Pages:
Author

Topic: genesis_mining.com x11 Dash madencilik hesabı satılıktır. - page 2. (Read 1886 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Genesis yılların firması. Nasıl olur da böyle bir açık bırakır, hacklenmelerine sebep olacak kadar ? Ödemeleri yapmışlar, ortada bir oyunda yok gibi görünüyor. Ondan sorma gereği hissettim.
sr. member
Activity: 464
Merit: 264
Hakan Yavuz
1BTC teklifim var, uygun görürsen pm atarsın.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Genesis hacklendi doğru. Sonradan toplu ödeme yaptılar. Şuan icin bir sıkıntı görünmüyor.
Bence kontratın fiyatı yüksek bu tarz kontratlar öldü bitti fiyatına gidiyor. Fiyatı bence bir daha gözden geçirsin arkadaş eğer satmak istiyorsa
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Genesis Dash 100Mh sahibi de benim. Bu zamana kadar şu son hack olayı ve fork olayı hariç ödemeler hiç aksamadı.
sr. member
Activity: 261
Merit: 250
Hack haberleri çıktığından beri lokal ve genel forumda devamlı bulut mining sitelerinin üyeliklerinin satışını görüyorum. Üstüne birde ETHTrade'nin battığı söyleniyor, hayırlısı artık alan olur mu bilmem ama alacak kişinin bunları bilmeye hakkı var.

Kardeşim niye insanların satışı baltalıyosun? adam gelmiş buraya insan gibi konu açmış sen gelmiş burada satış baltalıyorsun derdin nedir?

sanane birader sen işine baksana mesaj kasacağım diye adamları deli ediyorsunuz. Ben kimin satışını baltala mışım? olanı söylüyoruz insanların bilmeye hakkı var. hayırlısı dedik kısa kes
full member
Activity: 124
Merit: 100
Hack haberleri çıktığından beri lokal ve genel forumda devamlı bulut mining sitelerinin üyeliklerinin satışını görüyorum. Üstüne birde ETHTrade'nin battığı söyleniyor, hayırlısı artık alan olur mu bilmem ama alacak kişinin bunları bilmeye hakkı var.

Kardeşim niye insanların satışı baltalıyosun? adam gelmiş buraya insan gibi konu açmış sen gelmiş burada satış baltalıyorsun derdin nedir?
sr. member
Activity: 261
Merit: 250
member
Activity: 74
Merit: 10
hayırlı pazarlar size. Kusura bakmayın konunuzu baltalamak istemem ama 1 ağustos öncesi genesis mining hacklendi diye haber çıkmıştı. yalanmışmı bu haber. Konu başlığınızı görünce bu geldi aklıma.

Bildiğim Kadarıyla Ödemelerin Yapıldığı Adres Hacklendi ve Genesis Kayıpları Karşılayacağını Söyledi Yaklaşık 7 Madencilik Günü Ödemesi Geçen Haftalarda Yapılmadı Daha Sonra Birikmiş Bütün Madencilik Ödemeleri Tek Seferde Yapıldı ve O Günde Bu Günü Bitcoin Cash Olayı Yaşandığı İçin Ödemeleri Durdurdulan 48 Saat İçin Tekrar Madencilik Ödemelirin Yapacaklarını Söylediler Genisis i Özel Olarak Takip Ediyorum Smiley
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
hayırlı pazarlar size. Kusura bakmayın konunuzu baltalamak istemem ama 1 ağustos öncesi genesis mining hacklendi diye haber çıkmıştı. yalanmışmı bu haber. Konu başlığınızı görünce bu geldi aklıma.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
genesis_mining.com 18-03-2017 tarihinde 5600 $ dan almış olduğum 2 yıllık 1251 mh/s X11 Dash madencilik hesabımı solo madenciliğe başlayabilmek için satıyorum. 18 ay 15 günlük süresi kaldı. coinwarz.com üzerinden günlük ne kadar ödeme aldığı zorluk derecesine göre gösterilmektedir.
Şu anda genesis_mining.com üzerinde x11 madenciliği stoklarda yok. Hesabıma 1.3 BTC istiyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj atsınlar.
Bakım veya transfer gideri yok ne kadar kazıyorsa o kadar ödeme yapar.

Genesis_mining.com ile ilgili güncel haberleri facebook.com/GenesisMining/ ve twitter.com/genesismining linklerinden takip edebilirsiniz.
Her sorun ve yorumları görme şansınız var.

İyi günler dilerim.
Pages:
Jump to: