Pages:
Author

Topic: Game Of Thrones İçin Alternatifler - page 3. (Read 2858 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
June 08, 2016, 02:04:42 PM
bu torrent mantığıyla çalışan bir player uygulaması varmış galiba, söylerler birazdan, onunla falan olabilir herhalde bende merak ettim şimdi yurtta net portlar vs sıkıntılıydı deneyeyim birisi sölesinde
Arkadaşlar aranızda izleyen vardır mutlaka , bildiğiniz gibi digi abone sayısını arttırmak için çirkin yollara başvuruyor ama biz anadolu çocuğuyuz biliyorsunuz taso , misketleri vs. parayla değil cesur düellolarla katlardık ( nerden aklıma geldiyse  Smiley )  . Bu iş böyle engelledim demekle olmayacağını az çok biliyoruz internet var artık boru değil ya . Bende torrent vs... altyazı falan uğraşmak istemiyorum eriniyorum yani. Aklıma daha hızlı ve alternatif yol olarak birkaç şey geldi ama sizinde fikrinizi öğrenmek isterim. Nasıl izlenir bu GOT ?
Pazartesi gunu dizilab dan hd olarak tv ye aktararak izledim.gayet kaliteliydi goruntu tavsiye ederim
netflix.
torrent mantığıyla çalışacağına blockchainin altyapısını kullansalar ya Smiley

bende dizilab dan izledim pztsi günü fakat onunda kaldırılacağını düşünüyorum.Eğer site  yurtdışında kurulup türkçe yayın yapsa digi onuda kapatabilir mi ?

çakır netflix ücretli ama btc den zengin olsam dahi bu tür şeylere para vermem uğraşmayı severim fakat lakin bilmukabele evlenince netflix zorunlu hale gelecek Smiley eğer eşim çatlak bir bilim kadını olmaz ise - ya da çok kitap okuyan biride olablir - veya hiç tv izlemeyen biri olsada kafi -              ve hatta kadın olursa şayet ...........................

tamam la şaka yaptım. Smiley
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
June 08, 2016, 01:45:18 PM
patlamış mısır zamanı
aynen allah razı olsun
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
June 08, 2016, 01:44:45 PM
Arkadaşlar aranızda izleyen vardır mutlaka , bildiğiniz gibi digi abone sayısını arttırmak için çirkin yollara başvuruyor ama biz anadolu çocuğuyuz biliyorsunuz taso , misketleri vs. parayla değil cesur düellolarla katlardık ( nerden aklıma geldiyse  Smiley )  . Bu iş böyle engelledim demekle olmayacağını az çok biliyoruz internet var artık boru değil ya . Bende torrent vs... altyazı falan uğraşmak istemiyorum eriniyorum yani. Aklıma daha hızlı ve alternatif yol olarak birkaç şey geldi ama sizinde fikrinizi öğrenmek isterim. Nasıl izlenir bu GOT ?
Pazartesi gunu dizilab dan hd olarak tv ye aktararak izledim.gayet kaliteliydi goruntu tavsiye ederim
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
June 08, 2016, 01:43:27 PM
patlamış mısır zamanı
legendary
Activity: 1484
June 08, 2016, 01:36:39 PM
bu torrent mantığıyla çalışan bir player uygulaması varmış galiba, söylerler birazdan, onunla falan olabilir herhalde bende merak ettim şimdi yurtta net portlar vs sıkıntılıydı deneyeyim birisi sölesinde
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
June 08, 2016, 01:34:22 PM
netflix.
full member
Activity: 546
Merit: 100
June 08, 2016, 01:30:00 PM
Pages:
Jump to: