Pages:
Author

Topic: Geleceği Olan NEO Tokenları - page 2. (Read 343 times)

full member
Activity: 672
Merit: 100
July 21, 2018, 05:17:04 AM
Neonun kendisini toparlayacağını düşünüyorum. Bu da neo tabanlı tokenlerin  değerini olumlu yönde etkileyecektir. İcolar zaten hep hardcap yapıyor
newbie
Activity: 50
Merit: 0
July 21, 2018, 05:05:05 AM
doğal olayın sonucu bu ether tarafı çer çöp ile doldurdu pyasayı nasıl waves e ait icolar kötü diyorsak buda aynı şekilde.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
July 21, 2018, 04:59:48 AM
Asura ve Spotcoin projeleri için g0blin ödül ekibi programda bulundu ve bayağı iyi talep görmüştü ödül kampanyaları. Şu anda herkesin neo ve onun gelişimine dikkat kesildiğini görüyoruz  Smiley
newbie
Activity: 118
July 21, 2018, 04:41:01 AM
NEO token İCOları genelde başarılı sonuçlanıyor. Böyle bir başlık altında bu ICOların güncel olarak verilebilmesi çok anlamlı
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
July 21, 2018, 04:38:10 AM
Merhaba!

Uzun bir süredir Neo ve onun altyapısını kullanan tokenlara kafayı takmış durumdayım. 9 ekranımdan üçü sadece Neo ve Tokenlarını takip ediyor sürekli Smiley
Neo'ya inanan bir topluluk olarak, mevcut tokenlarını da görmezden gelemeyiz.

Sizce 1 yıla kadar tutacak tokenlar hangileri?

Ben şöyle listeleyeyim aklımdakileri:

NEX: Sahip olduğu hype ve bilinirlik ile yoğun ilgi göreceğini düşünüyorum. Bugün mevcutta bir rakibi var Switcheo. Ama bu borsa yeterince pratik ve alımlı değil. NEX ekibi,  kısa sürede çıkardıkları Chrome eklentisi ile bile bence farklarını ortaya koydular. Hukuki zeminlerini de sağlam oluşturma çabasındalar. Umarım bu vizyonları devam edecektir.

EFX: Adet/Fiyat bazında oldukça makul seviyelerde. Sürekli işini takip eden ve güncelleme paylaşan bir ekipleri var. Bunun meyveleri NEO boğasında görülecektir.

TOLL: Adet/Fiyat açısından önceki coinden bile çok çok daha iyi seviyede. Yani çok ucuz. Proje olarak KYC işlemleri için bir merkez olmayı amaçlıyor. Bu topluluk için böyle bir proje bir ihtiyaç. Zaten fiyatta çok ucuz olduğu için mutlaka çok sayıda katlanacaktır diye düşünüyorum.

GAS: Direkt Neo ile çıkan, Neo ile inen bir coin. Neo'dan hemen hemen bir farkı yok karakter olarak.

Diğerlerini saymaya siz devam edin Smiley

NEX: Hala Mt. Gox hack etkileri devam etmesine rağmen insanlar merkezi borsaları kullanmaya devam ediyorlar. Kullanmalarındaki en büyük sebep ise merkezi borsalardaki coin/token çeşitliliği ve hacmi. NEX sahip olacağı özellklerle şu andaki merkezsiz borsaların kat ve kat üstünde olacak. Nedir bu özellikler? ETH,BTC, LTC zincirinin de eklenmesi ile coin sayısı artacak, stop loss, stop buy gibi ileri seviye emirler ve margin trade ile day traderler borsaya çekilecek ve volume artacak, üstüne stake yaptığınız süre ile değişen bir dividend sistemi gelecek. Şu andaki Neo platformundaki diğer Dexlerde (Swh,Aph) böyle bir özellik yok. Yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı NEX'in çok güvenli bir yatırım olacağını düşünüyorum. Private sell yapmamaları da bana ayrıca güven veriyor.

EFX: Geçen günlerde Effect Force platformunun (Amazon MechanicalTurk gibi bir platform) deneme sürümü için 600 kişi seçtiler. O şanslı kişiler arasında ben de vardım. Size fotoğraflar verip bunun Selfie olup olmadığını cevaplamanızı istiyorlardı (lobster.media ile bir ortaklıkları var). Resim başı 0.1 efx kazanıyorsunuz. Platform hakkında gözlemim çok olumlu. Kullanıcı dostu bir arayüze sahipler ve istediğiniz her cihaz ile girebiliyorsunuz (pc,tablet, telefon).

TOLL: Marketcap çok çok düşük olduğundan aldım bir miktar. KYC ile ilgili bir platform olduğunu biliyordum sadece gerekli bir araştırma yapamadım.

GAS: Buradaki en güvendiğim token. Gerçi NEO 3.0 mubaettine hakkında çok FUD yapıyorlar ama bence GAS NEO 3.0 dan etkilenmyecek. GAS'ın etkilenmesi için NEO platformunun tamamen değişmesi lazım. NEO tokeni governence token iken GAS utility tokendir. NEo platformunun üzerindeki her transaction için GAS kullanılır(kullanıcıdan GAS düşülmez fakat gereklidir) . Ne kadar çok transaction o kadar değerli GAS. Eklenecek NEO borsalarıyla transaction sayısı da çoğalacaktır. Üstelik bir diğer hype yapmış NEO projesi nOS ' da yakıt olarak Gas kullanacağını açıkladı.

LUX: Benim gelecek gördüğüm diğer token Moonlight (LUX) token. Neo Global Capital projeye yatırım yapacağını açıkladı. Ethan Fast advisor olarak ekibe katıldı. Pre sale'de bonussuz olarak token sattılar. Token fiyatı whitepaper'nda sabit. 1 neo= 2000 lux, 1 GAS= 800 lux. Ve geçen hafta LUX token holderlarıa NEO gibi GAS dağıtılacağı açıklandı.

Bence uzun vade elinizde NEO ve GAS bulundurun. Neo'nun inşa etmeye çalıştığı Smart Economy" nin iskeleti her geçen gün şekilleniyor.
newbie
Activity: 58
July 21, 2018, 04:15:17 AM
efx uzun zamandır duyuyoruym ama forumun bu kısmında konusu çok az geçiyor aldık attık çantaya hayırlısı olsun bakalım.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
July 21, 2018, 04:11:30 AM
Ben nexin switcheoyu yerlebir edeceğini düşünüyorum. Gerek ekip olsun gerek chrome eklentisi olarak. Neoyu şuan ethereumun ilk zamanları gibi görüyorum. Ancak önlerinde ethereum gibi bir örnek olduğu için daha temkinli ilerliyorlar.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
July 21, 2018, 02:48:21 AM
Yine güzel bir başlık açmışsınız hocam. NEO son dönemde en çok konuşulan coinlerden biri. Hal böyle olunca ona bağlı Tokenları da konuşmasak olmaz. Önerdiğiniz projeleri inceliyorum bende.

Soul var birde. İco'da inanılmaz ilgi gördü. Ama daha sonra bahtı pek açık olmadı. Belki o da tekrar eski ilgi çekici zirveleri bulur. Merkezsiz dosya aktarım ve mailleşme projesidir o.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
July 21, 2018, 02:44:07 AM
Merhaba!

Uzun bir süredir Neo ve onun altyapısını kullanan tokenlara kafayı takmış durumdayım. 9 ekranımdan üçü sadece Neo ve Tokenlarını takip ediyor sürekli Smiley
Neo'ya inanan bir topluluk olarak, mevcut tokenlarını da görmezden gelemeyiz.

Sizce 1 yıla kadar tutacak tokenlar hangileri?

Ben şöyle listeleyeyim aklımdakileri:

NEX: Sahip olduğu hype ve bilinirlik ile yoğun ilgi göreceğini düşünüyorum. Bugün mevcutta bir rakibi var Switcheo. Ama bu borsa yeterince pratik ve alımlı değil. NEX ekibi,  kısa sürede çıkardıkları Chrome eklentisi ile bile bence farklarını ortaya koydular. Hukuki zeminlerini de sağlam oluşturma çabasındalar. Umarım bu vizyonları devam edecektir.

EFX: Adet/Fiyat bazında oldukça makul seviyelerde. Sürekli işini takip eden ve güncelleme paylaşan bir ekipleri var. Bunun meyveleri NEO boğasında görülecektir.

TOLL: Adet/Fiyat açısından önceki coinden bile çok çok daha iyi seviyede. Yani çok ucuz. Proje olarak KYC işlemleri için bir merkez olmayı amaçlıyor. Bu topluluk için böyle bir proje bir ihtiyaç. Zaten fiyatta çok ucuz olduğu için mutlaka çok sayıda katlanacaktır diye düşünüyorum.

GAS: Direkt Neo ile çıkan, Neo ile inen bir coin. Neo'dan hemen hemen bir farkı yok karakter olarak.

Diğerlerini saymaya siz devam edin Smiley
Pages:
Jump to: