Pages:
Author

Topic: Fırsat olarak gördüğünüz bilinmeyen projeler - page 2. (Read 408 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
https://bitcointalksearch.org/topic/synchrobit-cok-amacl-hibrit-dijital-varlk-ticaret-platformu-10-borsada-5183848

SynchroBit-Çok Amaçlı Hibrit Dijital Varlık Ticaret Platformu.. Bountye katıldım bir süre, ico tamamlandı sanırım softcap tamamlanmış. İeo süreci devam ediyor. Bir göz atabilirsiniz.

Bunun dışında HBAR, vite, Tfuel olumlu rüzgarlar eserse artış yaşanabilecek projeler olarak görüyorum.
Dominant coinler bile hacim sıkıntısı yaşarken (atmasyon rakamları es geçersek) neyin ne olacağını kestirmek güç, yüksek riskli işlere bulaşmak isteyenler için bir kaç coin yazdım ama kesinlikle YTD
Tfuel için olumlu rüzgarlar esecegini düşünüyorum gayet hoşuma giden bir proje yayıncı platformunda kullanılması bu alanda getirecekleri yenilikler gayet güzel duruyor. Bakalım önümüzde ki günlerde bize ne getirecek tekrar belirtmekte fayda var -ytd-
tfuel hakkında bilgi verebilir misiniz? @wolwoo @GrinZ
daha önce de burada bu koin hakkında bir şeyler yazılıp çizildi ama tam olarak ne işe yarıyor? yüksek sayıda dolaşımda olan koinler pek ilgimi çekmez ama dediklerine dikkat ettiğim 2 kişi de bu ismi andıysa takip etmekte fayda vardır.
member
Activity: 602
Merit: 11
kardeş tamda senin başlığını okuduğumda aklımda beliren tek proje veya tek coin WLO ' dur. Yani pigzbe token. bunu araştır inceleme bir wallet projesidir. kafana yatarsa bakarsın bence başlığın hakkını veriyor.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
https://bitcointalksearch.org/topic/synchrobit-cok-amacl-hibrit-dijital-varlk-ticaret-platformu-10-borsada-5183848

SynchroBit-Çok Amaçlı Hibrit Dijital Varlık Ticaret Platformu.. Bountye katıldım bir süre, ico tamamlandı sanırım softcap tamamlanmış. İeo süreci devam ediyor. Bir göz atabilirsiniz.

Bunun dışında HBAR, vite, Tfuel olumlu rüzgarlar eserse artış yaşanabilecek projeler olarak görüyorum.
Dominant coinler bile hacim sıkıntısı yaşarken (atmasyon rakamları es geçersek) neyin ne olacağını kestirmek güç, yüksek riskli işlere bulaşmak isteyenler için bir kaç coin yazdım ama kesinlikle YTD
Tfuel için olumlu rüzgarlar esecegini düşünüyorum gayet hoşuma giden bir proje yayıncı platformunda kullanılması bu alanda getirecekleri yenilikler gayet güzel duruyor. Bakalım önümüzde ki günlerde bize ne getirecek tekrar belirtmekte fayda var -ytd-
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Ben sadece 3 adet tavsiye yapmak istiyorum çünkü bu 3 projenin de önümüzdeki dönemlerde çok değerleneceğini düşünüyorum.

Asura (ASA): Asura projesi döneminin en iddialı ve NEO alt yapısını kullanan başarılı bir oyun projesiydi. Günümüzde çok fazla takip etmiyor olsam da ekibinin çalışmaya devam ettiğini ve kendi platformlarının başarılı şekilde çalıştığını biliyorum. Eğer ki bu ekip piyasadan çekilmez veya projenin iptaline karar vermez ise ilerleyen dönemlerde değerlenmesi potansiyel projelerden birisidir. Güncel fiyatı 0,000031 USD ve işlem hacmi oldukça düşük olan bu projenin ilk yatırımcılarından birisiyim de.
Bolt (Bolt): Bolt, günümüz piyasa koşullarına rağmen ayakta durmayı başarmış, Türklerin yoğun olarak ilgisini görmüş ve her geçen gün gelişmekte olan bir kripto paradır. Özellikle son zamanlarda yaptığı anlaşmalar, uygulama güncellemeleri ve AMA'lar ile de yatırımcının ilgisini çekmeyi başarmıştır. Güncel fiyatı 0,006134 USD ve alım fırsatı olduğunu düşündüğüm bir seviyedir.
Switcheo (SWTH): Hali hazırda başarılı ve kaliteli merkeziyetsiz kripto para borsası olan Switcheo projesinin kendi para birimidir. Çok fazla anlatmaya gerek yok, hizmet hem kendi alanında hem de kripto para hizmetleri arasında çok değerli ve başarılı bir hizmettir. Güncel fiyatı 0,002824 USD'dir ve bu fiyattan az bir miktar daha sepetime eklemeyi düşünüyorum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Eskiden (yani 2017 ve öncesinde) ICO'dan coin/token almak kazançlıydı. Çünkü borsalara girdiğinde büyük yükselişler olurdu çoğu projede. Böylelikle bountyler de çok kazançlı hale gelmişti... Şimdilerde ise borsalara bile giremiyor projeler. Girseler de ICO fiyatının çok altına iniyorlar. Haliyle, ICO'dan yatırım yapmanın da bounty'den token toplamanın da bir esprisi kalmıyor. Bu yüzden de ICO'lara ilgi ve yatırım azaldı. Bu da haliyle bountyleri etkiliyor. Binlerce bounty var ve ICO safhasına bile geçemiyorlar.
Öneri veremeyeceğim maalesef. İçimi dökeyim dedim.
full member
Activity: 980
Merit: 207
Hocam bounty su de iş yapan ve ekibi de iyi giden şuan için ferrum network var gibi.
Onun dışında zaten aklınızda olan bazı altcoinler vardır zaten. Ben bir miktar aldim bekliyorum. 2020 ilk çeyreğinde 3 adet etkinlikleri var. Ferrum ile ilgili başlık var zaten orayı da inceleyebilirsiniz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Eskiden Bu forumun alternatif kripto paralar bölümünden çok ekmek yedim.Bazı arkadaşların bulduğu coinler  ciddi miktarda artış gerçekleştirmişti.Bunun yanında kısa süreli fırsatlarda yakalama şansı bulmuştum.
Bu konuyu açmamın nedeni.Bir kişi herşeyi bilemez ve takip edemez ama burada toplaşırsak yeni projelere,piyasadaki yeni fırsatları hep beraber keşfedebiliriz.

Burada tavsiye olarak Bitcoin,ethereum,xrp veya bnb önermek yok.
Piyasaya daha çıkmamış (yada çıkmış ama kimse tarafından bilinmeyen) ve sizin gerçekten potansiyel gördüğünüz projeleri ve fırsatları belirteceğiz.
Hep beraber tartışıp belirli sonuçlara ulaşacağız.
Açık konuşayım 2017 den sonra bir çok bountye katıldım ve elimde çok fazla çöp token kaldı.İlk borsaya çıktıkları zaman satsaydım bi kaç bin dolar eden şeyler şuan 50-100 dolar ediyor Smiley
Bountylere katılıp çok ucuz olduğunu düşündüğünüz coinler varsa onlardan da toplamak istiyorum.
Pages:
Jump to: