Pages:
Author

Topic: Geldi çattı o gün. ABD ve yancıları Suriye'ye saldırdı. - page 2. (Read 315 times)

full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ben bu koalisyonun saldırmasından çok bizim ülke tarafından gelen açıklamalara şaşırdım.
Müslüman olacaklar ama Müslümanlara atılan bombalara aferin çekiyorlar
member
Activity: 378
Merit: 55
ABD'nin güç gösterisi, Rusya hafiften dikleniyor da kimsenin uzatacağını düşünmüyorum. Şaka maka 240milyon dolar harcamış abd 15 dakikalık operasyonda.
Şu da bir gerçek esad'ın halkına yaptığı zulüm abd'nin zerre umrunda değil. Dejavu oldum aynı şeyi Irak içinde düşünüyordum.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Devamının gelebileceğini pek sanmıyorum. Dünya çapında bir savaş başlatmaya hiçbir ülkenin gözü yemez şuan için yavaş yavaş düzelir ortam.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Göstermelik, planlı bir hareketti. İki tarafın da olaylardan haberi ve anlaşması vardı. ABD iç politika malzemesi yapmak için böyle tiyatral bir saldırı düzenledi, Rusya da buna izin verdi. Şu ana kadar ortada sürpriz bir durum yok.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
katil esed, senelerdir halkına zulmediyor, bir tane konuttan tüm ülkeyi kafasına göre yönetiyor, ülkesinde demokrasi yok. yani bu kadar zor mu esedin halkına yaptığı zulmü görmek?

full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
yine aynı taktik, açıkçası hükümetimizin bu saldırıyı desteklemesi aşırı saçma adamlar elimizde kanıt var diyorlar ancak bu kanıtı bir türlü yayınlamıyorlar. umarım ekonomimize en önemlisi de canımıza bir şey olmaz
newbie
Activity: 196
Olan yine halka, garibana olacak. acı çeken onlar ölen onlar.

Bizim için önemli olan ?
Türkiye olarak bizim nasıl bir tepki göstereceğimiz çok önemli stratejik davranmamız lazım

Arkadaşın dediği gibi biz nasıl bir strateji izleyeceğiz? iki ucu boklu değnek.
jr. member
Activity: 80
Merit: 4
Sovryn - Brings DeFi to Bitcoin
Türkiye olarak bizim nasıl bir tepki göstereceğimiz çok önemli stratejik davranmamız lazım
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
laflarini yememek icin gostermelik bir saldiri yaptilar.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Belliydi böyle olacağı Sad
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
Irak'a girmek için kullandıkları bahanenin aynısını Suriye'ye karşı da kullandılar. Dün gece itibari ile Suriye başkenti Şam'a savaş uçakları ve Tomahawk füzeleri ile saldırı başladı.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/son-dakika-abd-suriyeye-operasyona-basladi-40804544

Allah sonumuzu hayır etsin.

tamamen özgürlük getirmek içindir Smiley gelişmiş ülke bahaneleri bunlar ne zaman işgal olsa aynı bahaneler aynı taş aynı hamam ver elini füze tank sesleri Smiley
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Istedikleri oldu ve suriyeye saldirmayi basardilar hemde gerillasiz direk kendileri. Sonraki hedefleri turkiye olacaktir. Isimiz cok zor.
newbie
Activity: 42
Filler tepişiyor olan cimlere oluyor. Kimsenin umrunda değil ölen insanlar. Suriyeden parça koparma yarışında büyükler.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Gelişmiş ülke farkı işte bir gece ansızın gelir ne tank var nede karada asker yolla füzeyi gitsin dünya asker görsün.
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Ahabere baksan Türkiye hala dünya ülkeleri arasındaki uzlaşmayı sağlamaya çalışıyor. Kim ne dinliyecek seni.
Amerikanin oraya girmesi ayrı dert oradan Türkiye'ye sıçraması daha ayrı bir dert. Allah sonumuzu hayır etsin.
member
Activity: 434
Merit: 14
Bizim Dışişleri memnuniyetle karşılıyoruz diye açıklama yapmış..Daha 3-4 gün önce eyyy batı siz sadece insanları öldürmeyi bilirsiniz diye haykırıyorlardı..Putin geçen gün açıklama yapmıştı kimyasal saldırı yok bahane arıyorlar diye..Kardeşim Esad'dan sonra şimdi de dostum Putin gidip yalancı Putin mi gelecek..Ne söyledikleri, ne yaptıkları belli değil..Ne güzel demiş İlber Hoca : Her şey Kasımpaşalı bir şizofrenin kendini Ortadoğu'nun lideri sanmasıyla başladı.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Irak'a girmek için kullandıkları bahanenin aynısını Suriye'ye karşı da kullandılar. Dün gece itibari ile Suriye başkenti Şam'a savaş uçakları ve Tomahawk füzeleri ile saldırı başladı.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/son-dakika-abd-suriyeye-operasyona-basladi-40804544

Allah sonumuzu hayır etsin.
Pages:
Jump to: