Pages:
Author

Topic: G20'nin Finansal İstikrar kurulu ve yeşillenen coinler.. - page 2. (Read 322 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
Merkezsiz diyoruz ancak belli olmuyor balinaların sağı solu. Yani bu kadar da insanları bezdirmeleri normal değil. Sanırım ne olacaksa olsun biz servet sahibi olalım gerisinin .... diyorlar anladığım kadarıyla.

Umarım bu piyasadan çıkan insanlar geri gelir. Daha da ne olacağı belli olmaz. Sert yükseliş olmadan önce kesinlikle tekrar düşüş oluyor dikkat etmek lazım. Ben artık denilen, yazılan hiçbir şeye inanmıyorum. Baktın yatırımın biraz para koydu üzerine hemen alıp cebe atmak lazım yoksa eline veriyorlar insanın.
member
Activity: 322
Merit: 10
aman nazar değmesin:))
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Demekki neymiş G20 falan bahaneymiş. Her fırsatta kendini silkeleten kerizlere bunu herkes anlatsın. Ulan zaten devletlerin esaretinden kurtulmak için bu zımbırtı icat edilmiş biz devletlerin ağzına bakıyoruz.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
çok net bir mesaj gönderildi aslında şuanda kripto piyasasını sikleyecek kadar önem arz etmiyor diyorlar. ama bu piyasadaki likidite o kadar az ki osuruktan nem pakma alışkanlığında uçurumdan düşer gibi düşüyor.
tabi şaunda durum bu ama 1 trilyon dolar seviyelerini geçtiğinde gene başlıcaklar denetlenmesi lazım ıco ları engelleyelelim zart zurt diye diye çakarlar.
kesinlikle bu piyasa artık para girişini kolaylaştırcak bir sistem çıkırlması gerek.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Bu haber piyasalara elbette pozitif şekilde yansıdı ama ben daha sert bir yükseliş bekliyordum açıkçası, umarım bu haber sağlam bir zemin oluşturur ve yükseliş devam eder
full member
Activity: 546
Merit: 100
Sadece bu olumlu açıklama bile piyasayı birazcık da olsa yükseltmeye yetmiş. 20 Martta Sona erecek, umut edelim ki sonrasında da olumlu açıklamalar ve gelişmeler gelir.

sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Bugün görülen yeşiller dünkü kırmızıyı karşılamıyor bile. G20 zirvesini izleyebileceğim bir mecra bilen varsa yazabilir mi lütfen ne yapıp ettiklerini merak ediyorum
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
Dünkü sert düşüşten sonra bugün yeşillenen ekranım hala umut vermiyor. Her geçen gün sanki daha kötüye gidiyor derken bu haber umarım güzel bir çıkış noktasının başlangıcı olur.
member
Activity: 574
Merit: 55
Boğanın bir anda geleceğini düşünmüyorum ben şahsen, kaç aydır çok temiz toparlardılar, böyle böyle toparlamaya devam ederler gibi geliyor. Tabi bizim de elimiz boş durmuyor sonuçta, mümkün mertebe al al al ve tut.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Balinalar piyasaya düşürmek için sebep arıyorlardı .  G20 yi bahane ettiler sadece . Umarım ülkeler FSB' nin tavsiyelerine karşı çıkmazlar .
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
G20'nin Finansal İstikrar Kurulu gündem maddelerini yayınladı. Kripto paraları ise bir tehdit oluşturmadıkları belirtildi.

Finansal İstikrar Kurulu'ndan yapılan açıklamada; "Daha geniş kullanım ve daha fazla birbirine bağlılık, davranışlarda maddi iyileştirmeler, pazar btünlüğü ve siber esneklik olmadan meydana gelirse, güven etkileriyle finansal riskleri oluşturabilir. Bu yüzden risklerin oluşmaması için FSB tarafından daha iyi izlenmeye devam edilecektir" denildi.

Yani bu demek oluyor ki boğa dönemine hazırız Smiley
Pages:
Jump to: