Na ovu temu najviše me je zapravo ''ponukala'' ona priča sa crypto markicama, što je firma BitX na žalost objavila samo na Engleskom dijelu foruma a ne i kod nas, pa dok smo mi ''čuli'' za u akciju već je bilo kasno i svih 500 crypto markica je već bilo razgrabljeno.
A zadnjih mjeseci pratim i bitcoin mjenjačnicu na Fejsu i vidim da svako malo nude vrlo zanimljive stvari i projekte koji se mogu kupiti ili platiti cryptom u Hrvatskoj, kao npr. kupiti nakit ili dati donaciju Hrvatskom crvenom križu.
Vjerujem da među nama sigurno ima onih koji bi bili ''zainteresirani'' za neke od ovih akcija a s obzirom da, barem koliko ja znam, djelatnici barem 2 hrvatske firme koje se bave cryptom, imaju svoje registrirane profile na ovom forumu (Dzoni), pozivam ih da u slijedećim postovima predstave ono što nude od svojih proizvoda i usluga u Hrvatskoj i šire, sve ono što se može platiti cryptom.
Vjerujem da ćete imati vrlo ''zahvalnu'' publiku
Dakle, predlažem vam da se ukratko predstavite i ako imate neki konkretan proizvod ili uslugu, da to objavite ovdje za sve zainteresirane.