05:34:18 AM
öncelikle seninle birlikte hepimize geçmiş olsun yalnız ben bu gıda zehirlenmesi olayını anlayamadm tam ortada 250 bin tl ye yakın bir meblağdan bahsediyosun ve bahsederken de bi güzel patlatmişlar diyebiliyosun gıda zehirlenmesi 1 hafta tedavisi sürmez hadi sürdü diyelim 1 haftada hiçmi kendinize gelip alınması gereken önlemi alamadınız.cok sade ve tatminsiz bir yazı olmuş kusura bakmayın da hastalıktan kimse 250 bin lirayi savunmasız bırakmaz,bırakamaz,bırakmamalı yani aklım almıyor. 60 gün süre vermişsiniz kendinizce ama bunun garantisi varmi peki insanlara bir şekilde 2 ay sonra ödeme yapabilicekmisiniz ?

sevgili kardeşim, margin patlatmadığın çok belli, o 5 dakikalık olaydır, 5 dakkada max,  kırmızı margin call kutucugunu görursun, elin kesmeye gitmez, cunku heran aşağa hareket beklersin, sonra bir daha peek eder, ve kapanır pozisyon, tabi bundada ekran karşısında olursan, eth uykuda yakaladı, maid de ekran karsısında, btc artarken maid ve eth 'in ters ruzgarı ve o an yurtdısı forumlardaki arkadaşlarımla kontak kuramamam , terse yatırdı kısacası. birgun yasarsan anlarsın. saglıcakla kal.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
February 16, 2017, 05:22:28 AM
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Toparlanıp ödemeleri yapabilecek duruma geldiğinizde daha sağlam bir zeminde daha güçlü çalışabileceğimize inanıyorum.
Bu süreçte yapabileceğimiz, beraber çalışabileceğimiz durumlar olursada görüşelim inş
Güncel durumlardan haberdar ederseniz sevinirim.

newbie
Activity: 34
Merit: 0
February 16, 2017, 05:18:20 AM
Merhaba Arkadaşlar,

yaklaşık 1 haftadır, hastanede gıda zehirlenmesinden dolayı tedavi görüyorum, tedavi süreci içerisindeyken, margin trade'de ETH ve MAID 'de short pozisyonlarımı güzel bir şekilde patlatmışlar, suan pozisyon durumlarımı check etmeye başladım, yaklaşık 68 BTC shorttan bahsediyorum. sizlerle 4 5 aydır bir şekilde ufak tefek çalışıyoruz, şuan için bu pozisyon, benim temel anapara meblağımıda eritti, gücümü toparlamam zaman alacak, fonlarımda anapara koruması olmadığını ilk forum başlığımdan beri takib edebilirsiniz, buna rağmen ben toporlanmaya çalışacağım, onun dışında isteyen hukuki süreçlere istediği zaman başvurabilir, kişisel haklarıma karşı olacak davranışlara karşıda, avukatım aracılığıyla manevi tazminat haklarım saklıdır. suan tekrar eski pozisyonlarıma gelmem için bir aksilik çıkmassa, minumum 60 güne ihtiyacım var. teşekkurler. iyi haftalar.

Geçmiş olsun, umarım kısa sürede toparlanırsın.
hero member
Activity: 560
February 16, 2017, 05:16:21 AM
öncelikle seninle birlikte hepimize geçmiş olsun yalnız ben bu gıda zehirlenmesi olayını anlayamadm tam ortada 250 bin tl ye yakın bir meblağdan bahsediyosun ve bahsederken de bi güzel patlatmişlar diyebiliyosun gıda zehirlenmesi 1 hafta tedavisi sürmez hadi sürdü diyelim 1 haftada hiçmi kendinize gelip alınması gereken önlemi alamadınız.cok sade ve tatminsiz bir yazı olmuş kusura bakmayın da hastalıktan kimse 250 bin lirayi savunmasız bırakmaz,bırakamaz,bırakmamalı yani aklım almıyor. 60 gün süre vermişsiniz kendinizce ama bunun garantisi varmi peki insanlara bir şekilde 2 ay sonra ödeme yapabilicekmisiniz ?
newbie
Activity: 42
Merit: 0
February 16, 2017, 05:15:40 AM
Merhaba Arkadaşlar,

yaklaşık 1 haftadır, hastanede gıda zehirlenmesinden dolayı tedavi görüyorum, tedavi süreci içerisindeyken, margin trade'de ETH ve MAID 'de short pozisyonlarımı güzel bir şekilde patlatmışlar, suan pozisyon durumlarımı check etmeye başladım, yaklaşık 68 BTC shorttan bahsediyorum. sizlerle 4 5 aydır bir şekilde ufak tefek çalışıyoruz, şuan için bu pozisyon, benim temel anapara meblağımıda eritti, gücümü toparlamam zaman alacak, fonlarımda anapara koruması olmadığını ilk forum başlığımdan beri takib edebilirsiniz, buna rağmen ben toporlanmaya çalışacağım, onun dışında isteyen hukuki süreçlere istediği zaman başvurabilir, kişisel haklarıma karşı olacak davranışlara karşıda, avukatım aracılığıyla manevi tazminat haklarım saklıdır. suan tekrar eski pozisyonlarıma gelmem için bir aksilik çıkmassa, minumum 60 güne ihtiyacım var. teşekkurler. iyi haftalar.
Geçmiş olsun dostum en kısa sürede toparlanman ve mağduriyetleri gidermen temennisi ile ...
sr. member
Activity: 280
Merit: 250
February 16, 2017, 05:11:07 AM
Yaklasik 250 bin lira mi kaybettin simdi? :O
hero member
Activity: 678
February 16, 2017, 05:06:34 AM
Merhaba Arkadaşlar,

Pages:
Jump to: