Pages:
Author

Topic: Gemini Borsası Litecoin ve Bitcoin Cash’i Bünyesine Ekliyor - page 2. (Read 269 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Buradan benim çıkardığım ikizler ya Litecoin ve Bitcoin Cash için gelecek gördü ya da bu altcoinlere pirim yaptırmaya çalışacaklar her iki ihtimalle de bu iki altcoin uzun vadede hızlı değerlenebilir , bu yapılan açıklama bu sinyali veriyor.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Tyler Winklevoss’un uzun vadeli eğilimin hala yukarı yönlü olduğuna işaret ederek Bitcoin’in 8$ olduğu günlere atıfta bulunmasının, doğru noktaya parmak basmak olarak görüyorum. Bitcoin çöktü derken o günleri gözönünde bulundurmakta fayda var. Genini Borsasının Bitcoin Cash ve Litecoini bünyesine eklemesi, bu iki kripto paranında güvenli ve gelecek vadettiğini düşündürdü.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Winklevoss kardeşler Bitcoin ile birlikte değerlenen adamlar oldular. Akıllıca davrandılar risk aldılar ve şimdi herkes bu kardeşlerin ne yapacağını merak ediyor ve takip ediyor. Bu borsanın artık reklam yüzü oldular. Umarım yapacakları bu piyasayı hareketlendirir.
member
Activity: 231
Merit: 10
Winklevoss kardeşler önemle takip ettiğim iş adamları, bu adamlar oldukça zeki adamlar,  bence yaptıkları her projeyi dikkatle incelemek gerekiyor,
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Adamlar o kadar iyi yakaladılar ki merdiveni şuan sistemin alt merdivenlerine kalite tırmandırma aşamasına geldiler. Bence gayet hırslılar ve başarılı olacaklarını düşünüyorum.
full member
Activity: 742
Merit: 112
Dünya'da bunlar kadar insan içine karışan başka kriptocu var mı? Mutlaka davetlerde korumaları vardır yalnız çoğu insan kriptoları bilmiyor. Zamanında bitcoin madenciliği mi ne yapmışlar saklamışlar felan. Bunların hakkında çıkan ki troll haber bence suikaste kurban gidecekleri gelecekten gelen adam!  Grin reddit forumda yayınlanmasa tanıyamayacaktım.
hero member
Activity: 784
Merit: 500

Winklevoss kardeşler bu yıl borsalarına iki yeni altcoin eklemek için harekete geçtiler. Yakın gelecekte Gemini borsasında yer alacak iki altcoin’i Florida’da düzenlenen bir Cboe etkinliğinde Tyler Winklevoss medyaya duyurdu.

Şu an sadece Bitcoin ve Ethereum alım satım işlemlerini destekleyen Gemini yakın gelecekte Litecoin ve Bitcoin Cash’i de bünyesine katacak. Gemini’nin Cboe ile yaptığı ortaklık anlaşmasından sonra böyle bir açıklama yapılması, Cboe’nin Bitcoin dışında altcoin’lerle de vadeli işlem yapmak istediğini ortaya koyuyor. Bu sayede Bitcoin Cash ve Litecoin iki tarafa da kazanç sağlayacak.

Gemini borsası ile Cboe’nin ilişkisi, Gemini’nin Bitcoin akıllı sözleşmeleri için bir takım verileri Cboe’ye tedarik ettiği özel bir anlaşmaya dayanıyor. Anlaşma kamuoyuna duyurulduğunda Tyler Winklevoss anlaşmayı, vadeli işlemlerin gelecekte genleşme potansiyeline karşı açık bir ipucu olarak nitelendirdi.

Florida’da bir Cboe etkinliğinde konuşan Winklevoss ikizler son zamanlarda piyasadaki düşüşlere ve Bitcoin’in işlem hacmine rağmen kripto para birimlerine güvendiklerini vurguladı. Geçtiğimiz hafta Bitcoin’de 8300$ seviyeleri görüldü, Ethereum, Bitcoin Cash ve Ripple %11 değer kaybetti. Düşüşlerin sebebini ise Mt.Gox olarak işaret ettiler. Ancak Tyler Winklevoss uzun vadeli eğilimin hala yukarı yönlü olduğuna işaret ederek Bitcoin’in 8$ olduğu günleri hatırlattı.

Kaynak: https://coin-turk.com/gemini-borsasi-litecoin-ve-bitcoin-cashi-bunyesine-ekliyor
Pages:
Jump to: