Pages:
Author

Topic: Gemiler Batiyor.... - page 14. (Read 2525 times)

sr. member
Activity: 924
Merit: 251
January 30, 2018, 06:03:00 PM
Her düşüş aklıma acaba son mu yaklaşıyor düşüncesini getiriyor fakat mantıklı baktığımızda bitcoinin düşmesi lazım gereksiz şişirilmişti, hızı yavaşlayıp ücretler tavan yapmıştı
hero member
Activity: 840
Merit: 532
January 30, 2018, 06:02:05 PM
Yeni üyelerin devamli batış çığlıklarını duymak gerçekten rahatsız edici olmaya başladı, heriflerin tek yaptığı keriz silkelemek çünkü Tether bu piyasada artıktan başka bir şey değil.
full member
Activity: 196
Merit: 117
January 30, 2018, 05:14:38 PM
Satilir beyler satilir, Nezamandir bunun üzerine yazmak istiyordum bu baslik tam firsati, Neden yüksek aldiginiz satilmasin? satilir egerki dahada düsüs öngörüyorsaniz satarsin hakli cikarsan ne ala ucuzdan daha cok alirsin alamazsan baska coinmi yok? Ucuz gördügünü al!

Benim uyguladigim taktik su arkadaslar %70 asla bozmuyorum %30-%10 arasinda portfoliomu al-sat yapiyorum.

Egerki piyasada yeniyseniz al-sat tehlikeli olabilir ve kaybedebilirsiniz ama bunu yapmadiginiz surece en onemli sey olan deneyimi elde edemezsiniz.

Altına imzamı atarım. Nasıl ki yükseleceğini düşündüğün zaman alıyorsan, düşeceğini düşündüğünde satacaksın tabiki alttan daha fazla toplamak için.

Sen %70 tutuyorum %30 la al sat yapıyorum demişsin. Ben %50 sabit tutuyorum %50 al sat yapıyorum. Tabi burda al sat yaptığınız coine nekadar güvendiğinizde çok önemli. Ben son dönemde neo'da yapıyorum mesela. Fazla güvenmediğiniz coinlerde sırf grafiğe bakarak bunu yaparsanız psikolojiniz kaldırmaya bilir ve zararına işlemler yapabilirsiniz.

İkincisi arkadaşın dediği gibi deneyim kazanmak açısında çok önemli.

Al sat yaparken belirli bir sisteminiz olsun yalnız. Rastgele bu düşer deyip girmeyin işleme. Psikolojik sınırlar olur, trend hatları olur, destek dirençler olur belirli bi standartınız olsun buna sadık kalın.

Ha ben uzun vadeciyim hiç bu işlere girmem diyorsanız yine haklısınız. Uzun vade prensibine sadık kalabilirsiniz muhtemelen yine kazanacaksınız. Burada önemli olan ister al sat yapın ister uzun vadeci olun tutarlı olmak. Kararsızlıklar sizi güvensizliğe sürekler onun sonucundada kayıplar kaçınılmaz olur.

Kısaca taktiğinizi belirleyin ve ona sadık kalın.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
January 30, 2018, 05:13:23 PM
medyada çıkan olumsuz haberler bu batışı destekliyor bence. yakın zamanda düzelecektir diye umuyorum. mart ayı gibi btcyi tekrar 20k seviyelerinde görebiliriz.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
January 30, 2018, 05:09:57 PM
Bir aydır kripto paralar hakkında yapılan olumsuz yorumlar had safhaya ulaştı ve yeni yatırımcılar ortalığın durulmasını bekliyorlar fakat bir çok devlet ortalığı dahada bulandırmak için elinden geleni yapıyor. Bu dönem atlatıldığında kripto para piyasası spekülasyonlardan daha az etkilenecektir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
January 30, 2018, 04:54:59 PM
Bi süredir pek al-sat yapmadan bekleme modunda takılıyorum işme gücüme bakıyorum piyasayı çok takip etmemeye çalşıyorum ama gözucuyla cmc ye bakıyorum bugün özellikle akşamüstüne doğru fena bi dump dalgası geldi.bekleme modunda olanların panik yapmasına gerek yok sonuçta portföy insede çıksada dokunmayacağım bi süre ama trade yapan ve ihtiyaç olan parayla piyasaya giren varsa panik satışı yapması muhtemel duruyor. allah kolaylık versin
member
Activity: 93
Merit: 10
January 30, 2018, 04:50:40 PM
Satilir beyler satilir, Nezamandir bunun üzerine yazmak istiyordum bu baslik tam firsati, Neden yüksek aldiginiz satilmasin? satilir egerki dahada düsüs öngörüyorsaniz satarsin hakli cikarsan ne ala ucuzdan daha cok alirsin alamazsan baska coinmi yok? Ucuz gördügünü al!

Benim uyguladigim taktik su arkadaslar %70 asla bozmuyorum %30-%10 arasinda portfoliomu al-sat yapiyorum.

Egerki piyasada yeniyseniz al-sat tehlikeli olabilir ve kaybedebilirsiniz ama bunu yapmadiginiz surece en onemli sey olan deneyimi elde edemezsiniz.

Aynen hocam bende size katılıyorum , daha düşeceğine inanıyorsan satarsın miktar olarak daha fazla alırsın.Küçük miktarlarla dilimiz yanmalı , kendimize hakim olmayı öğrenmeliyiz belkide bu sektör birçok insana yeni meslekler kazandıracak ve donanımlar ekleyecektir.
member
Activity: 294
Merit: 11
January 30, 2018, 04:48:00 PM
düşüş fena fakat burada sabırlı ve tecrübeli olan sağlam kalır öyle mi diyelim, yani tuzağa düşmeyen adamlar üzülmez ama panikle ne var ne yok satanlar varsa geçmiş olsun şimdiden
full member
Activity: 336
Merit: 111
January 30, 2018, 04:45:30 PM
kimsenin battığı yok doğal şeyler bunlar iner de çıkar da.. yeni piyasaya girenler hariç bu işte dolar veya tl bazında parasını artırmayan var mı ? bugün batıyoruz dediğimiz ocak 11e kadar elimizdekiler dolar bazında şimdikinin en az 2 katıydı ama hiç olmazsa 3 ay öncesine göre de 3-4 x daha fazla hele bi de btc 2k-4k arası almışsanız bu neyin feryadıdır anlamıyorum. Batıyoruz diyen Blockchaini hiç anlamamış hem de hiç.. kimsenin battığı yok .. dalga geliyor bize vuruyor hafif sendeliyoruz hepsi bu. eğer elinizde shitcoin yoksa telaşlanmanız çok saçma. sakin olun ..

Gidin bi dizi / film izleyin , arkadaşlarınızla takılın , halısaha maçı yapın , pes / fifa atın , sevdiğiniz bişiler yapın. gerekirse 1 hafta piyasaya bakmayın.. herşey düzelecek kimse merak etmesin.

Şu an hem aylık , hem haftalık , hem de günlük btc RSI diplerde ki hep bu noktaya geldiğinde zıplamış yükseklere uçmuş. daha önce yaptığı tekrar yapacağı anlamına gelmez amenna ama bu da bi gösterge ve güvenilir bi göstergedir. Ha diyelim ki daha aşağıya gitti o zaman 8k gibi durur anca.
member
Activity: 476
Merit: 75
January 30, 2018, 04:35:37 PM
Hiç bir pozisyonumu bozmuyorum belki de çok düşüş yaşamayan bir altcoini bozup daha çok gelecek gördüğüm coinlerden toplayabilirim. Panik yapmayın.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
January 30, 2018, 04:29:01 PM
Yükselirken insanların aç gözlülüğü ağır basıyor ve daha çok yükseleceklerini düşünüyorlar satmıyorlar bitcoinini ama düşerken para kaybedecez diye panik satışları başlıyor. İnsan psikolojisiyle alakalı tamamen bence
newbie
Activity: 51
Merit: 0
January 30, 2018, 04:28:37 PM
balinaların ellerinizdeki coinleri ucuza toplamasına izin vermeyin.

harcayacağınız parayla yatırım yaparsanız balinaların yemi olursunuz. beklemek lazım.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
January 30, 2018, 04:24:13 PM

full member
Activity: 588
Merit: 104
January 30, 2018, 04:20:03 PM
Çıkmayın abiler. çıkarsanız geri girmeniz çok zor oluyor. yarın belki keşke satsaydım dersiniz ama 1 yıl sonra iyi ki satmamışıma döner iş. Ama satarsanız bu piyasaya tekrar para sokmak çok zor oluyor. hele ki ekside çıkmışsanız.
full member
Activity: 350
Merit: 106
January 30, 2018, 04:16:37 PM
sabah ortalık biraz yeşillendi diye seviniyordum amk demin ekrana bakayım dedim baktığıma bakacağıma pişman oldum.hayırdır bi haber falanmı geldi yine ne olduda piyasa çakıldı böyle arkadaş.azcık sevindirip elimize veriyorlar ondan sonra böyle sürüp gidiyor nerdeyse 20 gündür.şubatta tam tersi yükseliş trendinde geçirirz umarım
newbie
Activity: 70
Merit: 0
January 30, 2018, 04:11:07 PM
15 dakika da neler olur , neler yapıyorlar yaa. Heyecana kapılmamak lazım sanırım.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
January 30, 2018, 04:08:47 PM
Hayaller $30.000 gerçekler $9.000 Sad Şu son 1 ayda neredeyse her gün al-sat fırsatları vardı ve ben hiçbirini de değerlendiremedim. Yanarım ki buna yanarım. Her düşüşten sonra "bu sefer fırlayacak" diye diye dipleri görmeye başlıyoruz. Çok can sıkıcı bir durum. Tez zamanda toparlansın da yolumuza bakalım bari.
full member
Activity: 322
Merit: 154
January 30, 2018, 04:08:01 PM
trump'tan bitcoini yasakladim açıklaması bekleniyordu ki bugünkü durum geldi : ) ben pozitif bakiyorum; eldeki verilerle şubat 17-21'de yükseliş başlar diye bir atış da ben yapıyorum.
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
January 30, 2018, 04:00:47 PM
Başka bir konuya yazdığım cevabın bir kısmını burada da tekrarlayayım:

Btc için yokuş aşağı gidiş henüz bitmedi, 8.000 dolarlara kadar yolu var, o noktadan sonra satmayan 1.000 dolara düşse bile satmayacağı için operasyon biter ve yükseliş başlar. Mayısta muhtemelen burada yine bitcoin 20.000 dolara düşer mi başlıkları açılacak (ama Haziranda yine düşer), yıl sonu tahminim 30.000-35.000 dolar civarı, kaidemden de uydurmuyorum. Acil paraya ihtiyacınız yoksa satmayın, başta bitcoin olmak üzere kripto emtiaların önünü artık kimse kesemez, engeller koyar, arada sendeletirler o kadar, üstelik o taktikler bile bir süre sonra işe yaramayacak.

hocam satmayın şeklinde direk yatırım öneriside bulunan cümleler kurmak her daim sakıncalıdır insanlar size güvenerek işlem yapabilri ve yüz üstü kalabilir dilerseniz cümlelerinize ufak bir ayar verin
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
January 30, 2018, 03:48:07 PM
Başka bir konuya yazdığım cevabın bir kısmını burada da tekrarlayayım:

Btc için yokuş aşağı gidiş henüz bitmedi, 8.000 dolarlara kadar yolu var, o noktadan sonra satmayan 1.000 dolara düşse bile satmayacağı için operasyon biter ve yükseliş başlar. Mayısta muhtemelen burada yine bitcoin 20.000 dolara düşer mi başlıkları açılacak (ama Haziranda yine düşer), yıl sonu tahminim 30.000-35.000 dolar civarı, kaidemden de uydurmuyorum. Acil paraya ihtiyacınız yoksa satmayın, başta bitcoin olmak üzere kripto emtiaların önünü artık kimse kesemez, engeller koyar, arada sendeletirler o kadar, üstelik o taktikler bile bir süre sonra işe yaramayacak.
Pages:
Jump to: