Pages:
Author

Topic: Genesis Vision (GVT) - page 9. (Read 4583 times)

hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
March 22, 2018, 05:09:03 PM
forumdakiler gerçek göz yaşı dökmeye başladığında GVT fiyatı ne olur bilemiyorum ama eğer artarsa kervana ben de katılırım. şimdi bunu okuyacak toplam yavşak miktarını ön göremem ama onlar bile minik bir pump yaratabilirler.
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
March 22, 2018, 03:15:30 PM
Basligi ilk acan arkadas ve twitterdaki ramazan soyledigi zaman alanlar en kotu 10X yapti yok boyle bir getiri son zamanlarin en iyi getirisi oldu bu token.
full member
Activity: 378
Merit: 102
March 22, 2018, 02:34:33 PM
4-5 dolar mıydı neydi bizim yerel twitter fenomenleri diyeyim alın dedikleri zaman, nedense bir güven olmadı bende almadım sonrası malum zaten, deli gibi arttı şuan keşke açıp projeyi baksaydım diyorum ama hepsi birden alın alın diyince negatif algı oluştu direkt.
member
Activity: 182
Merit: 10
March 22, 2018, 01:33:35 PM
GVT fiyatı düşükken baya araştırdığım bir coindi. O zamanlar binance hesabım da yoktu. O yüzden alamamıştım. Daha sonra binance hesabım oldu yükseldi diye almadım daha da yükselmeye devam etti. Neyse elinde tutanlara bol kazanç diliyorum güzel bir proje.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
March 22, 2018, 01:08:09 PM
https://docs.google.com/forms/d/1j--d7jdJg5BD92mectVS5BqAWYeR3nOwa9xYCCW0dho/viewform?edit_requested=true

IOS (Apple) kullananlar yukarıdaki linkten kayıt olarak Genesis Vision uygulamasını test listesine katılabilir.

Yavaş yavaş geliyor Genesis Vision
full member
Activity: 658
Merit: 153
March 20, 2018, 02:59:26 PM
Satılmaması gerekn bir token ileriye dönük düşünüyorum zamanı gelince forumda bile kullanımı için bilgiler alınmaya başlınıcak
member
Activity: 406
Merit: 12
March 20, 2018, 02:38:26 PM
bitkolik ten yeni yorumlar gelmiş, teşekkürler.

GVT elinde olmayan yok sanırım, forumda da konusu vardı google trendde Türkiye en üstlerdeydi.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
March 20, 2018, 02:26:36 PM
baslik sahibi olarak uzun zamandir GVT hakkinda yorum yapmiyordum. duygularim depreşti. yorum yapmadan gecemeyecegim.bu projenin duyurusunun yapildigi ilk gunden bu yana koyu takipcilerinden biriyim Genesis Visionun. butun takim uyeleriyle samimi olduk artik. toplulukta beni iyi tanir.ilk 2 turnuvalarinda da birinci oldum.2 ay kadar da telegram da admindim. yogun oldugum icin surdurmek istemedim."bitkolik" i takip eden bir toplulukta var. cunku platform yayinlandiktan sonra aktif olarak managerlik yapacagim. GVT den sonra heralde benim tokenlarim populer olacak Smiley

herneyse gelelim diger gelismelere 1 nisanda yayinlaniyor platform. ayrica Genesis Market olusturuldu. bu market doviz ciftlerini fiyat bakimindan farkli borsalardan cekerek ortalama bir fiyat sunuyor. gayet tatmin edici. forexte zaten tek market verisine gore islem yapilsaydi fiyat manipule edilip platformdan haksiz kazanc elde edilebilirdi. son turnuvadaki test islemlerinde bunun farkina varmistim. Ruslan Kamensky bunu nasil cozer diye dusunurken boyle bir haber geldi. yani beklentimi de fazlasiyla karsiladilar. herneyse simdi anlatsam bazi seyleri saatler surer...

isin özü su arkadaslar. Genesis Vision her acidan cok iyi dusunulmus bir proje. Takim uyelerine akrabalarimdan daha fazla guveniyorum desen yanlis olmaz heralde... 😊

fiyati tabiki yukselir de duser de. asil soru su. bu piyasada kalici olur mu derseniz. sonuna kadar evet derim. Butun Forex firmalari bu platforma kayacak bence. inanilmaz bir market potansiyeli var.gunubirlikci olmadan uzun vadeli dusunun...

iyi forumlar.

Projenin içinde yer almışsın kısmen de olsa. Bu tarz yorumlar, beklentiler gerçekten mutluluk verici biz yatırımcılar için. Platformu sabırsızlıkla bekliyorum, sana da biraz yatırım yapalım Smiley)
newbie
Activity: 30
Merit: 0
March 20, 2018, 07:52:57 AM
baslik sahibi olarak uzun zamandir GVT hakkinda yorum yapmiyordum. duygularim depreşti. yorum yapmadan gecemeyecegim.bu projenin duyurusunun yapildigi ilk gunden bu yana koyu takipcilerinden biriyim Genesis Visionun. butun takim uyeleriyle samimi olduk artik. toplulukta beni iyi tanir.ilk 2 turnuvalarinda da birinci oldum.2 ay kadar da telegram da admindim. yogun oldugum icin surdurmek istemedim."bitkolik" i takip eden bir toplulukta var. cunku platform yayinlandiktan sonra aktif olarak managerlik yapacagim. GVT den sonra heralde benim tokenlarim populer olacak Smiley

herneyse gelelim diger gelismelere 1 nisanda yayinlaniyor platform. ayrica Genesis Market olusturuldu. bu market doviz ciftlerini fiyat bakimindan farkli borsalardan cekerek ortalama bir fiyat sunuyor. gayet tatmin edici. forexte zaten tek market verisine gore islem yapilsaydi fiyat manipule edilip platformdan haksiz kazanc elde edilebilirdi. son turnuvadaki test islemlerinde bunun farkina varmistim. Ruslan Kamensky bunu nasil cozer diye dusunurken boyle bir haber geldi. yani beklentimi de fazlasiyla karsiladilar. herneyse simdi anlatsam bazi seyleri saatler surer...

isin özü su arkadaslar. Genesis Vision her acidan cok iyi dusunulmus bir proje. Takim uyelerine akrabalarimdan daha fazla guveniyorum desen yanlis olmaz heralde... 😊

fiyati tabiki yukselir de duser de. asil soru su. bu piyasada kalici olur mu derseniz. sonuna kadar evet derim. Butun Forex firmalari bu platforma kayacak bence. inanilmaz bir market potansiyeli var.gunubirlikci olmadan uzun vadeli dusunun...

iyi forumlar.
Forex piyasasının %3ünü eline gicrese GVT 4 haneye cıkar hocam
4 gözle ay basındaki alpha sürümünü bekliyoruz.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
March 20, 2018, 07:18:05 AM

iyi forumlar.
member
Activity: 504
Merit: 12
March 20, 2018, 06:31:13 AM
verilen bilgiler sadece bizlere haberdar etme amacıyla yapılmış bencede kimse bunu yatırım tavsiyesi olarak anlamasın adam uğraşmış emeğine sağlık.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
March 20, 2018, 02:11:42 AM
piyasa düzelmeye başladı benim şahsi düşüncem kısa sürede 40USD yi görecek GVT ben bugün biraz daha alım yapacağım yatırım tavsiyesi değildir.
newbie
Activity: 126
March 20, 2018, 01:27:43 AM
en ufak fırsatta direk uçuyor gidiyor en az %20 si var, hep en önde ilerliyor binance de valla mikemmel bir token kardeşimiz kendisi
member
Activity: 476
March 19, 2018, 08:21:15 PM
GVT Binance de baya popüler oldu bir ara, btc nin toparlamaya başlaması ile gvt de nasiplenecektir diye düşünüyorum. Pat diye yeniden 50 dolar olamaz belki ancak fiyatı yükselecek diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 154
March 19, 2018, 05:58:54 PM
Toplam ve dolaşımdaki miktara göre fiyat düşük, boğa sezonunda binance'ın gözde coinlerinden olabilir.
member
Activity: 380
Merit: 20
March 19, 2018, 05:53:53 PM
Şu ayı piyasasında bu kadar sert dalgaya rağmen kaybettirmedi tam aksine kazandırdı.Ancak belli bir değerede ulaştı.Tabiki daha gidebilir ama risk içeriyor bundan sonra.Zamanında girilmesi gereken bir proje idi.Tren biraz kaçmış oldu.Yinede token sayısı az 100 dolar sayıya göre normal sayılır.Yatırımcısını asla üzmez.
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
March 19, 2018, 05:37:29 PM
Açıkçası gvt potansiyeli olan bir coin. Dünden bugüne güzel bir artış yakaladı ve %16 büyüme gerçekleştirdi. Piyasa hazır canlanmışken daha fazla da artacağını ve yıl sonuna kadar 100 dolar seviyelerini göreceğini tahmin ediyorum.

Yıl sonuna gelmez 100 doları bulması boğayı gördüğü gibi bir iki hafta içerisinde olur 100 dolar ama boğa başladıkdan bir iki hafta diyorum bu bi iki haftadan bahsetmiyorum
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
March 19, 2018, 05:35:31 PM
Şu projeyi ıco zamanı falan kaçırdığıma gerçekten üzüldüm. Borsada çok iyi fiyat yaptı. Hatta o dönemlerde dahi gözümün önüne gelmişti ama ilgilenmemiştim pek.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
March 19, 2018, 03:15:03 PM
Açıkçası gvt potansiyeli olan bir coin. Dünden bugüne güzel bir artış yakaladı ve %16 büyüme gerçekleştirdi. Piyasa hazır canlanmışken daha fazla da artacağını ve yıl sonuna kadar 100 dolar seviyelerini göreceğini tahmin ediyorum.
member
Activity: 448
March 19, 2018, 01:35:08 PM
Artık geç kalındı bu tokene girmek için katlamada sıkıntı yaşarsınız gidin daha yeni çıkmış potansiyalli coinlere bakınız unutun GVT'i
Pages:
Jump to: