Pages:
Author

Topic: Fork'a karar verenler kimler? - page 2. (Read 1221 times)

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
October 29, 2017, 06:06:00 AM
Bu fork isteyen gruplar daha fazla para kazanacak diye altcoinler can çekişiyor valla, Kasım forkuyla birlikte son bulur umarım ancak hiç zannetmiyorum.

Maalesef öyle oluyor durum açıkçası bu forkun her sene olacak olması Altcoini kökten öldürmek desek daha doğru olur diyebiliriz. Forku kimlerin yaptığı değil asıl soru niçin boş işlerle uğraştıkları sorulmalı. Fork ne getiriyor pekala hiç bir şey bana göre.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
October 28, 2017, 07:00:38 PM
Kimler diye sormak mantıksız değil mi? Açıkcası forkun gerçekleştiği gece blok bulunma sürelerine dikkat eden olduysa bu işin büyük bir madenci kitlesinin elinde olduğunu görmesi iki iki daha dörttür. O gece 3 dakikada defalarca blok bulundu. Benim tuhafıma giden şey ise neden bu kadar aceleye getirdiler? Neden bir an önce forkun gerçekleşeceği bloğa gelmek istediler? Asıl garip sorular bunlar diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
October 28, 2017, 06:42:06 PM
Bu fork isteyen gruplar daha fazla para kazanacak diye altcoinler can çekişiyor valla, Kasım forkuyla birlikte son bulur umarım ancak hiç zannetmiyorum.
full member
Activity: 616
Merit: 100
October 28, 2017, 05:50:26 PM
Fork, fork, for; btc hepsinden daha da güçlenerek çıkıyor. Bitcoin ana ağı hala en değerli durumda.
 Ancak fork dan ziyade ben Eth den gelecek adına birşeyler beklemekteyim.
full member
Activity: 350
October 28, 2017, 12:59:08 PM
Kasım forkunu isteyenler Newyork anlaşmasında bulunan gruplar, NYA diye anılıyor.

Ben Kasım forku fikrini gerçekleştirmek isteyenler Bitcoin Core Ekibi diye biliyordum. Temelinden beri bitcoinin içinde olan ekip.
full member
Activity: 616
Merit: 108
October 19, 2017, 06:47:09 AM
Kasım forkunu isteyenler Newyork anlaşmasında bulunan gruplar, NYA diye anılıyor.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
October 19, 2017, 04:46:03 AM
Gözünü para bürümüş para babaları ve sözlerinin geçtiği maden firmaları, yazılımcılar..
full member
Activity: 434
Merit: 107
October 19, 2017, 01:21:56 AM
forka karar verenler; ingiltere krali, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot ve fenerbahçeli cemil  Grin
full member
Activity: 420
October 18, 2017, 10:09:38 PM
Fork isteyen bir çok gruplar var ama genel görüşe katılıyorum, bu gruplar ne çıkarırsa çıkarsın Bitcoin önde olacak yatırımcı için, ilerde bambaşka yepyeni bir coin  yerine geçer mi bitcoinin olabilir, ama bu forklarla çıkan kopya coinler bitcoini devirmeyi başaramaz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
October 18, 2017, 07:23:15 PM
Önüne geçilse işin merkeziyetsizliği gibi bir faktör olmaz. Ayrıca istediği kadar fork olsun Bitcoin'e zarar veremez diye düşünüyorum.

Size katılıyorum hocam merkesiyetsizliği bitcoinin en önemli özelliği,bu merkeziyetsizlik bazen önemli sorunlar doğursada(yapılan yanlış işlemlerin hiç geri alınamaması aklıma gelen ilk olay)bitcoin merkezileşirse işin tüm büyüsü bozulmuş olur.
hero member
Activity: 547
Merit: 500
October 16, 2017, 07:15:10 PM
Önüne geçilse işin merkeziyetsizliği gibi bir faktör olmaz. Ayrıca istediği kadar fork olsun Bitcoin'e zarar veremez diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
October 16, 2017, 06:21:27 PM
zincir githubda duruyor zaten
senkronu yaptığın zaman son halide eline geçmiş oluyor.
biraz değişiklik yapıp sende fork yapabiliyorsun
önemli olan seni takip edecek node sayısı
evde kendi oluşturduğun node ile deneysel bile takılabilirsin.
alım satım yapabilecek gücü olan sistemi çatallayıp kendi coinine biraz pump yapıp gcü elinde tutmak istiyor sanırım
btc bu saatten sonra forklansa bile forku aynı fiyatların yanından geçemez
fork sonrası elinde iki coinde bulunduğu içib btc tutanlar için forkun bir zarar olmuyor ama
fork bloğu geldiği zaman elinde btc olması gerekiyor ki iki btc ye de sahip olasın
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
October 16, 2017, 02:33:05 PM
önüne geçilmiş olsa sistemler merkezi yapıya bürünmüş olur. bu da çıkış amacına ters.
fork olması önemli değil, topluluğun çoğunluğunun kararı önemli. neyi destekleyecekleri önemli.
full member
Activity: 336
October 14, 2017, 05:34:43 AM
Merhaba. Bildiğiniz gibi yakın geçmişte Bitcoin forkundan Bitcoin Cash adında bir coin ortaya çıktı. Yeni fork söylentileri de yine gündemde. Sorum şudur ki, bu fork gücünü elinde tutanlar kimler? Sıfırdan uğraşıp bir blok zinciri oluşturup yeni bir coin ortaya çıkarmak yerine bitcoinin şöhretinden faydalandığını düşündüğüm bu sistemin neden önüne geçilemiyor?
Pages:
Jump to: