Pages:
Author

Topic: Gelecek Geliyor! Sen hazır mısın? - page 3. (Read 1212 times)

sr. member
Activity: 402
Merit: 250
December 10, 2017, 07:25:52 AM
Hiç hazır değilim hala istediğim kadar Bitcoin'i biriktiremedim ve muhtemelen bu gidişle de hiçbir zaman biriktiremyeceğim baksanıza Bitcoin kaç bin dolar oldu yahu Sad
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
December 10, 2017, 07:18:57 AM
Bunlar çok güzel hayaller. Hayaller diyorum çünkü devletler Bitcoinin bir para birimi olarak görülmesine izin vermezler, alınıp satılabilen bir yatırım aracı (diğer madenler gibi) olarak kalması işlerine gelir.
full member
Activity: 728
Merit: 151
December 10, 2017, 07:04:35 AM
güzel bir gelecek ama benim korkum limonatadan gazozdan ÖTV alan elmas pırlantadan vergi almayan çiftçi eksin biçsin üretsin diye mazotu 5 tl ye dayandıran ama lüks yatlar için mazotu 2 tl civarı tutan vatandaşını her fırsatta seven bir hükümet kripto paralar için neler neler yapmaz ? Undecided Undecided

bazen bu kripto gündem, ne kadar az halk arasında duyulursa bizim için o kadar iyi diye düşünmüyor değilim Huh daha dün halamın komşusunun bitcoin hakkında söyledikleri acı acı kahkaha atmama sebep olmuştu...bitcoin illimunati nin parasıymış Grin Grin illimunati basıyormuş bitcoini  Grin Grin toplumun bir kesimi çok cahil ve tehlikeli ...ayrıca en fena özellikleri ise kafalarının kilitli olması..yani yeni bir şey öğretemezsin bunlara  Grin şimdi diyeceksiniz ki bize ne bu cahillerden...evet bize ne de işte ayağımıza dolanmazlar inşallah  Grin bu cahilleri eğitim görmemiş anlamında da düşünmeyin..2 üniversite bitirmiş ama çiftlik bankı savunan arkadaşıma bitcoini anlatamadım..adam bitcoine balon diyor ama çiftlik banka inanıyor...gerçi bizim eğitim sistemimiz ne kadar kaliteli?.. biliyorsunuz anlatmama gerek yok

bu arada kamu kurumlarındaki yöneticilerin bitcoine illimunati demeyeceğine olan inancımı korumak istiyorum  Tongue
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 10, 2017, 06:56:28 AM
İlerde elinde altın değil bitcoin,ethereum olanlar zengin sayılacak.
Devletler kağıt para devri bittiği için mecburen çıkartmak zorunda kalacağı kripto paralarda  çok fazla Volatiliteli olmayacak.
1 Kripto Türk Lirası = 1 TL olarak kalacak.
Normal insanlarda ( bu işlerden anlamayan veya geç kalmış) bu paraları kullanacaklar.
Yani günlük hayatta kullanılabilecek,insanlara maaşları bu para ile ödenecek ama şu devletin parasından alayım 10 a 20 ye katlayım olamayacak.
Uzun zaman sonrada bitcoin ve diğer önemli para birimlerinin artışı duracak.ve alıyım satıyım olayı yerine satmak diye bir kavram gelmeyecek.
Çünkü bunlar başlı başına bir ödeme sistemi olarak herşeyden değerli hale gelecek.
0.0005 eski transaction fee ile alaskada altın madenciliği tesisi açabileceksiniz.
1 bitcoin ile barcelona klübünü satın alıp
Zamanı geldiğinde.
1 bitcoin bağışlıyorum denildiğinde afrikada aç insan kalmayacak.
Pages:
Jump to: