Pages:
Author

Topic: Garanti Bankası’nın Üst Kuruluşundan Kripto Para Hamlesi Gelebilir - page 2. (Read 166 times)

legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Bankacılar bitcoini asla anlayamayacak sanırım. Bitcoin özgürlüktür, bankacıların ve yöneticilerin tek amacı bu özgürlüğü yok etmek olabilir. Bitcoin'in yaşamaya devam etmek için herhangi merkezi bir kuruma ihtiyaç yok ancak bankaların bitcoin üzerinden gelir elde etme isteklerini anlayabiliyorum.

Size ait bitcoinleri kimsenin korumasına veya saklamasına ihtiyaç yoktur. BBVA ve daha öncesinde kripto saklama hizmeti vermeyi amaçlayan bankaların sadece pastadan pay kapmak için istekli olduklarını düşünüyorum. Belki bitcoin ile yeni tanışan insanlar için küçük bir olasılıkla faydalı hizmetler verebilirler ancak zaten bitcoin'in var oluşundaki temel felsefe kendi paranızı başka hiç bir aracının himayesi altında olmadan kullanabilmektir. Kendi bitcoinlerimi asla bir bankaya emanet etmeyi düşünmem.
jr. member
Activity: 149
Merit: 1
Ülkemizin köklü bankalarından Garanti Bankası’nın üst kuruluşu İspanyol bankacılık devi BBVA’nın kripto para ticareti ve saklama hizmetlerini başlatacağı iddia edildi.

İspanya’nın en büyük ikinci bankası olan BBVA’nın önümüzdeki aylarda kripto para ticareti ve saklama hizmetlerini başlatacağı bildiriliyor. CoinDesk’e göre BBVA hizmetleri İsviçre’den sunacak ve şu an yasal onayları bekliyor. Planları bilen bir kaynak CoinDesk’e, şu açıklamaları yaptı:

“Hala bazı uyum engelleri var, bu nedenle Aralık ayında olmayacak, ancak BBVA’nın önümüzdeki ay bunu açıklamasını bekliyorum.”

BBVA’nın, saklama çözümü SILO’yu entegre etmek için İsviçreli fintech Avaloq ve İsviçreli kripto para saklama altyapısı sağlayıcısı METACO ile birlikte çalıştığı söyleniyor. Rusya’nın Gazprombank’ı da geçtiğimiz günlerde İsviçre’de SILO aracılığıyla kripto para saklama hizmetlerini başlatmıştı. METACO’nun ayrıca bankanın planlanan kripto para saklama teklifi için Standard Chartered ile çalıştığı biliniyor. BBVA, METACO ve Avaloq konuyla alakalı bir açıklama yapmayı reddetti.

Kaynak: Kripto Para Haberleri
Pages:
Jump to: