Rank ve trade hacmi olarak çok düşük gördüğüm kadarıyla. Bu yüzden boğa döneminde eğer bahsedilen şekilde revaçta bir dönem yaşanırsa muhteşem kazançlar sağlayabilir. Bthd hocam söylüyorsa vardır bir bildiği. Ayrıca başlığı Raca olan iyi kazandıran geçmişe sahip bir OP bunu açıyorsa daha da dikkatli bakmak lazım bu projeye. Ufak ufak denemelik üç beş bir şeyler sallanabilir bence.
Edit : Konuyu gospodin açtı sanmıştım. Bitvest imzaları yüzünden herkes birbirine karışıyor
Gospodin ilginç bi çar. Bazen mesaj gecmisine bakiyoruz yazdigi seyler 1000x yapmiş ama biz hiç sallamamişiz. çikip ben demistim de demiyor. bi de buyusu var genelde max 1000 dolar attigi mallar dehset prim yapar. bi mala 1000 dolar ustu attiysa o mal surundurur. iki uc yillik korelasyon bu sekilde devam ediyor
Goldfinch’e gelecek olursak; dehset potansiyel var… Illetyus’la benzer taktikteyim
İlletyus’un başlıkları da çok iyi hocam, sanırım bir ara bitgesel imzasını da foruma duyurmuştu ve sonra inanılmaz katlamıştı, bekleten varsa haftalık 1000 dolardan fazla bir dönem para kazandığı olmuştu diye biliyorum, gospodin de çok iyi tespitleri olan bir abimiz, sizin de bir dönem çok iyi başlıklarınızı hatırlıyorum, siz de bu işin duayenlerindensiniz hocam, şu sıra AirDrop’lardan Jossque iyi kazandırdı,
Forumun kısa özetinden sonra umarım yanılmazsınız çünkü bir süre sonra bundan alım yapmayı düşünüyorum
bir ara forumda çok sık adını gördüğümüz projeler çok iyi paralar kazandırmıştı, belki bu da onlardan olur,