Upravo smo to čekali
Da, na žalost vidi se da je sve manji broj aktivnih članova koji više pišu i to se stvarno osjeti u raspravama na našem lokalu, jer stalnom istih 5-6,8 članova piše, pa već znamo tko što misli i rasprave brzo zamru.
Stvarno me je iznenadilo da je broj napisanih postova tako puno pao, čak 3 puta u 2 godine.
S ovim tempom, za 2-3 godine ovdje ćemo pisati možda post, dva tjedno ako i toliko
Da, fali nam članova srednjeg ranga, merita imamo i na bacanje ali ih nitko ne treba i ne želi.
Nema veze, bitno da se naš slackovic konačno reaktivirao, on sam vrijedi za desetoricu
Haha... Ma samo da ne ostanem ja jedini koji piše jer onda ću i ja biti u problemu jer treba napisati postove za kampanju, a neću valjda sam sa sobom pričati Možda se broj postova krene povećavati kad se tržište krene oporavljati pa budemo tražili gdje uložiti lovu.
Nekako baš nisam optimist što se tiče budućnosti ovog foruma a također ni budućnosti signature kampanja.
Pad aktivnosti ovog foruma traje sada već niz godina i trend se ne mijenja.
Mlađe generacije više ne prate internetske forume, a čak polako napuštaju i FB i Instagram i prelaze na TikTok a što se tiče kripta prelaze na Telegram grupe.
Ista je stvar i sa novinama, radiom i televizijom, polako odumiru.
Realno je da će ovaj forum u bližoj budućnosti doći do točke kada će prestati biti relevantan i zanimljiv za oglašavanje a kada više ne bude signature kampanja, vjerujem da će praćenje foruma još više pasti.
Ali ti i ja se još ne damo, pa vjerujem da ćemo ostati zadnji mohikanci ovdje
Naravno, slažem se s tobom.
I ja sam se sa kriptom prvo upoznao na ovom forumu, prije gotovo 10 godina, stekao neke prijatelje i poznanstva, s nekima od vas sam se i osobno upoznao na onoj večeri koju je organizirao RegulusHr.
Zapravo mi je žao što nismo imali više tih tzv. ''live'' druženja ali što je tu je.
Svoje prve btc sam također zaradio upravo na ovom forumu, kroz signature kampanje, i to se ne zaboravlja.
Sama činjenica da je ovaj forum pokrenuo Satoshi čini ovaj forum povijesnim i to su činjenice.
Ja sam u prethodnom postu spominjao samo trendove, koji su prisutni već dugi niz godina na ovom forumu, a to je sve manji broj aktivnih članova i postova, a mogao bih dodati i kvalitetne i smislene rasprave, ali naravno to ne znači da će ovaj forum umrijeti ili se ugasiti za godinu, dvije.
Jednostavno će s godinama biti sve manji broj članova i aktivnosti ali mi, ''stara garda'' i dalje ćemo biti tu i zbog navike ali i osobnih odnosa koje smo s godinama razvili.
Moja je pretpostavka da ćemo zbog toga s vremenom postati manje atraktivni za casina i druge pokretače signature kampanja ali ok, možda sam u krivu, vidjet ćemo