Pages:
Author

Topic: GOLEM - Ethereum Tabanlı İşlemgücü Satışı - page 2. (Read 2868 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Ekibi baya kalabalık, hatta içlerinde genç bir türk de varmış. Aslında proje tam tutulmaz dediğim türden fakat hefledikleri şeyi daha geniş kitlelere hitap edecek şekilde gerçekleştirebilirlerse tutulacak bir proje olabilir ama net bi şekilde söylemek gerekirse bu şekilde biraz zor.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Bugün %25 yapmış, elimde bir miktar vardı ayı sezonundan önce almıştım, baya kar vardı ama çoğu eridi tabi, zararda değil dedim başka projeye geçireyim 4-5 kat düşen, şansa 2 gün sonra güzel yükseliş yapmış neyse kısmet tabi.
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
Golem faaliyete başlamış, gerçi beta halen : https://www.coindesk.com/golem-arrives-one-ethereums-ambitious-apps-finally-live/ burada belirtildiğine göre. Buradan indirip https://golem.network/rendering/download/ sisteme render yapmaya başlayabiliyorsunuz. Haberin de etkisiyle bugün baya bi artıda. burda da nasıl kuracağınızı vs. anlatan tutorial tarzı açıklayıcı bilgiler var : https://golem.network/documentation/understanding-beta/
full member
Activity: 364
Merit: 102
bende izlemeye aldım golem'i bir miktar alacam bakalım uzun vadede kalsın bu da kasamızda ne olacak. mth'de sabrettik birazda bunda sabredelim
member
Activity: 285
Merit: 12
Bitfinexe çıkmış vay be, 3-4 gün oldu daha alalı güzel haberler geliyor. Benim görüşüm de uzun vadede iyi iş yapabilcek proje, biraz sabredelim bakalım 6 ay 1 yıla ne alemde olcak.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Ethereum tokeni olmak yerine sia gibi kendi blok zinciri olsaymış daha iyi olurmuş fakat proje gayet orjinal, Golem'i uzun vadede değerlenir gözüyle görmek lazım daha yolu çok uzun gibi duruyor çünkü.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Bitfinex'te işlem görmeye başladı.

https://www.bitfinex.com/t/GNT:BTC
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Brass 0.8 tamamlandı bugün açıkladılar anında fiyata yansıdı hayırlısıyla sağlam projeleri var gibi görünüyor
Golem'in yeri daha yukarılarda olmalıydı diye düşünüyorum.Bir türlü istediği çıkışı yakalayamadı.Ama bu sefer sağlam çıkacak gibi.Bugün biraz yatırım yaptım.2-3 aydır takibimde olan bir coin.Arasıra alıp sattığım ama takipten vazgeçmediğim bir coin.Yatırımcısına kazandıracaktır.
aynen uzun vadede kazandıracak gibi görünüyor yabancılar devamlı topladılar bu aralar hatta adamlar bugünkü yükselişten sonraki yapılan satışlara bile kızıyorlar bedavaya neden satıyorlar diye
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Brass 0.8 tamamlandı bugün açıkladılar anında fiyata yansıdı hayırlısıyla sağlam projeleri var gibi görünüyor
Golem'in yeri daha yukarılarda olmalıydı diye düşünüyorum.Bir türlü istediği çıkışı yakalayamadı.Ama bu sefer sağlam çıkacak gibi.Bugün biraz yatırım yaptım.2-3 aydır takibimde olan bir coin.Arasıra alıp sattığım ama takipten vazgeçmediğim bir coin.Yatırımcısına kazandıracaktır.
newbie
newbie
Ekip güzel çalışıyor yakında bişeyler olacak gibi
https://blog.golemproject.net/developer-tech-news-2-f42bcbec84f3
newbie
İstikrarlı bir yükselişi var golemin bu şekilde devam eder diye düşünüyorum.
Yakın zamanda golem için iyi şeyler olacak gibi görünüyor projelerin tamamlanmasına az kalmış sanırım..https://github.com/golemfactory/golem/milestones?state=open
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
İstikrarlı bir yükselişi var golemin bu şekilde devam eder diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Golemin potansiyelini görmüştüm zamanında ama son dönemdeki altcoin pump ın da etkisi oldu buralara bu kadar çabuk gelmesinde. Konuyu hortlatma zamanı. Smiley

Bunu yazdığında yatırım yapsaydın yine iyimiş.  Cheesy
sr. member
Living the dream
Golemin potansiyelini görmüştüm zamanında ama son dönemdeki altcoin pump ın da etkisi oldu buralara bu kadar çabuk gelmesinde. Konuyu hortlatma zamanı. Smiley
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Eğer bu tutarsa , boşa gitti bizim elasticler Smiley
benimde elasticden umudum kalmadı bi halt olacağı yok ve genelde milyon dolar toplayan icoların hepsi çöp oldu bir kaç istisna(ether) dışında...
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
GNT işlem görüyor mu şu an alış satış için, coinmarketcap de görünmüyor da halen. Etherin fiyatının binde birine denk getirebilirsek fiyat uygun o zaman.

şu anda piyasada değil henüz. ne zaman işlem göreceği ile ilgili bir bilgi bulamadım.

crowdfunding sırasında alanlar etherin binde birine almış oldular. ICO'su sadece 19 dakika sürmüş.
sr. member
Living the dream
GNT işlem görüyor mu şu an alış satış için, coinmarketcap de görünmüyor da halen. Etherin fiyatının binde birine denk getirebilirsek fiyat uygun o zaman.
hero member
crowdfunding'i kaçırmasaydık iyiydi. 1 ether'e 1000 gnt (golem network token) vereceklermiş.

bu durumda projenin şu anki market cap'i 1 milyon ether (yaklaşık 10 milyon dolar) oluyor. tabiri caizse bedavaya gitmiş nerdeyse.

hero member
projeyi takip edenlerdenim. ama içim ısınmadı bir türlü..
computing power'ı kim neden kullansın. yani müşterisi olacaktır ama çok tutacağını düşünmüyorum..

mahallede kola satmak var yada mahallede havyar satmak var.. bence proje çok elite işler için.. bu tip işlerde çok yok zaten.

ben de senin gibi düşünüyordum, ama bu tip projelerle neler yapılabileceği en başta çok belirgin değildir. piyasaya tam olarak çıktıktan sonra kullanım alanı genişleyecektir.

anladığım kadarıyla "cgi rendering", "image recognition", "video encoding" gibi işlemci gücü gerektirecek işleri, donanım satın almak yerine bu platformu kullanarak çok daha az maliyetle yapmayı sağlayacak.

dikkatimi çeken ise "cryptocurrency mining" oldu. yani birileri sahip oldukları mining rig'leri bu sisteme kiralarken, diğerleri golem harcayarak altcoin kazabilecek.

Pages:
Jump to: