Büyük ihtimalle doğrudur Poloniex yaş tahtaya basmaz, almıştır coinin büyük kısmını. Pump bence çıkar çıkmaz gelecek bu yüzden takipte kalmak lazım. Coin sayısıda az 10 milyon, fiyatı en az 50 doları görür diyorum ilk hafta.
coin sayısı 400,000 adet (10m değil). geri kalan 9.6m dev'de.
millete yukarıdan geçirmek için 100$'ı bile kısa süreliğine çıkarabilirler... Bence bu coine hiç bulaşmayın... Bekleyin sabırsızlar düşük fiyatlara satabilir 1-2hafta sonra (ico'da 1GNO = 31.25$'dan satıldı )
250.000 eth toplanmış bir gno=29,85$ yazıyor sitesinde, 9,6 milyon dev'de mi kalacak. O kadar coini ellerinde tuttuklarını bilmiyordum. Ne yapacaklarmış onlarla veya neden böyle yaptılar?
biraz mantık ve proje sahibi gibi düşünmek gerekiyor burada. iddiam yok ama sadece tecrübelerden bahsediyorum.
$30 olan bir enstrüman kısa ve orta vadede değerinin altına geleceğini düşünmüyorum.
Bist100 den örnek: pegasus 18 tl den halka arz edildi. kısa süre içinde 44tl yi gördü ve şimdi 15 tl.
Kripto paralarda: zcash uçuk bir 6
BTC değerlemesiyle çıktı. kısa sürede 0.02
BTC yi gördü ve şimdi 0.05
BTC seviyesinde.
GNO sadece sirkülasyonda %10 ü var. ve 5dk da bitiyor. 5 gün sonra bunu $3 a düşeceği çok mantıklı gelmiyor. çok uçuk seviyeleri görmese de alamayan çoğu kişinin tahmin edemediği seviyelere ulaşacağını düşünüyorum.
çünkü alamayanların merakı var balinalar bile alamadı, bir gün bile geçmeden polo ben aldım gitti diyor. anca sirkülasyona geriye kalan dilimden yüzde 10 daha koyarlarsa o zaman düşebilir.
coininiz bol olsun..