Pages:
Author

Topic: FriendZ icosu - page 3. (Read 816 times)

member
Activity: 350
Merit: 25
February 15, 2018, 01:54:57 PM
X diyorsa kesin bir bildiği vardır.

Kardesim turklerin sorunu bu iste, kendi arastirmaya usenen bir toplum.

Politikada sadece lideri dinler, bi bildigi vardir der.
Dinde hocayi dinler Kuran okumaz, bi bildigi vardir der.
Sen X'den daha mi iyi bilcen der, kuru kuru karsi cikar herkese.
Hayatta yalakaliktan baska birsey yapamaz, cobaninin onu biryerlere getirmesini umut eder.
member
Activity: 378
Merit: 20
February 15, 2018, 01:31:24 PM
Şu forumda hirozaki, fikirlerine değer verdiğim ve paylaşımcı bir arkadaşımız. Hiro diyorsa kesin bir bildiği vardır. Yalnız arkadaşlar kuru kuru teşekkür olmaz. Biliyorsunuz meritli bir sistemdeyiz artık. Arkadaşımıza meritle teşekkür daha iyi olur. Ellerinizdeki meritin size bir faydası yok. Merit verin ki size de merit versinler.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
February 15, 2018, 12:25:27 PM
Ben sadece buna 1-2 eth yatırım yapacağım ref sistemi projeye olan ilgiyi arttırıyor. Asıl yatırımı effect.ai, nex ve sentinel icolarına bölüştüreceğim. Ref konusuna gelirsek insanlar haklı olmakla beraber ben projeyi inceleyince aynı fikirde olmadım.
full member
Activity: 224
Merit: 100
February 15, 2018, 09:12:53 AM
30 ünlü kişi katılmış olayını tam anlayamadım. Bunlar kripto dünyasında tanınmış isimlermi yoksa televizyonlardan tanıdığımız ünlüler mi? Takibe aldım projeyi ne olacağını merakla bekliyorum. Çok hype edilen bir proje.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
February 15, 2018, 08:33:45 AM
bende sizin gibi düşündüm yorumlarından sonra inceleyerek ama eski bir kriptocu olarak boyle pohpohlanan coinler genelde ters yapacak diye düşünülmesine rağmen aksine bountycilerini surunduyorlar ve içi girip satanlar genelde kazanıyor.
tabi ben dedim diye girmeniyin sıkıntı çıkmasın . Smiley
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
February 15, 2018, 08:29:26 AM
Bana göre gereğinden fazla abartılmış ve referans sistemiyle insanları yatırıma davet eden (senin için konuşmuyorum) bir topluluk tarafından pohpohlanan ico.. Heleki icorating.com'da aldığı score'den sonra projenin sağa sola para yedirerek kendini pohpohlattığından %100 emin oldum.

Aynı düşüncedeyim telegram kanalında 50k insan var nereye kafayı cevirsem bunun ico reklamı var. İş yapar yapmaz bilmem ama adamlar parayı basıyor takır takır. Refli sistemlere oldum olası uyuzum ordan da ayrı bir sövüyorum bunlara.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
February 15, 2018, 08:06:48 AM
Bana göre gereğinden fazla abartılmış ve referans sistemiyle insanları yatırıma davet eden (senin için konuşmuyorum) bir topluluk tarafından pohpohlanan ico.. Heleki icorating.com'da aldığı score'den sonra projenin sağa sola para yedirerek kendini pohpohlattığından %100 emin oldum.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
February 15, 2018, 07:24:55 AM
Hiro diyorsa boş geçmemek lazım . Gerçekten kaliteli güzel yatırımlık ICO paylaşımları oluyor . Taktir ettiğim arkadaşlardan bir tanesi . İş yapabilecek bir proje gibi . Fakat şu an tersteyiz kafamı kaldıramıyorum Smiley Belki ico su bittikten sonra borsalardan toparlayabilirim.
sr. member
February 15, 2018, 04:51:48 AM
uygulamaya  30 küsür ünlü katılmış galiba isimlerini bilen var mıdır merak ettim ?

Yakından izlememe rağmen böyle birşey görmedim ama hype çok yüksek telegram grupları ana baba günü.
sr. member
February 14, 2018, 05:18:35 PM
Şuan neredeyse tüm sosyal medya platformları yavaş yavaş reklamlarla donatılıyor. FriendZ ekibi bu alandaki potansiyeli görmüş ve bunu potansiyeli olan ciddi bir İCO'ya dönüştürmüş. Whitelistleri alalım.

birde şu var https://web-app.amazing-friendz.com/ yavaş yavaş aşağıya kaydırın sayfayı ve "You can use our credits with the following brands" yazan yerin altındaki markaya bakın Roll Eyes
newbie
Activity: 280
Merit: 0
February 07, 2018, 06:02:52 PM
Ben ne yazık ki bu tip telegram gruplarını iyi niyetli bulmuyorum, siz de açık açık yazmışsınız kanalı büyütme amacındayım diye, yani insanları bir kelleden ibaret görüyorsunuz.
sr. member
February 07, 2018, 04:35:23 PM
Airdrop, 10 Şubat'ta başlayacak yazıyor arkadaşlar Smiley 1 eth ile katılmayı düşünüyorum fakat 12 ay kilitlemem sanırım

Ben yatırımın bir kısmını 12 ay kitleyeceğim. Daha iyi olur gibi geliyor.

hirozaki faraday Hocam seni tebrik ederim güzel ve kazanç getirebilitesi olan projeler paylaşıyorsun. Forumda bir kaç kişi var sürekli olarak paylaştığı konuları takip ettiğim sizde bunlardan bir tanesisiniz. Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum.

teşekkür ederim hocam elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
February 07, 2018, 04:30:11 PM
Airdrop, 10 Şubat'ta başlayacak yazıyor arkadaşlar Smiley 1 eth ile katılmayı düşünüyorum fakat 12 ay kilitlemem sanırım
full member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
February 07, 2018, 07:47:28 AM
hirozaki faraday Hocam seni tebrik ederim güzel ve kazanç getirebilitesi olan projeler paylaşıyorsun. Forumda bir kaç kişi var sürekli olarak paylaştığı konuları takip ettiğim sizde bunlardan bir tanesisiniz. Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
February 07, 2018, 06:06:24 AM
Bir türlü mail gelmiyor. Spama da baktım ama gelmiyor. Birde anlamadığım bir nokta var. Yatırım yaptık 1 sene beklettik. Token olarak mı getiri sağlıyor fiyat olarak mı? Şahsen ben bir icoya girsem 1 senede en az x5,x10 getir beklerim.
sr. member
February 07, 2018, 05:48:56 AM
Proje güzele benziyor ama 12 ay kilitli tutma biraz sıkıntılı. 12 aya kim öle kim kala. Tamam uzun vadeciyiz biz de ama daha piyasaya girmeden ne olacağı belli olmadan 1 yıl kilitleme de biraz sıkıntılı bir karar bence.

Ben de böyle düşünüyorum. 12 ay olmasa katılırdım ancak 12 ay uzun geliyor. Düşününce mükemmel proje kesin kazandırır ama 12 ay beklenir mi bilemiyorum.

12 ay beklemezsen %40 yerine %20 bonus var oda uyguna geliyor.
member
Activity: 294
Merit: 11
February 07, 2018, 05:47:18 AM
Proje güzele benziyor ama 12 ay kilitli tutma biraz sıkıntılı. 12 aya kim öle kim kala. Tamam uzun vadeciyiz biz de ama daha piyasaya girmeden ne olacağı belli olmadan 1 yıl kilitleme de biraz sıkıntılı bir karar bence.

Ben de böyle düşünüyorum. 12 ay olmasa katılırdım ancak 12 ay uzun geliyor. Düşününce mükemmel proje kesin kazandırır ama 12 ay beklenir mi bilemiyorum.

member
Activity: 448
Merit: 10
February 07, 2018, 05:06:07 AM
Proje ye bir göz gezdirdim . Bilgilendirme için sağol ilk intiba önemli derler ama şu nu öğrendim web sayfası felaket olabilir, hiç bir bilgi içermeyebilir, Whitelist te de sıkıntı çıkabilir ama ekip iyiyse bir miktar girilebilir. Ancak bu projeye gireceklerin sermayesi iyi olmalı ki oraya bağlayacağı miktar canını sıkmamalı.
full member
Activity: 588
Merit: 104
February 07, 2018, 04:56:22 AM
sr. member
February 07, 2018, 04:56:17 AM
Worldcore'da büyük bir olay mı var hiro, bu icoyu beğendim ben de fakat pek para yok buaralar btcnin durumu malum, bir dahaki asıl bahsettiğin icoya ayırayım az kalan parayı da.

Bazı duyumları teyit etmeye çalışıyorum şuan. FriendZ'ye gelecek olursak proje çok güzel çalışan ekip ve mevcut ürün zaten var pundiX gibi aynı değerlendirmek lazım 2 eth atmayı düşünüyorum ben.
Pages:
Jump to: