Bana kalırsa hoş nickler var forumumuzda. Wolwoo'nun nicki dikkatimi çeken hoş bi nick. Ajanwalker da yaratıcı bi nick. ZekiBeyy, Mandown da tanınmış nickler. Silence Scream, Totti67, Captain Corporate da yaratıcı. Verbakalım benim nickime yakın bi şekil alınmış güzel bi nick. Ben çoğunu beğeniyorum nicklerin. Bana göre çoğu yaratıcı, güzel nickler.
İnanması zor gelebilir hocam ama bakmadan yazabilirim çünkü önceki açtığım konularda genellikle ona da atıfta bulunduğum ya da çokça mesajlarına cevap verdiğim için aklımda kalmış Birde şöyle bir alışkanlık oldu bende Türk forumdaki çoğu ismi artık globalde yazdığı zaman direk tanıyabiliyorum o da kullanıcılarımızı bazı konularımda etiketlediğim için. Hatta baya trip yemişliğimde olmuştu eklemeyi unuttuğum için Hatta şuraya bir ara çıkarttığım Türk lokal kullanıcı listesini ekleyeyim. Sana asıl benzeyen bence @1kodumtek7 hocamız
"Silence Scream"
"mandown"
"Gencecikmen"
"CLS63"
"kriminall"
"Ondekinecakabilirim"
"1kodumtek7"
"Bthd"
"Red Pie"
"Pulsar77"
"execijutiere"
"emrecemsan"
"Lachrymose"
"eightdots"
"Jossque"
"bboyz"
"W Jr."
"trendcoin"
"waybesuricata"
"ymckartal"
"kriptobaron"
"EKAloji"
"ILuckyGuyI"
"wolwoo"
"nasip35"
"MasterOogway"
"verbakalim"
"Retro Harmony"
"Captain Corporate"
"EFS"
"Yabani"
"karabiber"
"soureden"
"RaltcoinsB"
"DukeNickle"
"sonmezmstf1978"
"Phoenix Anka"
"judas"
"jakdanyel"
"flipme"
"Myrina"
"velbet"
"Ardasonmz"
"lastcedy"
"diderdrogba"
"ZekiBeyy"
"Turbolinea"
"hero1111"
"Vispilio"
"ingiltere"
"MK-74"
"püsür"
"SUPERSAIAN"
"ajanwalker"
"dnock"
"illetyus"
"yenerbatmaz"
"bobita"
"Mustang Shelby"
"SVirusu"
"DEATHWING"
"ekiller"
"vincetcm"
"KALEMDER"
"DANNYBROWN"
"ANONYMOUS3X"
"PHI1618"
"YUSSUF89"
"MHANBOSTANCI"
"OLI123123"
"TECHNOMANCER"
"OZGR"
"MESUTCAN"
"Ratimov"
"KONKORDATO"
"jopen"
"varanvaran"
"xzone"
"Nomad88"
"onurgozupek"
"abduramann_"
"totti67"
"martineden"
@meser# hocam canın sıkılmadan oturup bunları mı araştırdın. Ne diyeyim sana allah kuvvet versin. Peki bunlar hangi yılları kapsıyor yara bu listeyi bulabileceğimiz bir yer varmı. Tek tek mesajlara mı baktın. Listeye bakınca daha önceden gördüğüm ama uzun zamandır forumda göremediğim isimler var burada.