Hocam güzel anlatmissin mantıklı dediklerin. Oldu olacak böyle 2-3 tane ico adı verseydin bizde araştırıp alsaydık 10 numara olurdu.
açıkcası ben uzun vadeli olarak görüyorum bazı projeleri . yani alıp unutacaksın cüzdanda. mesela bu ara bence carboneum (c8) uçacak. bir signal& sosyal ticaret platformu. ethereum altyapısından, icon altyapısına geçme olasılığı var ilerde. birkaç hafta sonra alfa sürümü yayınlanacak. o yüzden bu aralar x2 yaptı ama daha gidecek yolu var. ekibi çok sağlam, kesinlikle tutunacak bir proje bence. idexte satılıyordu sanırım.
bunun dışında signals network var ki bence er ya da geç o da hype yakalayacaktır. ico fiyatının yüzde birinde dolanıyordu en son. bunun dışında ekibi aktif çalışan bob's repairs var ki dibin dibinde. o da aktif çalışan bir proje. sinyal, abritraj, trading pool üstüne projeler güzel ve hype yakalama şansları yüksek.
bu söylediklerimden yakın zamanda epey yükseleceği kesin olan carboneum bence. diğerleri sabır gerektirir.
hmm bir de merculet (mvp) var. adamların tokyo, singapur ve sanırım taylandda ofisleri vardı. her hafta soru cevap muhabbeti yapıyorlar telegramda. oldukça sağlam bir proje. marketcap i de 500.000 dolar civarındaydı. o projeden de hareket bekliyorum.
carboneum (c8) benimde severek takip ettiğim bir token, çok bilinmediği için adını burada görünce mutlu oldum Bir miktar bulunduruyorum elimde bakalım neler olacak