Ben şahsen katılmıyorum bu onaylı üyeliğide meselenin özü şu.
Bitcoin eylülde 4.000 usd iken forum sakindi ben o dönem üye oldum.Sonra çıkış başladı ve ipini koparan üye oldu.
Birde imza kampanyalarından 1-2 milyon usd kazanıyor diye değişik forumlarda haber yapmışlar.Forum artık çöplüğe döndü her konuda değişik yorumlar hatta biride konu açtı ya özürdilerim abuk sabuk konular açıyorum işte derece atlamak için diye adam bunuda itiraf eden oldu.
Hal böyle olunca dediğin üyelik onay olsa ne olur olmasa ne olur kafa değişmedikden sonra.
Milettin anlamadığı anlayamadığı olay şu imza kampanyalarından denilen taş çatlasa sitesine göre senede en fazla 100-1.000 usd belki senede kazanırsın diyorlarda.
Soru şu bu para 100-1000 usd sizi kurtarırmı amaç bumu yoksa hedef 1.milyon usd mi işte bunu ayırt eden zengin olur.
Yani sermayen yoksa zaten bu işlere girmeyin olaki gene konular var bak adam 100 TL ile btc alayımmı
diyor lan diyecen zaten onun 50 tl si feeeye gider diyosun adam anlamıyor.nato mermer kafa.
Peki sonuç ne sonuç şu ışığı gören geldi …
Ağanın pokunun üstüne pok olmaz derler ama her yeri pok bastı.
şimdide btc 8000 usd ye düştü artık herkese saplandı üstten alanların poposunda bekliyorlar olay bu…
dikkat et fazla konu açanda yok eskisi gibi yanlış yolladım falan filan niye coinler saplandı fiyatlar çıksın diye bekleniyor ve hata ile yanlış adrese gönderme bu aralar yok.Buda güzel gelişme.