Pages:
Author

Topic: Gerçek Bitcoin Hangisi? - page 2. (Read 761 times)

legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
November 24, 2017, 08:03:51 AM
git gide gelişen bir teknolojik yapıdan bahsediyoruz elbette yenilikci olanlar avantajlı olacaktır ama Bitcoin is The KING Cheesy asla değişmez bilinmesi gereken onu tahtan indirecek yeni teknolojilerinde var olması veya geliyor olmasıdır hepsi birer öngörüden ibarettir su an için bana göre değişmez ama tabii eskileri cogalmaya başladı
full member
Activity: 252
Merit: 100
November 24, 2017, 08:01:27 AM
Gerçek bitcoin zaten halihazırda bulunan bitcoindir.Fakat bitcoin cash bitcoinin yerine geçer mi diye düşünürsek ben geçebileceğini düşünüyorum bircoin artık piyasaya göre çok yaşlı kaldı ve yapılan işlemleri çok yavaşlatıyor yerine geçecek belki bitcoin cash olmayacak fakat daha hızlı bir coin olacağı kesin gibi
member
Activity: 158
Merit: 11
UCY
November 24, 2017, 07:29:34 AM
Gerçek Bitcoin Hangisi?

Roger Ver’in sözlerini hatırlarsak;

“Bitcoin Cash gerçek Bitcoin ve gelecekte Bitcoin’den daha fazla market hacmine, ticaret hacmine ve kullanıcıya ulaşacak.”

Burada Roger Ver aynı zamanda Bitcoin Cash’in fiyatının Bitcoin’in fiyatını geride bırakacağını da iddia ediyor, çünkü piyasaya sürülecek olan toplam Bitcoin Cash sayısı Bitcoin ile aynı: 21 milyon. BCH’nin market hacminde BTC’yi geride bırakması için fiyat olarak da onu geride bırakması gerekiyor.

Bu işin sonunun nereye varacağını kestirmek şimdilik imkansız ama Roger Ver ve ekibi Bitcoin Cash’i gerçek Bitcoin yapmaya çalışıyorlar. Burada bence yanlış anlaşılan konsept şu, bir anda Bitcoin kaybolup Bitcoin Cash Bitcoin’in yerine geçmeyecek. Bu eğer gerçekleşirse tıpkı SegWit2x sonrasında yapılmaya çalışıldığı şekilde gerçekleşecek. Yani Bitcoin’in fiyatı zamanla eriyecek ve Bitcoin Cash’in fiyatı yükselerek Bitcoin’i geride bırakacak.

Sence?

Yazıyı sonlandırmadan kendi fikrimi de belirteyim, Bitcoin şimdiden 8250 dolara ulaştı, market hacmi gittikçe büyüyor ve önümüzdeki ay vadeli Bitcoin işlemleri için ilk denemeler yapılacak. Bitcoin’in ilerlediği yol kripto paraların altını olma yönünde. Böyle olmasında bir sorun var mı? Bence yok. Böyle olduğu için altcoinlere de yol açılıyor ve bu sorunu çözmek için pek çok zeki hatta dahi insan bu sorun üzerinde kafa yorup yeni kripto paralar yaratıyorlar. Ethereum mesela işlemleri çok daha hızlı bir şekilde onaylayabiliyor ve bu yönde geliştirmelerine de devam ediyor, Stellar da aynı şekilde…

Buna ek olarak daha fazla kullanıcı tarafından kullanılacak olması Bitcoin Cash’i Bitcoin’den daha değerli yapmaz, sonuçta dolar da altına oranla gündelik hayatta daha fazla kullanılıyor, değil mi? Ben Bitcoin’in gerçek Bitcoin olarak Bitcoin Cash’in ise Bitcoin Cash olarak hayatlarına devam edeceklerini ve BCH’nin Bitcoin’in gerisinde kalacağını düşünüyorum. Cevapları ise zaman ortaya çıkaracak Smiley

https://kriptokoin.in/gercek-bitcoin-hangisi/

Siz ne düşünüyorsunuz ? Roger Ver ve arkadaşları Bitcoin'i ikinci plana atabilecek mi?

Not: Yazıda yanlış olduğunu düşündüğünüz bilgiler varsa da düzeltirseniz sevinirim Smiley
Pages:
Jump to: