Pages:
Author

Topic: Gelecek vaad eden yeni Coin - Signatum - page 5. (Read 7521 times)

jr. member
Activity: 44
Merit: 2
August 03, 2017, 02:35:10 AM
1080 ti li olan  rig de düşük intensity ile çalıştırmayı dene. rig de kaç 1080 ti var ve bunları nasıl bir güç kaynağıyla besliyorsun?
newbie
Activity: 74
Merit: 0
August 02, 2017, 08:09:42 PM
1080ti rigimde ccminer 10 dakkada reset attırıyor bilgisayara rx rigimde ise 6 karttan 3mh alıyorum kullandığım programlardanmı kaynaklı acaba programları pool sitesinin verdiği linkten indirdim
hero member
Activity: 2170
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
August 02, 2017, 05:56:12 PM
Aikapool'da round estimate kısmından çıkıp da unconfirmed kısmına gelmesi baya uzun sürüyor. Suprnova kullanınca çok daha hızlı confirm oluyor. Pool olarak suprnova yı tavsiye ederim. İlk çıkan pool aikapool idi bu arada. Suprnova isminden dolayı çok çabuk pek çok madenciyi çekti. Daha hızlı confirme olmasının da bunda etkisi büyük sanırım.
hero member
August 02, 2017, 04:04:00 PM
Globalde bi yerde okumuştum alexis78 in yderlediği ccminer 36 bit windowsta daha hızlı çalışıyor diye yazmışlardı. Geçenlerde neoscrypt kazarken denk elmiş indirmiş kullanmıştım. Aklıma takıldı acaba x64 de x86 yükleyincene olur bi deneyim dedim. iyi de yapmışım. palgini le daha yüksek değer ve daha yüksek kazanç sağlıyor. tüm rigleri değiştirdim şimdi.
newbie
Activity: 10
August 02, 2017, 03:52:47 PM
Evet Palgin mod ile 27 Mhs stabil (gtx 1070)

İndirdiğiniz linki paylaşır mısınız ?

https://github.com/palginpav/ccminer/releases/

Burada en son version linux için. Windows için olan bir önceki versionda vcruntime.dll eksik hatası veriyor. İndirdim ancak bu defa da program düzgün başlatılamadı hatası veriyor.

EDIT: Sorunu buldum. x86 dll indirince çalıştı. Bendeki windows x64 diye x64 indiriyordum. palgin nin yaptığı derleme x86 için diye x86 gerekiyormuş sanırım. Bu demek ki 64 bit yerine 32 bit windos kullanırsak daha hızlı mining yapılaacak.

Maşallah baya hızlı çözmüşsün sorunu ben x86 dan kaynaklandığını 2 saat de çözdüm  Grin

Bu arada gerçekten güzel coin haber verdiğin için teşekkürler...
hero member
August 02, 2017, 03:34:28 PM

İndirdiğiniz linki paylaşır mısınız ?

https://github.com/palginpav/ccminer/releases/

Burada en son version linux için. Windows için olan bir önceki versionda vcruntime.dll eksik hatası veriyor. İndirdim ancak bu defa da program düzgün başlatılamadı hatası veriyor.

EDIT: Sorunu buldum. x86 dll indirince çalıştı. Bendeki windows x64 diye x64 indiriyordum. palgin nin yaptığı derleme x86 için diye x86 gerekiyormuş sanırım. Bu demek ki 64 bit yerine 32 bit windos kullanırsak daha hızlı mining yapılaacak.
newbie
Activity: 10
August 02, 2017, 03:23:07 PM
hero member
August 02, 2017, 02:43:01 PM
ccminer ucretsiz değil mi?

Nasıl satın aldınız? benmi yanlış biliyorum

ccminer ücretsiz ancak farklı derlemeler var farklı hızlarda minnig yapan. algoya göre değişiyor. mesela alexis78 in yaptığı derleme neoscrypt algosunda çok iyi hız veriyor.
özel mesaj yolladım eklerseniz sevinirm. Palgin olanı 1070 lerde 27 mh/s hız veriyor bildiğim kadarıyla.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
August 02, 2017, 02:33:06 PM

Düşünün ki bir adam modlamayı bilmiyor sizde modlama yapıyorsunuz kart basına da para alıyorsunuz.. Arkadaş nvidia kartından alınan 12 mhs i 20 ye cıkardı ccminer programına kod yazarak ve poolu ona göre ayarlayarak yani bat dosyasını satıyor..

https://chat.whatsapp.com/112d60wEbBx9r4cn7WbLAt

Wp grubumuzda bu.. Bizatihi yöneticiyim aklınıza yanlış birşey gelmaesin..
member
Activity: 67
Merit: 10
August 02, 2017, 01:39:10 PM
AMD kartlarla kazabilen varmı ? denedim ama ya ben yanlış yapıyorum birşeyleri anlamadım
full member
Activity: 616
Merit: 118
August 02, 2017, 01:35:56 PM

sr. member
Activity: 504
Merit: 256
August 02, 2017, 12:32:09 PM
Coin Adı: Signatum
Coin Kodu: SIGT
Borsa: Cryptopia
Algo: Skunkhash

. Total PoW Coins: 137,500,000
. PoW/PoS after block 98500
. Last PoW Block: 100,000

No premine, no ICO, no dev fee, nothing !

Hashrate Değerleri:
Code:
NVIDIA GTX1060 ile 12,22 Mh/s
NVIDIA GTX1070 ile 20,40 Mh/s

Mining Havuzu: https://aikapool.com/sigt/index.php?page=dashboard
Mining Yazılımı: https://github.com/signatumd/releases/blob/master/ccminer-2.2-skunk.zip

BAT dosyası içeriği:
Code:
ccminer-x64 -a skunk -o stratum+tcp://stratum.aikapool.com:7939 -u igotek.4_sigt -p x --cpu-priority=3

ETH den daha düşük hızda kazım yaptığına bakmayın. Günlük getirisi ETH ile aynı. Borsadaki fiyatı ve günlük getirdiği coin sayısı bence güzel. Kazıp bekletenler daha çok kazanacak diyebilirim. Yeni çıkan ve fazla kişinin şuanda bilmediği bir coin. AMD kartlarda durum nedir bilmiyorum. NVIDIA kartlarla sorunsuz çalışıyor. 5 saattir kazım yapıyorum. 359 Mh/s kazım gücüm var şuanda. Aynı kartlarla ETH kazdığımda 564 Mh/s kazım gücüm var. Algo farklı olduğu için hashrate değeri de farklı. Zorluk seviyesi şuanda çok düşük. Şimdi kazıp bekletenler bence bu coinden iyi para kazanacak. Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Msı gtx 1060 6gb ile 19 20 mhs ile kazıyorum 3 kart günde 250 270 arası sigt kazıyor.. Ccminner ile..

GTX1060 ile 19-20 Mh/s almak için ne yaptığınızı öğrenebilir miyim ? OC yükselttiğimde sistem donuyor.

Hashrate Değerleri:
Code:

Mining Yazılımı: https://github.com/signatumd/releases/blob/master/ccminer-2.2-skunk.zip

BAT dosyası içeriği:
Code:
ccminer-x64 -a skunk -o stratum+tcp://stratum.aikapool.com:7939 -u igotek.4_sigt -p x --cpu-priority=3

ETH den daha düşük hızda kazım yaptığına bakmayın. Günlük getirisi ETH ile aynı. Borsadaki fiyatı ve günlük getirdiği coin sayısı bence güzel. Kazıp bekletenler daha çok kazanacak diyebilirim. Yeni çıkan ve fazla kişinin şuanda bilmediği bir coin. AMD kartlarda durum nedir bilmiyorum. NVIDIA kartlarla sorunsuz çalışıyor. 5 saattir kazım yapıyorum. 359 Mh/s kazım gücüm var şuanda. Aynı kartlarla ETH kazdığımda 564 Mh/s kazım gücüm var. Algo farklı olduğu için hashrate değeri de farklı. Zorluk seviyesi şuanda çok düşük. Şimdi kazıp bekletenler bence bu coinden iyi para kazanacak. Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Msı gtx 1060 6gb ile 19 20 mhs ile kazıyorum 3 kart günde 250 270 arası sigt kazıyor.. Ccminner ile..

GTX1060 ile 19-20 Mh/s almak için ne yaptığınızı öğrenebilir miyim ? OC yükselttiğimde sistem donuyor.
Bende bir arkadaştan ccminer programini satın aldım 35 sigt ye wp kullaniyorsaniz ozelden no.yazarsaniz grubumuza ekleyeyim..
hero member
August 02, 2017, 07:31:47 AM
Yerinde bir karar bence. No premine oluşu nedeniyle ilgi gördü doğru. Bende o şekilde başlamıştım. Hatta aynı zamanlarda DNR de çıkmıştı ancak premined blocklar ve gelen coin reward az oluşundan dolayı tutmayıp yok olacak coşinler listesine direk girdi. Başlamadan kaybetti. Ancak bu coin şimdilik iyi gidiyor. Bir anda pek çok kişinin kazmaya başlaması nedeniyle zorluk bir anda arttı. Çoğunluk kazmaya başlayınca da ilk kazanlar satıp gelir elde etti. Bende senin gibi kazıp bekleyenlerden biriyim. Bakalım neler olacak. Bittrex yada polo ya girerse bir anda arz oluşursa yüksek kazanç olur diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 44
Merit: 2
August 02, 2017, 07:21:00 AM
bu başlığı ben açmayı düşünüyordum ama sana kısmet oldu .

ben bu coini ilk çıktığı zamanın ikinci ya da üçüncü gününde farkettim. ilk kazımaya başladığımda tek bir 1080 ti ile günde 2600 coin üretiyordum. ama bu olay sadece birkaç gün sürdü. sonra sürüyle miningci farkedip kazımaya başladı ve günlük üretim düştü. sonra crytopia da belirdi coin. gösterilen yoğun alış ilgisi ile 5000 satları görüp muhtemelen ilk kazıyanların bazılarının satışları ile şu anki 700 sat seviyelerine indi ve birkaç gündür bu seviyelerde takılıyor. şu an günde 240 gibi bir üretim var 1080 ti ile.  yakın zamanda 30k blok numarasını görünce reward yarılanacak. birkaç aya da pow coinlerin hepsi kazılmış olup pos moda geçecek. pos moda geçince piyasaya sürülen coinler  sadece staking yolu ile sınırlı miktarda olacak. yani coine talep devam ederse arz kısıtlanmış olacağından bir yükselme olabilir.şu an mining ile coin elde edenlerin satış yapabileceği bir kanal olarak crytopia var. yakın zamanda bittrex gibi görece daha büyük bir exchange e açılırsa coine yeni farkedenler dolayısıyla ekstradan bir alış ve mining dalgası gelebilir. bu da fiyatların yükselmesine günlük üretimin daha da düşmesine yol açacaktır. aslında bu coinde olay dev lerde bitiyor. coinin ilk filizlenmesi tuttu gibi. birileri bir şekilde olayı sıvamazsa olumlu gelişme gösterebilir.

ayrıca coin henüz çok yeni. no premine durumundan dolayı baya ilgi gördü sanırım. elimdekileri satarsam sadece birkaç yüz dolar elde edeceğim.coin  1 doları görürse birkaç 10bin dolar, 5 doları görürse birkaç 50bin dolar elde etme potansiyelim var.potansiyel getirisi ile şimdi satınca elde edeceğim küçük geliri kıyaslayınca satmayıp bekletmeye karar verdim.
hero member
August 02, 2017, 06:11:33 AM
Rx serisi 9 mhs ile kazım yapıyor.. Amd ler fiyasko bu coin 3 ay kadar sonra possa gececek çöp olmasıda saçma...

kullandığınız programı ve bat dosyasını payiaşabilirmisiniz.bitcointalkdaki sayfasında yazılı olan amd için olan programı indirdim bir türlü çalıştıramadım.
bat dosya içeriği bu şekilde
sgminer -k skunkhash -o stratum+tcp://yiimp.ccminer.org::8434 -u B6m65cWp7c7TEcUTpsbj6RxmRt8B8j8uJt.sigt1 -p x -I 23 --gpu-platform 1
pause

NVIDIA için ilk mesajımda yazdım. AMD kartım olmadığı için sgminerdaki bat dosyası içeriği hakkında bilgim yoktur.

Bu arada linux kullananlar için daha hızlı mining yapan miner çıktı. https://github.com/palginpav/ccminer/releases/
hero member
August 02, 2017, 06:10:33 AM

Hashrate Değerleri:
Code:

BAT dosyası içeriği:
Code:

member
Activity: 103
Merit: 10
August 02, 2017, 06:06:14 AM
Kazmak artık karlı değil yatırım yapmak isterseniz onun yerine başka coin kazıp onunla sigt alabilirsiniz daha karlı olabilir.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
August 02, 2017, 04:43:24 AM
coinin hiçbir özelliği yok. tam bir shit coin ama ilgi yoğun. nvidia kartlar mining için avantajlı. 1080ti ile parayı kıranlar var. amd için doğru düzgün miner yok. rx serisi sadece destekliyor. ben normal ubiq kazıyorum yinede bir miktar bu shit coinden aldım. çünkü malesef pump yer gibime geliyor manasız bir ilgi var bu koine Smiley YTD

Shit, Mhit, madenciliği yapılabildiği vakit, bir müddet ilgi görebiliyor. İnsanlar ne kadar kar edebilirim gözüyle baktığı için gerisi yalan olma durumunda kalıyor.
sr. member
Activity: 419
Merit: 255
August 02, 2017, 04:39:23 AM
Rx serisi 9 mhs ile kazım yapıyor.. Amd ler fiyasko bu coin 3 ay kadar sonra possa gececek çöp olmasıda saçma...

kullandığınız programı ve bat dosyasını payiaşabilirmisiniz.bitcointalkdaki sayfasında yazılı olan amd için olan programı indirdim bir türlü çalıştıramadım.
bat dosya içeriği bu şekilde
sgminer -k skunkhash -o stratum+tcp://yiimp.ccminer.org::8434 -u B6m65cWp7c7TEcUTpsbj6RxmRt8B8j8uJt.sigt1 -p x -I 23 --gpu-platform 1
pause
hero member
August 02, 2017, 04:07:01 AM
1060 daki oc degerlerini paylaşır mısın?
1070 ile 20 mhs alıyorum.

Ayrıca Cryptopia da Sigt deposit ile şöyle bir uyarı var "WARNING! Please do not mine to your Cryptopia addresses, We do not support transactions from pools like P2Pool etc."

Kazımdan gelenleri cüzdana mı çekiyorsunuz ?

ilk mesajımda her iki kartlada aldığım değerler yazıyor.

Sorun yoktur cryptopia yaya coinler geliyor.
Pages:
Jump to: