elinde bitcoin yok, olanlardan çok konuşuyosun
Elinde bitcoin olmayan fikir beyan edemiyor mu forumda Çok boş yorumlar yapıp duruyorsun bu forumda daha düne kadar bounty kampanyası başlığını açtığın envion'a laf gelmesin diye bir taraflarını yırtıyordun.
Seninle konuştuğumu sanmıyorum kaldı ki post kasmak için şahsıma kırıcı mesajlar atmak zorunda değilsin. Ben envion'da sadece tercüman olarak görev aldım ve bana moderasyon yaptığım için para verilmedi. Ben sadece topluluktan birileri yararlansın diye konuyu güncel tutmaya çalıştım, ekibe olan kızgınlığını bana yansıtma çünkü ben de paramı alamadım.
(Bu mesajım ferhat1242 hakkında değildir)
Ayrıca, forumu kullanan biri olarak bitcoin hakkında kötü konuşup ödülden ödüle koşan insanlardan rahatsız oluyorum. Bu foruma son zamanda üye olan bir kitle var, örneğin A ödülünden yüksek miktarda para kazandıysa ölümüne onun çok iyi bir token olduğu iddia ediyor ama bu arkadaş hiçbir zaman bitcoin satın almadığı ya da elinde bitcoin tutmadığı için sürekli olarak bitcoin'i kötülüyor. Bu forumun adı altcointalk değil, bitcointalk eğer bitcoin olmasaydı ne bu forum olucaktı ne de altcoinler. Tüm bunları bir kenara bırakırsak biz bitcoin'i herhangi bir merkeze bağlı olmadığı için satın almadık mı? Şimdi neden iki kişi bitcoin hakkında konuşacak diye elimizdekileri satıyoruz ya da felaket tellallığı yapıyoruz?