Pages:
Author

Topic: Gittigidiyor Faaliyetlerine Son Veriyor - page 2. (Read 247 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
June 20, 2022, 03:16:34 AM
Zamanının tekeli ellerindeki satıcıların ve alıcıların başka bir kaynağa gitmeyeceğini düşünerek insanları sitede tutmak için en ufak girişim göstermediler sitenin tasarımı olsun hediye çeki geldiğinde kodu bulması olsun aşırı karmaşık ve uğraştırıcıydı hal böyleyken insanları sitede tutmak zorlaştı ve bir dönem hayvansı kar oranları istiyorlardı

Çağın gerisinde kalmış bir siteydi.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
June 20, 2022, 02:52:47 AM
Uzun süredir kar etmediklerini düşünüyorum, eBay çatısı altına girdiği zaman belki iyi bir reklam serisi ile kendilerine gelirler diye düşünmüştüm ama Trendyol, Hepsiburada gibi siteler ile başa çıkamadılar. Bence en büyük hata gittigidiyor gibi güzel bir açık arttırma konseptinin bitirilip standart bir e-ticaret sitesi haline gelmesiydi.
Şu anda açık arttırma sistemi bulunan herhangi bir platform yok. Sadece facebook vb. sosyal medya siteleri ve sadece birkaç yüz kullanıcısı olan mezat siteleri var. Konsepte uygun ilerleselerdi bence bu noktaya gelmezlerdi. Üzücü bir haber Sad
member
Activity: 179
Merit: 11
June 20, 2022, 02:33:51 AM
21 Yıl önce kurulmuş Türkiye'nin en eski e ticaret sitelerinde Gittigidiyor 18 temmuz itibariyle faaliyetlerine kalıcı olarak son vereceğini açıkladı. Bugünden itibaren de site üzerinde yeni ilan verilemeyecek. Bu kadar eski ve aktif müşterileri olan bir siteyi neden kapattıklarını anlamadım ama haberi görünce biraz üzüldüm açıkçası. Keşke Ebay Gittigidiyoru kapatmak yerine başka bir şirkete filan satsaydı.

Kaynak: gittigidiyor.com/bilgilendirme
Pages:
Jump to: