Pages:
Author

Topic: GELECEK VAAD EDEN 32 ADET ICO PROJESİ! - page 2. (Read 312 times)

newbie
Activity: 34
Merit: 0
Listedeki projelerin neredeyse yarısını ilk defa gördüm. Tanıdık bildik, çok yatırım almış, bana kalırsa  önemli bazı icola da listede yok. Listedekileri biraz araştırsam iyi olur.

Sıralamadan ziyade listedeki projeleri birkaç cümle ile açıklayıp, projenin faydasını özetlerseniz bence çok daha iyi olacaktır.

Öneriniz için teşekkür ederim, uygun bir vakitte yapacağım
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Quark Türk yatirimci almadigi icin kayit olamadim ama ciktiginda kesinlikle alacagim ilk coin olacak. Atonomi ne nex ide yakindan takip ediyorum cok yuksek fiyat olmaz ise onlarida alicam
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Hemen hemen hepsini biliyorum ve uzun zamandır takibimde olan icolar bunlar. Bir kısmında whitelist katılabildim bir kısmına girmeyi başaramadım.

İçlerinde en sükseli bildiklerim şunlar:
NEx
Nos
Phantasma
Wuark
Metronome
Atonomi
One ledger

diğerleri de güzel tabi.
member
Activity: 519
Merit: 16
Listedeki projelerin neredeyse yarısını ilk defa gördüm. Tanıdık bildik, çok yatırım almış, bana kalırsa  önemli bazı icola da listede yok. Listedekileri biraz araştırsam iyi olur.

Sıralamadan ziyade listedeki projeleri birkaç cümle ile açıklayıp, projenin faydasını özetlerseniz bence çok daha iyi olacaktır.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
Merhaba arkadaş, yapılan listede belli bir sıralama yoktur. Eğer talep olursa sıralama olan bir listede yapabiliriz. Listeyi yaparken göz önünde bulundurduğumuz kriterler;

1- Proje

2- Ekip

3- ICO projesine, fenomenlerin, ünlü yatırımcıların ve yatırım şirketlerinin, borsaların ve piyasanın önde gelen isimlerinin ilgisi/takibi

4- ICO öncesinde oluşan HYPE rate

5- Whitepaper

6- Toplam Arz/Cap Miktarı

7- Dağıtım Yüzdeleri

8- ICO projesinin gelecekte nerede olacağı tahmini

9- Sosyal Medya kullanımı

LİSTE  https://i.hizliresim.com/5yr01M.jpg

Pages:
Jump to: