Pages:
Author

Topic: Google, Snapchat'e 30 milyar dolarlık teklif sunmuş - page 2. (Read 2146 times)

member
Activity: 90
Merit: 10
Ben ve yeğenlerim halen gayet kullanıyoruz. Ben zaten eskiciyim biraz, hiç de ilgimi çekmiyor Facebook veya Instagram hikaye kısımları. Google bunu nerede kullanacak acaba, çok garip.
newbie
Activity: 17
Merit: 0
Bugünlerde Snap Spectacles zararı belli oldu 35% felan daha az satmış Q2 2017'de ayrıca programdaki reklam sayılarıda arttı anladığım kadarıyla

programı kullanan kalmadı zaten facebook felan satın alamayınca özelliklerini kopyaladı hep üye sayısı da fazla olunca en önde o var ha bi de instagram
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Bugünlerde Snap Spectacles zararı belli oldu 35% felan daha az satmış Q2 2017'de ayrıca programdaki reklam sayılarıda arttı anladığım kadarıyla
newbie
Activity: 25
Vay be 30 milyar dolar hemen bu işlere yöneliyorum kestirmeden zengin olmak lazım
full member
Activity: 150
Merit: 110
Dışardan bakıldığında bu kadar anlamsız, basit ve saçma bir uygulama olan snapchat in maddi olarak bu denli değerli olmasının sebebi bence de casusluk ve istihbarat konuları. Kameradan kişilere telefonunuzda herşeye erişim hakkı verdiğiniz (buna kullandığımız birçok uygulamada izin veriyoruz) bilgiler inanılmaz rakamlara inanılmaz kurumlara satılıyor. Elde edilen tüm bu veri tabanı 30 milyar dolardan çok daha değerli demekki.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Snapchatin veri tabanında bulunan fotoğrafları sızsalar şantaj için 100 milyarlarca dolar toplarlar. 30 milyar dolar bence oldukça az bir para bu işler için Smiley
full member
Activity: 630
Merit: 103
Abi saçma sapan bir uygula için bu rakamlar nedir arkadaş. Dönen paralara bak.
Dünyanın %10'unun yaklaşık 10 saatte 1 kendi yüzünün fotoğrafını yüklediği bir sistem yap, eğer uygulamana/sistemine çökemezlerse, ele geçiremezlerse sana da milyarlarca dolar önerirler.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Abi saçma sapan bir uygula için bu rakamlar nedir arkadaş. Dönen paralara bak.
sr. member
Activity: 490
Merit: 250
Snapchat gecenlerde zararini acikladi zaten halka hitap etmiyordu, zeka seviyesi dusuk genclerin kullandigi bir gereksiz uygulamaydi.
full member
Snapchat uygulama haricinde giyilebilir kamera uygulamaları üzerinde çalışıyor. Yani aslında snapchat çıkış amacından yavaş yavaş uzaklaşıyor ilk önce gözlük ürettiler şimdide selfie çeken drone üzerinde çalışıyorlarmış.
Bu durumda google sadece o saçma yazılıma para önermemiştir.
Snapchat şirketinin tüm arge projelerini vs satın almak istemiştir. O yüzden bu kadar yüksek fiyat biçilmiştir.
Bu tarz projelerin google'ın elinde nasıl çöp olduğunu biliyoruz.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
Şahsi fikrim satmalarından yanaydı. Satıp başka marka üzerinden denemelerini yayınlıyabilirlerdi. Itibar kaybetmemektenmidir, teklif tutarından daha çok kazanıcaklarını düşündüklerindenmidir bilmiyoruz.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
30 milyar Bill Gates' in kişisel servetinin 3' de biri be. Neden reddetmişler acaba ? Bir de Google ne bok yemeye o kadar parayı teklif etmiş o da garip.
hero member
Activity: 532
Merit: 500
Snapchat uygulama haricinde giyilebilir kamera uygulamaları üzerinde çalışıyor. Yani aslında snapchat çıkış amacından yavaş yavaş uzaklaşıyor ilk önce gözlük ürettiler şimdide selfie çeken drone üzerinde çalışıyorlarmış.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Teklif edilen rakamlara ve adamların beklentilerine bakınca arada dağlar kadar fark var demek ki adamların beklentileri daha yüksek ki önerilen fiyatları reddediyorlar  30 milyar nere 100 milyar nere bi taraftan da konuşulan rakamlara bakarmısın milyar dolarlar dönüyor ,  insanın içini yapmıyor değil !
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Snapchatin bu kadar değerli olmasının nedeni büyük ihtimalle uygulamanın casuslukta kullanılması olabilir. İstihbarat kuruluşları ve resmi olmayan örgütler bu tarz uygulamalarla yasadışı dinleme ve izleme yaparak bilgi topluyorlar. Yoksa sıradan bir uygulama olsaydı 30 milyar dolar reddedilecek bir teklif olmazdı.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Adamların derdi ne ve bu uygulamayı neden satmıyorlar anlamış değilim. Önceden herkes aktif kullanırdı, şimdi snapchat kullanıcı sayısı oldukça düştü. İnsanlar instagram storylerini kullanıp daha çok kişiye ulaştığı için snapchati büyük oranda bıraktı (en azından benim çevremde öyle).
Muhtemelen kafalarında uygulamayı geliştirecek başka bir proje var ve bu yüzden ellerinde tutmak istiyorlar.
full member
Activity: 246
Merit: 100
bunu kullanmayı bir ben sevemedim sanırım.
full member
Bu teklifi reddetmeleri kötü olmuş. Facebook snapchat servisini 3 farklı platformuna birden getirerek (Instagram, Whatsapp, Facebook) snapchat'i bitirdi...
newbie
Activity: 16
Evan Speigel'in 30 milyar doları reddetmesindeki sebebi merak ettim açıkçası şirket halka açıldıktan sonra uzun vadede o parayı katlayabileceğini mi düşündü acaba  Cheesy
full member
Activity: 406
Merit: 121
Çok para bence o kadar etmez. Çokta lazım olmayacak bir uygulama..
Pages:
Jump to: