Pages:
Author

Topic: GIFCOİN - Gambling Investment Fund - page 2. (Read 835 times)

hero member
Activity: 1694
Merit: 629
March 19, 2018, 11:27:54 AM
Üye sayısının aşırı artması sonucu stake sayılarını azaltmış olabilirler hocam.

Sanmam, bounty kampanyaları çoktan bitti çünkü.
member
Activity: 294
Merit: 11
March 18, 2018, 04:40:15 PM

Hala kimse sorumu cevaplamadı. Benim stake'lerim normal sayıldı kimlerde düşme oldu dedim bir arkadaş ref sistemini gösterdi. Yanlış anlamış ref sistemine göre benim refere ettiğim kişi alım yaparsa bana pay geliyor kendisi sadece kayıt yapmış insanları ve bunun açıklamasını göremedim.

Ref sistemi önce kayıt bazlı olarak açıldı. Referans linkinden kayıt olan herkes için belirli bir token veriyordu. Sonra baktılar millet anasını ağlatıyor, hemen satın alma şartı getirdiler.

Ben de öyle tahmin ettim. Öyle yaparlarsa önünü alamazlar. Önce gördüm ama grupta sorunca admin kayıt olan şeklinde değiştirdi sonradan. Belki de başta hata yaptılar bilemiyorum ancak ne dedilerse ilk kayıt olanlara vermelilerdi.
full member
Activity: 504
Merit: 120
March 18, 2018, 11:41:11 AM

Hala kimse sorumu cevaplamadı. Benim stake'lerim normal sayıldı kimlerde düşme oldu dedim bir arkadaş ref sistemini gösterdi. Yanlış anlamış ref sistemine göre benim refere ettiğim kişi alım yaparsa bana pay geliyor kendisi sadece kayıt yapmış insanları ve bunun açıklamasını göremedim.

Ref sistemi önce kayıt bazlı olarak açıldı. Referans linkinden kayıt olan herkes için belirli bir token veriyordu. Sonra baktılar millet anasını ağlatıyor, hemen satın alma şartı getirdiler.
member
March 18, 2018, 11:38:11 AM

newbie
Activity: 98
Merit: 0
March 18, 2018, 11:11:03 AM
hero member
March 18, 2018, 10:10:46 AM
Evet konuda da belirtilen uyarılar gereği, buraya yatırım yaparken dikkatli olmak gerekiyor, yapmayın demiyorum ama yapacaksanız da ince eleyip sık dokumanızı öneririm, çok önemli bir konu diye düşünüyorum

Buraya yatırım yapmak çok riskli, daha iyisi ufak miktarda para ile değersiz coinleri alınız arkadaşlar. Hiç yoktan düşerse zarar edersiniz bir sebebiniz olur.
full member
Activity: 406
Merit: 104
March 17, 2018, 02:43:42 PM
Evet konuda da belirtilen uyarılar gereği, buraya yatırım yaparken dikkatli olmak gerekiyor, yapmayın demiyorum ama yapacaksanız da ince eleyip sık dokumanızı öneririm, çok önemli bir konu diye düşünüyorum
hero member
March 17, 2018, 08:54:47 AM
imza kampanyası bitmiş zaten ama daha dağıtım yapmadılar anladığım kadarıyla.pek iyi bir imza gibi görünmüyor zaten

token dağıtımı için Bounty is over!
Thanks everyone for participating! Token Distribution will happen in late April after the ICO is over and once we have double-checked all bounty submissions and calculated effective GIFcoin earnings per person.
yani nisan ayı sonuna doğru göndermeye başlayacaklar

Bana haftaya dağıtılacağını söylemişlerdi. Büyük ihtimalle yalan bir tarihtir verdikleri süre de.

full membere haftalık 360 dolarlık token göndereceğini yazor bence mümkün değil bu kadar etmez ya. adamlar bol keseden sallamış sanki ayrıca tablodan benım twitter stakelerim sağam duruyor

O hesaplamalar çok düşük katılım oranları ile hesaplanıyor ki katılım sayısı dolar bazında hesap yapanlar tarafından artırılsın. Bu arada boşverin siz GIF'i falan senin nick ne olur sen onu söyle bana Cheesy Bir miktar yatırımım var reddcoin'de. Cheesy
member
Activity: 252
Merit: 13
March 17, 2018, 03:53:18 AM
imza kampanyası bitmiş zaten ama daha dağıtım yapmadılar anladığım kadarıyla.pek iyi bir imza gibi görünmüyor zaten

token dağıtımı için Bounty is over!
Thanks everyone for participating! Token Distribution will happen in late April after the ICO is over and once we have double-checked all bounty submissions and calculated effective GIFcoin earnings per person.
yani nisan ayı sonuna doğru göndermeye başlayacaklar
member
Activity: 152
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
March 16, 2018, 07:45:11 PM
member
Activity: 392
March 16, 2018, 05:58:29 PM
Airdrop vari kampanyalarına katıldım imzasına girmem çok ilgimi çekmedi giripde dşürülenlerede geçmiş olsun başka imza baksınlar kendilerine
full member
Activity: 378
Merit: 103
March 16, 2018, 04:13:19 PM
full membere haftalık 360 dolarlık token göndereceğini yazor bence mümkün değil bu kadar etmez ya. adamlar bol keseden sallamış sanki ayrıca tablodan benım twitter stakelerim sağam duruyor
member
March 16, 2018, 03:14:45 PM
Bu karaktersizler airdrop sürecinde kazandığım 1330 GIFCOIN'i durup dururken sildiler. Referanslarımın hepsi panelde hala aktif şekilde gözüküyor anca aktif bakiye 0. Defalarca mail yazdım sallayan olmadı, en son bi cevap geldi onda da yazan kanıtınız var mı...

Kanıt olarak bitly tıklanmalarını detaylı olarak gönderdim. Ayrıca airdrop linkimi paylaştığım telegram grubunu (bağlantı 2k+ görüntülenme aldı) gönderdim. Bunlar kanıt sayılmaz deyip kesip attılar. O gün bu gündür aklıma geldikçe girip sövüyorum karaktersizlere. Dört bir yanda da reklamları dönüyor aman aldanmayın böyle oçlarına!!!

Buraya da bir iki kanıt yükleyeyim de yandaş medya bizi taşlamaya kalkmasın...

http://prntscr.com/is73pa
 http://prntscr.com/is74cl

hocam ne zaman airdrop oldu. benim bildiğim yatırım yapanlar üstünden ref sistemi çalışıyordu. ilk günlerde açmışlar mıydı sanki sadece üye olanlara öyle bir şey hatırlıyorum.
member
Activity: 196
March 16, 2018, 02:59:36 PM
tamamen scam bir proje olduğunu düşünüyorum, ya da fraud da diyebiliriz, ikisi arasında yani, yazık günah gene para çarpıyorlar,
full member
Activity: 210
Merit: 100
March 16, 2018, 02:27:03 PM
bir sürü mağdur olmuşmuş. hepinize geçmiş olsun. ne kadar çok saçma şeyler oluyor bu piyasa. regüle olmayınca böyle oluyor işte. herkes kafasına göre bir şey yapıyor ve hesap vermiyorlar. adam parayı alıp kaçıyor veya stake düşürüyor falan.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
March 16, 2018, 02:23:55 PM
Bu karaktersizler airdrop sürecinde kazandığım 1330 GIFCOIN'i durup dururken sildiler. Referanslarımın hepsi panelde hala aktif şekilde gözüküyor anca aktif bakiye 0. Defalarca mail yazdım sallayan olmadı, en son bi cevap geldi onda da yazan kanıtınız var mı...

Kanıt olarak bitly tıklanmalarını detaylı olarak gönderdim. Ayrıca airdrop linkimi paylaştığım telegram grubunu (bağlantı 2k+ görüntülenme aldı) gönderdim. Bunlar kanıt sayılmaz deyip kesip attılar. O gün bu gündür aklıma geldikçe girip sövüyorum karaktersizlere. Dört bir yanda da reklamları dönüyor aman aldanmayın böyle oçlarına!!!

Buraya da bir iki kanıt yükleyeyim de yandaş medya bizi taşlamaya kalkmasın...

http://prntscr.com/is73pa
 http://prntscr.com/is74cl
member
March 16, 2018, 12:37:08 PM
Neden düşürüldü stakeler hangisi twitter falan mı?
hero member
March 16, 2018, 12:33:07 PM
Bugün ICO günü arkadaşlar fakat pek fazla artış görünmedi satışlar üzerinde.
hero member
March 09, 2018, 11:01:38 AM
Satışlar çokta iyi gitmiyor.bende kampabyadayım ama üşeniyorum çıkıp başka imzaya girmeye.gittiği yere kadar gitsin bakalım

İlk mesaja güncelleme yaptım, bounty konusundaki spreadsheet'e göz geçirmenizde fayda var.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
March 08, 2018, 11:26:15 AM
Satışlar çokta iyi gitmiyor.bende kampabyadayım ama üşeniyorum çıkıp başka imzaya girmeye.gittiği yere kadar gitsin bakalım
Pages:
Jump to: