Pages:
Author

Topic: Gate.io startuplarina katılmayı unutmayin - page 3. (Read 1281 times)

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Vip1 olacak kadar gt aldım bugün  biliyorum çok birşey kazandırmayacağını en azından başlangıc olsun istedim.İlerliyen zamanlarda kademeli bir şekilde arttırırım gtleri,şu zamana kadar takip ettiğim kadarıyla hep güzel projeler yayınlandı devamı da gelecek gibi görünüyor bu start-up projelerinin.
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
Gate.io da vip seviyesi yükseldikçe işe yarıyor. Alt seviyelere pek bir şey düşmüyor. Ama gelen gelsin kimsenin gelene itirazı yok. KAtılım sonucunda gelen miktar az olsa da yekün tutuyor bunun karşılığında ödenen nerdeyse hiç birşey.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Gate.io yu sevmeye başladım bedava para derken ben bu performansı beklemiyordum cidden bedava lan daha toplamda 10 USD vermedim şimdiye kadar aldıklarım 100 USDyi buldu sadece iki haftada. Hayır peşine birşey de yapmadim
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
%10 dağıtımı yapılan Tara 10 katı fiyatla 0.10$'dan tradelere açıldı. Hemen satıp çıkanlar için kalan %90 token bedavaya gelmiş oldu.

Dora satışı da 8 saat sonra bitecek. Yanlış görmediysem şu ana kadar yapılan startuplar içindeki en büyük taşma oluyor. 23,399.60% Shocked

Bankamatik memuru olduk Tongue

Dora'dan da iyi bir performans bekliyorum ama initial çok yüksek, market makerin taşıması gerekiyor.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
%10 dağıtımı yapılan Tara 10 katı fiyatla 0.10$'dan tradelere açıldı. Hemen satıp çıkanlar için kalan %90 token bedavaya gelmiş oldu.

Dora satışı da 8 saat sonra bitecek. Yanlış görmediysem şu ana kadar yapılan startuplar içindeki en büyük taşma oluyor. 23,399.60% Shocked
member
Activity: 448
Merit: 88
Ben de GT Token alıp kenara atmaya başladım. Hem yatırım olması açısından hem de VIP statüsüne geçebilmek için.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
şuanda bütün borsalar startup çılgınlığı yapıyor ve bir dünya tokenda bu sayede listeleniyor ama kesinlikle hodl mantığı önermiyorum. Bu projelerin büyük çoğunluğu çok uzak bir zamanda değil çok yakın bir zamanda tek tek delist edilecektir.
legendary
Hocam gate.io da Riske attığınız birşey yokki havadan geliyor birkaç saat veya birkaç gün usdt kitliyorsun veya ne istiyorsa onu. şansına ne gelirse geçenlerde aln için dao falan almıştım bırak verdiğini dao 2x yaptı 57 aln verdi 5 USD ye. Oda 55 USD yapıyor havadan geliyor sonuçta neden yapmayalimki
sr. member
Activity: 1288
Merit: 377
Backer ne demek? Hocam sayende yavaş yavaş birçok şeyi öğrenmeye başladım sağolasın

Arkasındakiler demek. Sitede yazıyor. 20 tane VC var.
VC risk sermayesi yatırım şirketi demek. Online oyunlardaki klan gibi yatırımcı grupları olarak düşünebilirsin.

---

Gate'de kilitleyerek kazanılan coinler ne kadar ediyor? 15-20 dolar bir şey veriyorsa kyc yapmaya değmez.
legendary
Backer ne demek? Hocam sayende yavaş yavaş birçok şeyi öğrenmeye başladım sağolasın
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
Duckstarter aracılığıyla Dora satın aldım. Gate'den satın alan arkadaşlar neye yatırım yaptıklarını iyi bilsinler. Backerleri incelemenizi tavsiye ederim.

https://dorafactory.org/
legendary
15 dakika sonra yine bedava para var birkaç saat usdt kitleyerek bedava coinlere kavusabilirsiniz
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
kyc ne kadar zamanda sonlaniyor gate.io da?

KYC ne kadar zamanda sonlanıyor derken ne kadar zamanda onay aldığını soruyorsunuz sanırım.
Çok uzun sürmüyor, bir günün altında bir süresi var eğer aşırı bir yoğunluk yoksa. Hatta birkaç saat içerisinde de onaylanabilir, oldukça hızlılar bu konuda. Belki bu aralar popülerliği arttığı için süre biraz uzayabilir Smiley
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
kyc ne kadar zamanda sonlaniyor gate.io da?
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
taraxa'da işler garip işlemeye başladı. gate.io'da listelenmesine daha 2 gün olmasına rağmen bitz (fake), mxc ve hotbit borsasında şimdiden listelenmeye başladı. gece yarısı bir de uniswap macerası vardı ki aman allahım:)) bu yaşanan karmaşadaki en büyük sebep ekibin tokenleri 2 gün önceden görmesi. gate.io'nun yerinde olsam "yaptığınız işi sikeyim." derdim ama iyi ki değilim.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
hep oyle hocam.
bear marketin en agır donemlerinde bile oyle oluyor gate startupları.
ama katıldıysanız alırsınız mutlaka azda olsa.
dediğim gibi 40-50$ harclık bırakıyor.

Tabi ki kaçmaz ama çok popüler oldu. Vip4'ün aşağısındaysanız pek bir şey vermiyor.

Entersan bir durum var 218 tara alacagimi söylüyor cüzdana 21.8 tara gelmiş sizdede benzer bir durum var mı?

ilk aşamada %10’u dağıtılacak sonra ay ay taksit şeklinde gibi bir kuralı vardır, ben buna bakmadım ama muhtemelen öyledir, genelde bu şekilde yapıyolar.

Aynen öyle şimdilik sadece %10 açık kalanı kilitli. Trade'e açılmasına da 2 gün var.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
taraxa güzel proce:)))

bende de bir miktar var. şöyle fiyat 500 dolar olsa da sülalemi emekli etsem. istanbul'un girişine heykelimi dikerler kesin. şaka bir yana gate.io'da resmen çılgın bir yığılma olmuş. 2 sene önce olsaydı toplam miktar 100.000 doları geçmezdi de işte zaman en önemli olay burada.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Entersan bir durum var 218 tara alacagimi söylüyor cüzdana 21.8 tara gelmiş sizdede benzer bir durum var mı?

ilk aşamada %10’u dağıtılacak sonra ay ay taksit şeklinde gibi bir kuralı vardır, ben buna bakmadım ama muhtemelen öyledir, genelde bu şekilde yapıyolar.
legendary
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
300 bin toplanacak şeye 27.9 milyon dolarlık talep geldi. Smiley

hep oyle hocam.
bear marketin en agır donemlerinde bile oyle oluyor gate startupları.
ama katıldıysanız alırsınız mutlaka azda olsa.
dediğim gibi 40-50$ harclık bırakıyor.
Pages:
Jump to: