Pages:
Author

Topic: Gemiler Batiyor.... - page 7. (Read 2525 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
March 08, 2018, 08:18:21 PM
o kadar ümitsiz olmaya gerek yok, epi topu 380 milyar dolar kaldı batmaya Cheesy eğer acil paraya ihtiyacınız yoksa tam alınacak zaman, hem btc düştü hem altlar...nakitim olsa hepsini basarım (ki bastım) 3-5 coine, zarar etmek neredeyse imkansız (beklenirse)...göreceğiz hepimiz kısmetse ne rakamlar uçacak havalarda, centler dolar olacak cepler dolacak...ripple'a 2 sene içerisinde 4 dolar olacak diyen adamlar gördüm, herkeş gıçıyla gülüyordu, tam gördü mü bilmiyorum ama 3 doları geçmişti bir ara...burada zaman izafi, bekle bekle geçmez sonra bir anda oluverir...300 milyar dolar altına sarkacağını sanmıyorum marketin, sarksa da sarkmasa da...btc artmış altlar düşmüş btc düşmüş altlar düşmüş farketmez seve seve artacak nasılsa!   Wink
newbie
Activity: 280
Merit: 0
March 08, 2018, 06:47:29 PM
valla resmen büyük batış oldu, az buz para kaybedilmedi yani. en güzeli biraz kar satışı yapıp kenarıya çekilmekti.
full member
Activity: 424
Merit: 103
March 08, 2018, 06:24:47 PM
Gemiler derken gemicikler desek daha doğru olur heralde.  Grin Çok zaman geçti piyasaya malesef para girişi olmuyor.3 ay önce bir coini 10 dolardan almak için birbirini ezenler şimdi 1 dolara yüzüne bakmıyor.Neden almıyor çünkü piyasanın daha aşağılara gideceğini biliyorlar.Bitcoin cephesinde durum daha kötü.
Aralıkta 30-40 dolara çıkan fee,blokların darlığı,uzayan transfer süreleri ve stabil olmayan fiyat,bitcoini bitirme aşamasına getirdi.Kim 3-5 günde %40 düşen,%30 yükselen bir değeri ödeme aracı olarak kullanırki...Kim 1 ay içinde 20 bin dolardan 6000 dolara düşen bir değeri yada 6k dan 20k ya çıkan bir değere güvenebilir ki.Zaten borsalarda bunları fiyatlıyor ve kısaca birşeylerin sonuna gelindi.Ben btc ve tüm altcoinlerin uzunca bir zaman eski athlere yaklaşabileceğini düşünmüyorum.
Size bir tüyo vereyim piyasanın çökmesini önceden bilmek istiyorsanız sadece Charlie Lee'i izleyin o birşey satıyorsa yada yeni bir ürün çıkartıyorsa bilin ki 2-3 sonra piyasa çökecek demektir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
March 08, 2018, 04:59:22 PM
Gemiler batıyor çıkıyor ama bir şekilde su üstünde kalıyor yıllardır hem de. 2017 yılı son çeyrekte yaşadığımız hayal gibi rakamlardan sonra bizi hiç bir fiyat seviyesi tatmin etmiyor, illaki bu seviyelerin tekrar aşılmasını isteriz. Ancak bu vakit alacak, piyasaya para girişi gerek ve çok sabırlı olmamız gereken zamanlardayız.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
March 08, 2018, 02:36:17 PM
Mart ayinin 15 ile 20 si arasi lripto paralar icin onemli.  Bu viraji iyi gecersek onumuz cok acik.  Eger olumsuz bir gelisme olursa piyasa nisan ayinin sonuma kadar git gel yasayacak. 
member
Activity: 434
Merit: 14
March 08, 2018, 02:24:34 PM
Gemiler batıyor, yolcular şaşkın. Bu şaşkınlık ve kötüye gidiş kimileri için bir fırsat. Mart ayının bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Binance olayı olmasaydı bile btc de bu seviyeler görülecekti. Binance olayı bir parça süreci hızlandırmış oldu.
member
Activity: 154
Merit: 10
March 08, 2018, 02:19:19 PM
Spekülasyonlara iyi dayanan bir piyasa var, her şeye rağmen yani Ico tokenleri satın alınıyor, borsalarda hacim gayet iyi, dünkü problem kısa sürede nlaşıldı ve kripto dünyası desteğine devam ediyor. Gemiler su alıyor ama batmaz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
March 08, 2018, 05:25:21 AM
Akıntıya karşı kürek çekiyoruz ama olmuyor yani sırf çabaladığımızla kalıyoruz, günden güne daha beter oluyor bir binance haberi piyasayı ne hale getirdi bu kadar spekülasyonun olduğu bir piyasanın yükselişini beklemek doğru değil
full member
Activity: 476
Merit: 100
March 08, 2018, 05:22:23 AM
Battı balık yan gider hesabına döndü artık iş, bikaç hafta piyasadan pek bir beklentim yok, düşüşler bitip altlara yeşillik geldiğinde tekrar piyasalara bakmaya başlarım, şimdilik sadece forumda takılıyorum artık.
member
Activity: 336
Merit: 17
March 08, 2018, 02:01:08 AM
Hodl hodl herzaman hodl. Şuan piyasa haliyle durgun biraz. Btc biraz toparlandı 11 bin dolardı geçti felan dün yine 9binlere kadar dusurduler. Bir olaylar döndü dün ama yavaş yavas yükselecek bir anda yükseliş gerçekleşmez.panik yapmayın o kervana sizde katılırsanız kar değil zarar edersiniz.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
March 07, 2018, 07:58:54 AM
battigini dusunenler tabi yuzde 50 nin uzerinde portfoyunde zarar gorup terste kalmissa belki hakli olabilir. bu piyasada hodl her zaman iyi degildir. dususlerden en az sekilde etkilenmek icin surekli al sat yapilmali. gemiyi su basabilir ama siz suyu tahliyr etmeyi biliyorsaniz batmazsiniz. bilmiyorsaniz isiniz zor zaten
Ben sizinle al sat konusunda biraz ters düşüyorum. Eğer bir coin portfoyünüzdeyse zaten o coine güveniyorsunuz demektir. Böyle zamanlarda al sat kurtların bile zorlandığı zamanlardır, volalite çok düşük olduğu için trade de risklidir terste kalma oranı çok yüksektir. HODL bence en güvenlisi ekranı kapatıp biraz kafa dinlemek
member
Activity: 210
Merit: 10
March 07, 2018, 07:57:53 AM
Bende bazi coinlerden biraz zarardayim ama dogal bu sonucta hep yukselecek degil. Oyle olsa daha buyuk sorundu.
full member
Activity: 314
Merit: 101
March 07, 2018, 07:53:59 AM
battigini dusunenler tabi yuzde 50 nin uzerinde portfoyunde zarar gorup terste kalmissa belki hakli olabilir. bu piyasada hodl her zaman iyi degildir. dususlerden en az sekilde etkilenmek icin surekli al sat yapilmali. gemiyi su basabilir ama siz suyu tahliyr etmeyi biliyorsaniz batmazsiniz. bilmiyorsaniz isiniz zor zaten
full member
March 07, 2018, 07:48:38 AM
Sebebi basit dostum. Düşüş olunca hemen tedirginlik oluyor ve hemen satış yapılıyor. Alırken ise yükselmesi zor diye ara ara alış oluyor
Gemilerin batmasının sebebi çooook büyük balinalar, daha öncesini bilmeyen baby investorları aralık ayında tepeye kadar çıkardılaar sonra bir anda piyasadan 400b dolar çekip hepsini 5. kattan aşağı bıraktılar. Hepsi şuan ağlıyor , ama bu işlerde 1 btcn varsa 1 btcn vardır 19000k dolarken tamam 9k dolarken hayır olmaz. Tek geçim kaynağınız cryptocurrency olmasın yoksa daha çok ağlarlar
member
Activity: 756
Merit: 16
March 07, 2018, 07:35:58 AM
Sebebi basit dostum. Düşüş olunca hemen tedirginlik oluyor ve hemen satış yapılıyor. Alırken ise yükselmesi zor diye ara ara alış oluyor
full member
March 07, 2018, 07:32:08 AM
Hocam gemilerin battığı falan yok. Kimileri batıyor kimileri tersaneden bir anda hızlıca çıkıyor. Önemli olan biri batarken diğerine geçebilmek sağ salim. Bir coin bir anda 3 kat yaparken bir anda %80 de düşebiliyor. Dikkatli olup temkinli davranmak gerekiyor.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
March 07, 2018, 07:26:27 AM
gemiler batmasın derseniz altın alıp bildiğiniz en iyi yere saklayın. yüksek riske karşı yüksek kar ihtimali olan piyasadır kripto para piyasası.
bunun bilincinde olmak lazım.
full member
Activity: 210
March 07, 2018, 07:03:02 AM
Kafasına her gün vuruyorlar vallahi. Adamlar iyi zengin oldu. Shortlayarak iyi para kazandı insanlar. Tuhaf piaysa gerçekte. Ne umutlar bağladı insanlar doları ezecek şu olacak bu olacak. Diğer assetlerden hiç bir farkı yok görüğünüz gibi. Yine dolar kazandı. En azındna şuanlık.
full member
Activity: 392
Merit: 103
March 07, 2018, 06:57:35 AM
Düşüş devamlı var düşüşün olduğunda gemi mi batıyor böyle başlıklar saçma bu dünyanın her yerinde böyle fiyatlar düşerde çıkarda git en kral fon vb gibi borsalara ordada fiyatlar yükseliğ düşer bu dünyanın kanunu kafa takmayın böyle işlere.
Aynen öyle siz aralık sonu ocak başı gibi bitcoinin doruklarında olduğu zamanlar yatırım yaptıysanız düşüyor diye çırpınmak salaklık, düşecekte çıkacakta. Uygun zamanda yatırım yapmak kazandırır zaten
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
March 07, 2018, 06:54:06 AM
Bir türlü çıkmıyor arkadaşlar sürekli kaybediyor ben çözemedim bu işi, satmıyoruz tamam da her gün eriyor tokenler. BTC bağımsız davranıyorlar artık btc düşmüş kalkmış sorun yok her daim full hız düşmeye devam ediyorlar.
Pages:
Jump to: