Pages:
Author

Topic: Gigabyte Geforce GTX 1080ti Turbo 11gb Ekran Kartı - page 2. (Read 949 times)

hero member
Activity: 662
Merit: 501
Açıklamayı okumaya başlayınca uygun fiyata vereceksin heralde düşünürken...

.

Kesinlikle takasla indirimle falan filanla ilgilenmiyoruz, bu fiata dünyanın hiçbir yerinde Gigabyte'tan 0 1080ti ekran kartı yok. 3600 TL'yi getirene İstanbul'da kartı saniyesinde teslim ediyorum. Havale yapana belki cüzzi bir kargo ücretiyle yurt içi teslim düşünürüz.

Görünce şaşırdım doğrusu..Kutusu açılmamış 3 fanlısı 3588 tl olunca...

http://www.hepsiburada.com/gigabyte-gtx-1080-ti-gaming-oc-11gb-352bit-gddr5x-pci-e-3-0-ekran-karti-gv-n108tgaming-oc-11gd-p-HBV00000577EB?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMIlpDDrtPF1gIVkoKyCh0NzwSlEAQYAyABEgJ-_vD_BwE

Hayırlı satışlar..Satmasamda olur diyorsanız o sizin bileceğiniz birşey ama hem ref tasarım hemde 30 sn de olsa kutusu açılmış bir kartı cidden satmak istiyorsanız fiyatı revize etmeniz gerekiyor diye düşünüyorum..
full member
Activity: 191
Merit: 101
yer kalmadığı için şok fiata satışa çıkardım.
gerçekten şok fiyat.  aynı fiyata Tr'den adına faturalı 2 yıl garantili almak varken   amerikadan alınan 2.el ürüne 3600 tl çekmek baya şok.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Hem oyunlarda, hem mining'de hem de VR'da üst üste en iyi performansları sergileyen Gigabyte'tan referans kabul edilen 1 numaralı ekran kartı.
Sadece 30 saniye süresince çalışırlığını ve Zcash'te 700sols'un üstünde mine edebildiğini gözlemlemek için takıp çıkarılmıştır.

Amerika'dan aldığım ekran kartını mining rig'lerimizde yer kalmadığı için şok fiata satışa çıkardım. Amerika ve Gigabyte worldwide garantisi var ama en az 10 yıl kusursuz performans alacaksınız bu karttan ben kendim de iddia ediyorum.

Kesinlikle takasla indirimle falan filanla ilgilenmiyoruz, bu fiata dünyanın hiçbir yerinde Gigabyte'tan 0 1080ti ekran kartı yok. 3600 TL'yi getirene İstanbul'da kartı saniyesinde teslim ediyorum. Havale yapana belki cüzzi bir kargo ücretiyle yurt içi teslim düşünürüz.

Son olarak bazı arkadaşlar referans kart olunca bunu bir dezavantaj zannediyor, lütfen fan sayısına aldanmayın, biz bu kartları 1080 TI'ın uzak ara en iyi tasarımı kabul edilen 3 fanlı AORUS'larla yan yana çalıştırıyoruz garanti ediyorum Turbo referans Gigabyte daha serin kalıyor. Müthiş ergonomik soğutucu kanallı bu kartı kaçırmayın. İyi Çalışmalar.
Pages:
Jump to: