Pages:
Author

Topic: Forkları Nasıl Karşılıyor ve Değerlendiriyorsunuz? - page 2. (Read 286 times)

member
Activity: 210
Merit: 11
fork sırf elınde btc olanları zengınleştırmek için yapılıyor  neymıs btc yavasmıs ve transfer ucretı pahallıymıs ee kardesım bıtcoın cash yaptını al fıyatı nerede 3bın dolar olmus bunun transfer ucretı ucuzmu sankı
member
Activity: 392
Merit: 10
Forklara göre pozisyon almıyorum. En son bcc de pozisyonn almıştım. Forka göre pozisyon almaktansa düşen altları toparlamak daha mantılı geliyor bana.

Arkadaşa katılıyorum öyle her fork olduğunda girmiyiceksin araştırıcaksın nedir de değildir kimler destekliyor kimse desteklemiyosa gidicen alta giricen zaten o ara düşüş yaşar sonra yükseken sat.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Forklara göre pozisyon almıyorum. En son bcc de pozisyonn almıştım. Forka göre pozisyon almaktansa düşen altları toparlamak daha mantılı geliyor bana.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Forkları bildiğiniz üzere herkes gerçekleştirebilir ben para kazanmanın en kolay yollarından biri olarak nitelendiriyorum açıkcası şimdi bitcoincash ile bitcoinin ne farkı var ? söylüyüm hiç bir farkı yok. Yarın birgün bitcoincash de bitcoin gibi yoğunlaşsın aynı hızı 0'a iner
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Herkese merhaba, elimde Ledger Nano S var. Bitcoin Cash ve Gold forklarında bölünen altcoinleri bir süre sonra ayırma aracı ile alabilmiştim. Ancak bu ay yapılan ve yapılacak forklarda (diamond, segwit2x vs) coinlerin sağlam bir wallet yapısı ve zinciri olmadığı için Ledger destek vermeyecek gibi duruyor.

Fork sırasında BTC'yi Yobit veya destekleyecek başka bir borsada tutmak sizce mantıklı mı?

Alternatif olarak Ledger yayınlamasa bile hardware cüzdan'ın private keyini BTC'leri başka bir paper wallete aktardıktan sonra yayınlandığı takdirde fork sonrası oluşan coin cüzdanında girip bu coinleri shortlamak istiyorum.

Siz olsanız hangi yöntemi izlerdiniz?
Pages:
Jump to: