ZRX zaten uçmaya hazır bir bomba o konuda ki postlarımı da inceleyebilirsiniz. Özellikle ethfinex in piyasaya girmesi ilk elle tutulur gözle görülür artışa neden olacaktır.
Bence listeye DENT 'i de ekleyebilirsiniz. 0.001 dolarlardan 0.03 dolarlara kadar fiyatı yukseldi. 0.02 civarlarında geziniyor. Küresel anlamda mobil telekomünikasyon data transferleri alanında tek tekel konumunda. Özellikle Asya da büyük ilgi var. Dent uluslararası camiada bazı yeni ortaklıklar kurdu. Hali hazırda çalışan bir şirket ve bu kurduğu ortaklıklara bakıldığında 3.parti data transferleri konusunda dünya liderliğine oynayan Aquto gibi partnerlere sahip oldular. Bu Aquto nun portföyünde 500 milyon toplam abone sayısına sahip operatorler var. Dent'in bu Ocak ayında android apilikasyonu da çıkacak o zaman daha da geniş kitleye ulaşma imkanı bulacaklar. İlk ios uygulamasından sonra zaten fiyat 1 centin altındayken bir anda 3 centi gördü. Bu ocak ayında android uygulamasından sonra fiyatın gelebileceği noktaları sezmek için güzel bir örnek bana göre..
Baya araştırdım.. Bilgilenmenizi istedim.