Amacımız arkadaşlar değerleneceğini düşündüğünüz altcoinleri ve İco'ları burada yorumlarda bir düzen içinde paylaşmanız.
Yorumlarınızı beğenen arkadaşlarımız sizlere teşekkür mahiyetinde Merit vereceklerini umuyorum.
Kazandığım Meritler sMerit olarak 2/1 oranında dağıtılacaktır.
Yatırım yaparken dikkat edilmesi göz önüne alınması gerekenleri aşağıdaki şekilde bir düzen içinde paylaşırsak yatırım yapacağımız coin ile alakalı bilgiye az çok ulaşabiliriz.
Eklenmesini istediğiniz bir coin de yatırım yaparken şu özelliğiin de bulunmasını istiyorum dediğiniz bir şey varsa onuda belirtirseniz ekleyebiliriz.
Coin ismi :
Toplam arz:
Dolaşan tedarik:
Coinin hitap ettiği alan:
İco fiyatı :
Şu an fiyatı:
Coinin çıktığı Ülke:
Masternodes : Var/Yok
Ekip ile alakalı izlenim:
Yol Haritası :
Borsaya çıkış tarihi :
Hangi borsalarda:
Web sitesi:
Not: Coin hakkında düşünceleriniz
Coin ismi : APPC
Toplam arz: 246,203,093
Dolaşan tedarik: 100,054,312
Coinin hitap ettiği alan:Cep Telefon App Store Market uygulaması
İco fiyatı : 0,10 $
Şu an fiyatı:0,55 $
Coinin çıktığı Ülke: Singapur
Masternodes :Yok
Ekip ile alakalı izlenim: Her hafta haber,güncelleme yayınlayacaklarını duyurdular
Yol Haritası :2018 ilk aylarında beta sürümü,
Borsaya çıkış tarihi :08,01,2018
Hangi borsalarda:Binance,Houbi
Web sitesi:
https://appcoins.io/Not : Aptoide'nin çıkardığı APPC 200 milyon aktif kullanıcı App Store Market uygulamasında
kullanılacak bir coin.Değerlenebileceğini düşünüyorum.
Kasım ayında 1 dolarla Ico'dan çıkan Gvt 46 doları görmüştü en son.Coin sayısı az olup proje ve ekip olarak değerleneceğini düşündüğünüz coinleri paylaşırsanız artmadan yakalama şansımız artar.
Herkese bol kazançlar
Kabaca koin analizi yaparken yukarıda belirttiğiniz başlıklara ilaveten bazı rasyolardan da yararlanılabilir.
Mesela notlarımdan ifade etmem gerekirse;
İncelediğim tarih itibariyle ELF (AELF) coininin,
Borsada ilk işlem gördüğü tarih:21/12/2017
Son fiyatı-Last price (LP):1,57 $
Borsaya giriş fiyatı-Supply Price (SP): 1,1 $
İşlemde olduğu dönemde gördüğü en yüksek fiyatı-high price (HP): 2,72 $ (8 ocak 2018 de görmüş),
belirledikten sonra;
1) HP/LP=1,73
2) LP/SP= 1,42
Buradan hareketle diğer özelliklerinin yanısıra ELF koininin fiyatının da makul düzeyde olduğu değerlendirmesiyle o tarihte alım yapmıştım.
Katkı olsun diye buradan da paylaşmayı yararlı buldum.