Ovo mi posebno nije jasno... Zašto trošiti vrijeme uzalud igrajući igru za koju 95% šanse da nikad ne bude ništa. A ni sama igra nije nešto naročito dobra. Zašto? Teško ćeš od toga ikad zaraditi neku lovu... Evo, otkad sam krenuo sa Sorare ovu igru nisam taknuo. Ne da mi se više... Vidim i sam da mi ekipa lagano zaostaje za Trofom, cryptofrkom i ostalima i nemam volje ništa napraviti po tom pitanju.
Ako si i inače na kompu stalno, možeš cijeli dan igrati i da sve ukupno potrošiš pola sata. Završi turnir, promjeniš ekipu, klikneš join tournament i to je to sljedećih 40-ak minuta.
E sad, netko bude na kompu više iz ovih ili onih razloga, netko manje, ali sama igrica uzima jako malo vremena i nije uopće neka pretjerana danguba ako si već online.
i ne samo to, imas ljude igraju igrice koje ne donose zaradu, pa ih igraju iz zadovoljstva, tako da Kerka sigurno ima svoje razloge, mozda igra i sa telefona, pa i ne mora da sedi non-stop za racunarom, ja sam jedno vreme igrao sa telefona, ali sada fortmatic stalno trazi 2FA, za novo logovanje, cim predjes WiFi-4G mreza, i onda mi je to postalo zamorno, pa igram manje
Naravno da ima puno ljudi koji igre igraju iz gušta, a ne zbog zarade. Ali to su igre čija produkcija košta kao produkcija hollywoodskog blockcustera, a ne igre koje imaju dva programera. Ma kako god, meni se jednostavno više ne da igrati. Vjerojatno ću tu i tamo otvoriti igru da mi tim ostane aktivan, ali stvarno ne planiram baš igrati.